The Walking Dead

diziye 2 3 gün önce başladim çok sürükleyıcı güzel bi dizi şimdi 3.sezonun son bölümünü izliyorum geriden takip etmekte iyi oluyormuş yeni bölüm gelsede izlesek derdi yok ama sanirim bi kaç güne yetişecegim yeni bölümlere

Aaa ciddi mi bu :26:

--- Yeni gelen adamla ilgili Spoiler
:27:----

Yeni gelen adam çizgi romanda Rick'in sağ koluymuş.

duyduğuma göre doğru canım..sözleşmesi bitmiş...
zaten maggie son bölümde ha öldü ha ölecek gözüyle izlendi :1: saftirik bi tavrı vardı...
sanırım ısırılacak ve ölecek....onun gidişini de böyle işleyecekler sanırım...

diziye 2 3 gün önce başladim çok sürükleyıcı güzel bi dizi şimdi 3.sezonun son bölümünü izliyorum geriden takip etmekte iyi oluyormuş yeni bölüm gelsede izlesek derdi yok ama sanirim bi kaç güne yetişecegim yeni bölümlere

bende ilk başladığımda senin gibi arka arkaya izliyordum ama son bölümlere gelince acaip boşluğa düşürüyor adamı :ssz:
her pazartesi yeni bölümü beklemek iğrenç bir duygu :60:
birde bölümler maşallah 40 dakkacık bişey hemen bitiyor...nerdeee bizim türk dizileri gibi 2 saat süren diziler...:52:

evet yeni bölümlere yetiştim ve yetiştigime çook üzüldüm:50::50::50:

bende arka arkaya izlerken çok zevk alıyordum, ama şimdi pazartesiyi beklemek zor oluyor :ssz:
az önce fragmana baktım çok heyecanlı bir bölüme benziyor son bölüm...
oğlum uyuduktan sonra sessiz sakin olunca izlicem inşallah :1:

:52::52::52::52:

Heyecanla indiriyorum şuan yeni bölümü sonra hemen izlicem sonra :51:

Son düzenleme:
Rick in olduğu bölümler neden durağan geçiyor ki ?
Gelecek bölüm fragmanında yine Darly var :23: Aksiyonda var gözüküyor :32:
Yavaşa yavaş herkes tren yolunu takip edecek sanırım.

Prison break müthiş bir dizi o bitince üzülmüştüm sonra sarah wayne var diye the walking dead'e başladım bunu da bırakamıyorum bağımlı yapıor bu diziler gerçekten dizi konusunda çok başarılalar bizim dizilerimiz bunların yanında çok tırt kalıyor.
Bir kaç gün oldu izleyeli 2.sezondayım henüz ama 2 haftaya kadar bunu da bitiricem:25:

alkışlamak istiyorum verilen emeğe :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Prison break müthiş bir dizi o bitince üzülmüştüm sonra sarah wayne var diye the walking dead'e başladım bunu da bırakamıyorum bağımlı yapıor bu diziler gerçekten dizi konusunda çok başarılalar bizim dizilerimiz bunların yanında çok tırt kalıyor.
Bir kaç gün oldu izleyeli 2.sezondayım henüz ama 2 haftaya kadar bunu da bitiricem:25:

alkışlamak istiyorum verilen emeğe :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:59::59::59::59::59::59::59:

11.bölümü izledim.Michonne favorim,tam savaşçı :1:
Ayrıca Rick'i yerim ben :23::23::23:
Acaba kaç yıl devam edicek dizi ,hemen bitirmesinler ya :18:

Back
X