The Walking Dead

aynen ya 8. Bölüm den sonrası şubat da çekilecemiş. 1 günde bitiriyorum tüm sezonu :60:

:1::1::1: Etrafta erkek arkadaşımdan başka bu diziyi izleyen yok ,ve oda spoiler lerden hiç hoşlanmıyor , ben ise bulduğumu okurum , bulduğumu okumaktan öte özellikle bulurum :1::1: Teoriler paylaşmayı falan çok seviyorum , en bayıldığım dizi yaa

:1::1::1: Etrafta erkek arkadaşımdan başka bu diziyi izleyen yok ,ve oda spoiler lerden hiç hoşlanmıyor , ben ise bulduğumu okurum , bulduğumu okumaktan öte özellikle bulurum :1::1: Teoriler paylaşmayı falan çok seviyorum , en bayıldığım dizi yaa

oh iiyi oluyo şişir kafasını şişir :8:
aynen ya o zomblerin sesini nasıl özledim bi bilsem :60:
hmm arada burda da paylaş:32:

oh iiyi oluyo şişir kafasını şişir :8:
aynen ya o zomblerin sesini nasıl özledim bi bilsem :60:
hmm arada burda da paylaş:32:

the walking dead webisodes vardı, sanırım 4 5 bölüm kadar , izledin mi mesela onları :))

Son düzenleme:
ay hadi ya. Yok canım iizlemdm ama dizi tavsiyesind ihtiyacım var
dizi arşivini yenilemey düşünüyorum ;)

ben dizimag den izlemiştim ama şuan o kapandı malum , şuan nerde yayınlanıor bilmiorum. Twd in devamı yani sanırım 10 yıl sonrasıydı , yeni oyuncular falan ama çeken ekip aynı , farklı dizi değil dediğim gibi "twd 10 yıl sonra" diye izle 10 yıl geçmiş gibi , izledikten sonra üzerinde konuşcaklarımız var , spoiler vermek istemiorm :)))

Hatta hatırlarmısın bilmem , ilk bölümde Rick in hastaneden çıktığında , yerde gördüğü sürünen ve yarısı olmayan zombi vardı. O nasıl zombi oldu onu falan anlatıyordu mesela...

Son düzenleme:
ben dizimag den izlemiştim ama şuan o kapandı malum , şuan nerde yayınlanıor bilmiorum. Twd in devamı yani sanırım 10 yıl sonrasıydı , yeni oyuncular falan ama çeken ekip aynı , farklı dizi değil dediğim gibi "twd 10 yıl sonra" diye izle 10 yıl geçmiş gibi , izledikten sonra üzerinde konuşcaklarımız var , spoiler vermek istemiorm :)))

Hatta hatırlarmısın bilmem , ilk bölümde Rick in hastaneden çıktığında , yerde gördüğü sürünen ve yarısı olmayan zombi vardı. O nasıl zombi oldu onu falan anlatıyordu mesela...

tamamdır canım çok teşekkür ettim acayip merak saldım bak şimdi. Film zevklermiz ortak böyle başka bildiğin tavsiyeler var mı. Film de olur yani

sonra bol bol analizini yaparız senle :)))

Son düzenleme:
tamamdır canım çok teşekkür ettim acayip merak saldım bak şimdi. Film zevklermiz ortak böyle başka bildiğin tavsiyeler var mı. Film de olur yani

sonra bol bol analizini yaparız senle :)))

Aynen canım , film olarak ve zombi filmi olarak , "sıcak kalpler" i öneriyorum sana , hem romantik hem zombi filmi :)

ha ben sen şeyi diyorsun sandım 8. Bölüm den sonrası yayınlanacakmışya. Açıkçası diğerini bulamadım sonra da birşeyler girdi sen dizimag den izledim demiştin

kızlar the walking dead'ın 5.sezon yokmu???
ay biri söylesin lütfen...
dördüncü sezonu bitirdim, ama 5 i bulamadım, yok :5:
yayınlanmadı mı acaba?

yayınlanmadı mı acaba?

ablacım 4.sezonu nasıl bitirdin ki sen ben 8. Bölümden sonrası şubat da çıkacak diye duydum :44:

yayınlanmadı mı acaba?

Sezon araya girdi yeni bölüm şubatta başlayacak gazelim imdb sitesinden takip edebilirsin.

bende oyle duydum hatta beklıyorum 4.sezon 8.bolumu son bolum degıl mı suanlık yanı ??

canım benim ya 8 de ara verdi ya 9 da emin değilim
şuanlık ara verdiği için son bölüm denilir mi bilmiyorum da şubat da ara verilen bölümden tekrar devam edecek :34:

Back
X