bana da 2 mahkum iyi gibi geliyorBu konuyu burda bulmam iyi oldu :))
Bende heycanla takip ediyorum diziyi ya bayılıyorum !
Ekşi de falan okuyorum , Lori 1 2 bölüm sonra ölcek diyorlar ama bence bebek doğmadan ölmez , yani bebekle ilgili bişeyler olcak , artık kendi dediği gibi içinden onu yiyerek mi doğcak yada başka birşeyler mi ama kesin bebekle bi b.kluk olcak gibi geliyo banada :)
Carl desen maşallah velet çatur çutur zombi öldürür olmuş , gelmiş 2 tane öldürdüm geldim diyo hey allam o çocukta ayrı alem !
Harshel amcanın ölmemesine çok sevindim gerçekten sonuçta ekibe doktor lazım ve kendiside iyi bir insan.
Geride bıraktıkları diğer 2 mahkum iyiye benziyorlardı , daha sonra gruba dahil olacaklar gibi geliyor.
Darly reyiz zaten onuda çok seviyorum grupla uyum içinde ama abisine çok düşkündü. Abiside geride bırakıldığı için bizim gruba kıl , bakalım abisini dinleyip gruba karşımı çıkacak , yoksa abisini yanına alıp gruba mı katacak. İşte en çok bu olayı bekliyorum.
Herkese iyi seyirler :)
bana da 2 mahkum iyi gibi geliyorzenci olandan korkmamak gerek,,diğer yalvaran sarı kafa dan herşey beklenir
çünkü fazlasıyla korkak
Sana katılıyorum..Zenci mahkum Ricke kafa tuttu Rick in bile taktirini kazandı.İyi karaktere benziyor.Ancak beyaz mahkum en psikopatıda çıkabilir!
3. sezona kavuştum sonunda... :)) Umarım 2. sezonda yaptıkları gibi batırmazlar. Bol bol zombi görmek istiyorum.
Ha bir de Shane ölmeyeydi iyiydi.Aklım hala onda...
Zaten 3 bölüm , hemen bu gece izle bitir ve gel tartışalım , çünkü gerçekten çok muhteşem !
Diğer iki bölümü izlemiştim. :) 3. bölüm şimdi bitti. Diğer elemanlar ha çıktı ha çıkacak dedim ama olmadı. Pek keyif alamadım. :/
Diğer iki bölümü izlemiştim. :) 3. bölüm şimdi bitti. Diğer elemanlar ha çıktı ha çıkacak dedim ama olmadı. Pek keyif alamadım. :/
aynen bende 3. bölümü çok sıkılarak izledim ya , sadece son 5 10 dk heycanlı oldu , fanustaki kafalar falan neden acaba ? bide vali beyin kızı ve karısı zombiymiş ve saklıyomuş onları biyerde bunu duydum bakalım :)
merle ve rick kapışmasını çok merak ediyorum. daryl ne yapar en çok da bunu merak ediyorum.
merle ve rick kapışmasını çok merak ediyorum. daryl ne yapar en çok da bunu merak ediyorum.
Lorinin doğumunun nasıl olacağı konusunda meraktayım. bebek olduktan sonra onu koruma vs.. diziye biraz daha heyecanlı bir boyut gelebilir. zavallı bebecik babası da belli olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?