The Walking Dead

bana da 2 mahkum iyi gibi geliyor zenci olandan korkmamak gerek,,diğer yalvaran sarı kafa dan herşey beklenir
çünkü fazlasıyla korkak

bana da 2 mahkum iyi gibi geliyor zenci olandan korkmamak gerek,,diğer yalvaran sarı kafa dan herşey beklenir
çünkü fazlasıyla korkak

Sana katılıyorum..Zenci mahkum Ricke kafa tuttu Rick in bile taktirini kazandı.İyi karaktere benziyor.Ancak beyaz mahkum en psikopatıda çıkabilir!

Fazla korkak olan bence genç olan zenciydi , tazı gibi kaçtı gitti hani , sonrada rick onu dışarda bıraktı falan , bu o kadar değil sanki

3. sezona kavuştum sonunda... :)) Umarım 2. sezonda yaptıkları gibi batırmazlar. Bol bol zombi görmek istiyorum.

Ha bir de Shane ölmeyeydi iyiydi. Aklım hala onda...

Son düzenleme:
3. sezona kavuştum sonunda... :)) Umarım 2. sezonda yaptıkları gibi batırmazlar. Bol bol zombi görmek istiyorum.

Ha bir de Shane ölmeyeydi iyiydi. Aklım hala onda...

Zaten 3 bölüm , hemen bu gece izle bitir ve gel tartışalım , çünkü gerçekten çok muhteşem !

Zaten 3 bölüm , hemen bu gece izle bitir ve gel tartışalım , çünkü gerçekten çok muhteşem !

Diğer iki bölümü izlemiştim. :) 3. bölüm şimdi bitti. Diğer elemanlar ha çıktı ha çıkacak dedim ama olmadı. Pek keyif alamadım. :/

Diğer iki bölümü izlemiştim. :) 3. bölüm şimdi bitti. Diğer elemanlar ha çıktı ha çıkacak dedim ama olmadı. Pek keyif alamadım. :/

aynen bende 3. bölümü çok sıkılarak izledim ya , sadece son 5 10 dk heycanlı oldu , fanustaki kafalar falan neden acaba ? bide vali beyin kızı ve karısı zombiymiş ve saklıyomuş onları biyerde bunu duydum bakalım :)

aynen bende 3. bölümü çok sıkılarak izledim ya , sadece son 5 10 dk heycanlı oldu , fanustaki kafalar falan neden acaba ? bide vali beyin kızı ve karısı zombiymiş ve saklıyomuş onları biyerde bunu duydum bakalım :)

Kızıyla karısı da fanustaydı. :) Bi nevi deney olabilir. Diğer iki zombiyi de inceliyorlardı zaten... Siyahi kadının (adı geçti mi pek hatırlayamıyorum) yöntemini deneyebilirler. Yani zombileri bi kalkan gibi kullanacaklar sanırım...

Yalnız valinin amacı da anlayamadım. Bi avuç kalmış halkı korumak için yapmıyor gibi... :26:

Açıkçası hikayeyi okumadım. Diziyi izleyerek görmek istiyorum ben... :)

ben bu son bölümü çok beğendim, uyuz carl ve nokta nokta kadın lori'nin hiç gözükmemesiyle gönüllerde taht kurdu. lorinin "bize şimdi nolcaaaaaak rick" diye ağzını yamulta yamulta konuşmadan geçen bir bölüm daha ne isterim.

neyse 3. sezon bomba gibi ilerliyor.
rick ile governor çekişmesini yakın zamanda göreceğiz.

bir de çizgi romana tamamen bağlı kalırsa, o governor baya bi ortalığı birbirine katıcak

merle ve rick kapışmasını çok merak ediyorum. daryl ne yapar en çok da bunu merak ediyorum.

merle ve rick kapışmasını çok merak ediyorum. daryl ne yapar en çok da bunu merak ediyorum.

Böyle bi durum olursa Rick' in yanında olurmuş gibi geliyor. Bu kardeşlerin birbirini pek sevdiğini söyleyemeyiz değil mi? :)

Arkadaşlar ben geçen bölümü beğendim..gerçi hapishanede neler oluyor merak ediyorum ama diziye yeni dinamik geldi(fragmanı izledim dayanamayıp önümüzdeki bölümde hapishaneyle buluşma gerçekleşecek)..zompiyi kafadan patlat patlat nereye kadar az atraksiyon heyecan gelsin değil mi ama...Vali gibi psikopatıda gelmedi bu diziye dur bakalım neler olacak

Bi daha ki bölümden sahneleri izledim ben de... "Birazda olsa" hareketlilik var gibi...

Lorinin doğumunun nasıl olacağı konusunda meraktayım. bebek olduktan sonra onu koruma vs.. diziye biraz daha heyecanlı bir boyut gelebilir. zavallı bebecik babası da belli olsa :)

Lorinin doğumunun nasıl olacağı konusunda meraktayım. bebek olduktan sonra onu koruma vs.. diziye biraz daha heyecanlı bir boyut gelebilir. zavallı bebecik babası da belli olsa :)

Benim şöyle bir teorim var Lori nin bebeği karnında ölecek ve zombi olup Loriyi yiyecek :))Babası belli Sean ! Bunu Lori çok iyi biliyor ondan Ricke gazı verdi gazı verdi azmettirdi.Loriyle Sean arasındaki dialoglardan bebeğin Seanın olduğu kesin gibi...Hatta Ricke bile nerdeyse bebek Seandan ama senin dedi...

bu bolumun sonunda agladıgım kdr hicbir filmde aglamadım rick'in o hali mahfetti beni loriye cok uzuldum ya

Lori'den ve hatta Carl'dan oldukça nefret ederim, her bölüm "ölsün şu kadın" deyip durdum. Ama bunu bile o kadar duygusal yapmışlar ki...
Walking Dead izlerken hüngür hüngür ağlıyacağımı hiç düşünmezdim.

Önce ismini hala tam bilmediğim T-Bone muydu neydi o zenci arkadaşın yaptığı ve ölümüyle gözler doldu, sonra doğum sahnesi, onra Carl.. ve en sonda Rick performansıyla hıçkırarak ağlama geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…