The Walking Dead

Zencinin adı T-dog'tu hatırladım.
Bi zombi dizisinde, şişko zencinin 3.sezona kadar dayanabilmesi bile mucize (hollywood kuralları) üzüldüm adama.

carl'ın dönüşümünü muhtelen bundan itibaren yapacaklar. çizgi romanda daha çiftliğe gitmeden önce başlıyordu değişim.
bebeği neden yaşatmışlar onu anlamadım, çizgi romandaki gibi ikisine birden ölüm yapsalar daha dramatik olurdu aynı şekilde yapılsaydı.

Son sahnede gözyaşları akan tek ben mi varım diye düşünmüştüm ki o Loriye uyuz olduğum halde.
Oldukça gerildim izlerken. Zaten bi gün bu dizileri izlerken farkında olmadan dişlerimi kırıcam. Öyle sıkıyorum, sonradan farkediyorum.

Birazdan izlerim herhalde... :26: Yalnız yorumları okumayaydım iyiydi. Bütün bölümü izlemiş kadar oldum.

Birazdan izlerim herhalde... :26: Yalnız yorumları okumayaydım iyiydi. Bütün bölümü izlemiş kadar oldum.

Normalde dizilerle ilgili spoiler vermeyi sevmiyorum böyle ama baktım burda kural farklı ben de saldım :)

Ben de aynen keşke okumasaydım dedim :/ Birazdan izliycem ve her şeyi önceden biliyorum. Bakalım ben ağlayacak mıyım? Ki dizilerde, filmlerde çok sulugözlüyümdür

kadının bebegi icin kendini feda etmesi cok duygusala bagladı beni dogum sekli zaten gerdi iyice ve en sonunda rickin o halinde koptum ben erkeklerin aglamasından zaten bi tuhaf olurum

Son düzenleme:
Ben de aynen keşke okumasaydım dedim :/ Birazdan izliycem ve her şeyi önceden biliyorum. Bakalım ben ağlayacak mıyım? Ki dizilerde, filmlerde çok sulugözlüyümdür

Ben bundan böyle izledikten sonra bakarım buraya herhalde...

Bilemem. :) Ağlamayı bırakın ben hüzünlenmedim bile... Ama T- Dog' a birazda olsa üzüldüm gibi gibi... :) Yalnız Rick' in oyunculuğuna diyecek lafım yok. Gayet başarılıydı.

Yine muhteşem bir bölümdü.Lorinin ölümünden çok Rickin oyunculuğundaki etkileyicilik beni sarstı(ağlamadım ama duygusal bir etkilenme diyebilirim).Carl ın tepkisizliği beni şaşırttı belkide vurmamıştır annesini sadece silah sesi duyduk.Lori belki zombi olarak ortaya çıkacaktır bilemiyorum.Carolun nerede olduğunu merak ediyorum.T-dog öldü bir diziye 2 zenci fazla die düşündüler heralde.Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorummmm.

ay evet diğer zenci adam geldiği gibi t-dog gitti, içim sızladı içim
carol noldu acaba

ay evet diğer zenci adam geldiği gibi t-dog gitti, içim sızladı içim
carol noldu acaba

Çok mu üzüldün Tdog gitti die :))) ay alemsin canım yaaa,çok içten yazmışsın :) valla Carol bence kurtuldu bir yerde saklanıyor ,eşarpını buldular ama ceset meset yok ortada..Zaten t-dog kendini feda atti Carol için o da kaçtı ..

haha üzüldüm ne yalan söyliyim :)
carol ve daryl en sevdiğim karakterler, carol'ı kurtarması tdog'u gözümde evliyaya çevirdi :))

haha üzüldüm ne yalan söyliyim :)
carol ve daryl en sevdiğim karakterler, carol'ı kurtarması tdog'u gözümde evliyaya çevirdi :))

Carol ,Darly e aşık ama Darly sert adam pek pas vermiyor sanki...evliya ha benzetmeye koptum

bu bölüm çok güzeldi, ama çizgi romandan bu kadar farklı gitmesi kafamı karıştırıyor. allak bullak oldum ne ne zaman olacak derken..
çizgi romanda rick'in tam anlamıyla delirmesi, lori ve bebeğin (diziden farklı olarak) aynı anda öldüğü hapishaneden kaçış günüydü. artık rick asla eski rick olmayacak..
governor hapishaneye saldıracaktı falan, o zaman kaçış olacaktı, çalmayan telefonlarla konuşur hale gelecekti falan..
bunlar nerede?

ayrıca carol intihar ediyordu kendisini zombiye yediriyordu çizgi romanda, şimdi carol nerede bu bölümde çıkmadı. merak ötesindeyim.

en sevdiğim diziiiii brazdan yenş bölümünü izleyeceğim.

aranızda da konuşmuşsunuz demeden geçemeyeceğim dizi hakkında bilgi verirken örneğin şöyle yapabiliriz:

4. bölüm spoiler
,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,

4.bölüm spoiler

Aynen... Bu yüzden bi üstteki üyenin mesajını okumadım. Uzunca yazmış ve eminim bütün satırları spoiler. Daha önce de bunu yapmıştı. :)) Üyeler diziyi izledikten sonra yorum yapmak isteyeceklerdir. Bu yüzden diziyi izlemeden yorumları okumamayı düşünüyorum. Topiğe girmeden de edemiyorum. :) Spoiler uyarısı iyi olur.

Şimdi bitti. Sıkıcıydı! Bir sonraki bölümün gösterimine baktım. Merak uyandıracak bir kaç görüntü koymuşlar yine... Bu bölüm için de hatta önceki bölümler içinde bunu yapmışlardı. Sonuç: 3. sezon vasat!

2. sezonda bir sonraki bölüme bağlayacak şekilde bitişler yapıyorlardı. Bu sezonda o da yok... Açıkçası telefondakini merak etmiyorum. O derece sıktı bu bölüm.

Spoiler

ben de çok sevmedim özellikle rick'in delirmesi sahneleri bana çok gereksiz geldi. zombinin karnını parçalıyor falan,cidden bu sezon ilk sezon kadar heyecanlı değil. tek merak ettiğim vali ve o bölge ile ilgili olaylar. rick ve grubu çok hareketsiz kaldı bu aralar,çizgiromanı da bilmiyorum nasıl gidiyor ama böyle işte.

ben 3.sezonu çok çok beğendim, özellikle monoton 2 den sonra ilaç gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…