Birazdan izlerim herhalde... :26: Yalnız yorumları okumayaydım iyiydi. Bütün bölümü izlemiş kadar oldum.
Birazdan izlerim herhalde... :26: Yalnız yorumları okumayaydım iyiydi. Bütün bölümü izlemiş kadar oldum.
Normalde dizilerle ilgili spoiler vermeyi sevmiyorum böyle ama baktım burda kural farklı ben de saldım :)
Ben de aynen keşke okumasaydım dedim :/ Birazdan izliycem ve her şeyi önceden biliyorum. Bakalım ben ağlayacak mıyım? Ki dizilerde, filmlerde çok sulugözlüyümdür
Yine muhteşem bir bölümdü.Lorinin ölümünden çok Rickin oyunculuğundaki etkileyicilik beni sarstı(ağlamadım ama duygusal bir etkilenme diyebilirim).Carl ın tepkisizliği beni şaşırttı belkide vurmamıştır annesini sadece silah sesi duyduk.Lori belki zombi olarak ortaya çıkacaktır bilemiyorum.Carolun nerede olduğunu merak ediyorum.T-dog öldü bir diziye 2 zenci fazla die düşündüler heralde.Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorummmm.
ay evet diğer zenci adam geldiği gibi t-dog gitti, içim sızladı içim
carol noldu acaba
Çok mu üzüldün Tdog gitti die :))) ay alemsin canım yaaa,çok içten yazmışsın :) valla Carol bence kurtuldu bir yerde saklanıyor ,eşarpını buldular ama ceset meset yok ortada..Zaten t-dog kendini feda atti Carol için o da kaçtı ..
haha üzüldüm ne yalan söyliyim :)
carol ve daryl en sevdiğim karakterler, carol'ı kurtarması tdog'u gözümde evliyaya çevirdi :))
en sevdiğim diziiiii brazdan yenş bölümünü izleyeceğim.
aranızda da konuşmuşsunuz demeden geçemeyeceğim dizi hakkında bilgi verirken örneğin şöyle yapabiliriz:
4. bölüm spoiler
,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,
4.bölüm spoiler
Şimdi bitti. Sıkıcıydı! Bir sonraki bölümün gösterimine baktım. Merak uyandıracak bir kaç görüntü koymuşlar yine... Bu bölüm için de hatta önceki bölümler içinde bunu yapmışlardı. Sonuç: 3. sezon vasat!
2. sezonda bir sonraki bölüme bağlayacak şekilde bitişler yapıyorlardı. Bu sezonda o da yok... Açıkçası telefondakini merak etmiyorum. O derece sıktı bu bölüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?