Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11.bölümü izledim.Michonne favorim,tam savaşçı
Ayrıca Rick'i yerim ben
Acaba kaç yıl devam edicek dizi ,hemen bitirmesinler ya :18:
9 sezon sürecekmiş canım![]()
9 sezon mu ben daha uzun diye duydum bugün falan baktım hem de baya bi uzun olucakmış,çizgi rmanı var onun bilirsiniz belki,orda 80 bölümdü,oraya göre gidiyolarmış![]()
çizgi romanını hapishanedeki savaş sahnesine kadar okudum, gerçekten romanla tıpatıp aynı gidiyorlar...ama 9 sezon olursa epey kısaltmaları lazım...çizgi romanını okudun mu sen, ? devamında neler oluyor...
heyecanı kaçmasın diye hapishane olayından sonrasını okumadım ama epey sıkmaya başladılar bölümler çok vasat gidiyor...açıp okuyasım geliyor valla
Yok valla okumadım dizisini izliyorum ya heyecanı kaçmasın diye yoksa çoktan biterdi9 sezon olucanı sanmıyorum ama çünkü yapımcıları demiş sanırım çok ama çok uzun sürücek diye,ki bencede öyle olur,rekor kırdı çünkü
Küçük bi spoiler verebilirim son bölümde küçük bi grup vardı ya asker falan rick'in sağ kolu olucakmış sonradan,çok olay var anlıcan![]()
valla canım şu son bölümlere kadar heyecanla izliyordum ama bilhassa son iki bölümdür baydı resmen...çok aşırı bir aksiyon düşüşü oldu, bilmiyorum belki fırtına öncesi sessizliktir...
ama bir an önce hareketlenmeye başlasalar iyi olacak...yoksa çok düşecek reytingleri...
özellikle hapishane sahneleri heyecandan soluksuz izlenirken, bir anda yeni sezon aşırı düştü....
açıkçası ben son bölümde ne oldu onu bile unuttum, çünkü hiçbirşey olmadı, daryl ve beth'in romantik yakınlaşmalarını izledik sadece...
fazladan bölüm çıksın, uzattıkça uzatalım diye düşünürlerken izleyecek adam bulamayacaklar haberleri yok...
grup bir an önce buluşsa çok iyi olacak..fazla uzatıp sündürmeye gerek yok..tadında olmalı...
bitecekse de tadında bitmeli ki akıllarda yer etsin...
bilmiyorum prison break'ı izledinmi ama, toplam 4 sezon sürdü ve her sahnesi soluksuzdu, ilk bölümden son bölüme kadar....sakız gibi sündürmediler...
finali bile tadında bıraktılar, ama seneler geçmesine rağmen hala unutulmadı...
Çok ama çoook haklısın.Son bölüm özellikle çok kötüydü ya,hani sanki hiç uğraşmamışlar,öylesine çekiverelim demiş gibiler.Grubun biran önce toplanmasını istiyorum ben de ,yeter yanii,kaç bölüm oldu
Gene Rick ve Michonne'nin olduğu bölümleri zevkle izliyorum da diğer ikili çekilen dizi bölümleri çok sıktı beni![]()
aynen bende, rick ve michone daha zevkliler...
ama beth'in içki içme çabalarını izletetrk bölümü bitirdiler, her geçen dakika dur şimdi bi olay olur, az sonra bi olay olur diye diye geçti gitti 40 dakka
gurp bi an önce bi araya gelmezse, fazla uzun sürmeden reyting kaybederler...
1 ay olacak yeni sezon başlayalı, hiç bir atraksiyon yok...pembe dizi gibi oldu he...
2-3 bölümdür rickle michonne yok ortada merak ettik artık onları göstersinler ama bi sonraki bölümde de tyreese ve çocukları göstercek![]()
Son 2 bölüm o kadar saçmaydı ki bir an The Walking Dead mi izliyorum ben diye düşündüm. Herkesi ayrı ayrı işliyorlar hiç zevk alamıyoruz. Ne gerek var grubu bu kadar dağıtmaya? Herkes o tren yolunu izlesin buluşsunlar işte.
Yeteri kadar dağılmamışlar gibi şimdi de Beth ve Daryl ayrıldı.
arkadaşlar sabredin ben çizgiromanı okudum çook ama çook harika şeyler olacak![]()
2-3 bölümdür rickle michonne yok ortada merak ettik artık onları göstersinler ama bi sonraki bölümde de tyreese ve çocukları göstercek![]()
Son 2 bölüm o kadar saçmaydı ki bir an The Walking Dead mi izliyorum ben diye düşündüm. Herkesi ayrı ayrı işliyorlar hiç zevk alamıyoruz. Ne gerek var grubu bu kadar dağıtmaya? Herkes o tren yolunu izlesin buluşsunlar işte.
Yeteri kadar dağılmamışlar gibi şimdi de Beth ve Daryl ayrıldı.
arkadaşlar sabredin ben çizgiromanı okudum çook ama çook harika şeyler olacak![]()
kızlar çizgi romanını nerden okuyabilirmm?? bir yer buldum ama inanımaz takılıyor siz nerden takip ettiniz_? ingilizce de olabilir
alın benden de o kadar vallaDaryl bi an Beth'in arkasından ağlayacak sandım, aşk filmine döndü olay.
Sabırsızlıkla bekliyoruzHatta 4-5 bölümdür bu umutla bekliyorum.