The Walking Dead

Belli idi zaten, ısırılan kocasının kafasını nasıl parcalamıstı. Hayranız kendisine.

Yapımcılar ölecegini tahmin ettigimiz birinin geri dönecegini söylemiş, bazıları zenci adamın, adını unuttum, bebek için öldürmüstü ya hani yamyamlardan birini, onun öldürdügü adamın aslında ölmedigini söylüyor, hatta son sahnede var imiş et yiyenler arasında.

Bana kalırsa Bob da ölmeyecek, bence yedikleri ısırılan ayagı idi. Isırılan yerin kesildiginde kisinin kurtuldugunu Hershell'dan gördük zaten. Ama yamyamlarımıza da bir sey olmayacak. Cünkü sahneler var daha epey.

Tahminim böyle, ben de bekliyorum merakla. : )

Evet başka bir forumda görmüştüm bende. Tyresse'di sanırım terminustakilerden birini öldürmedi ve Bob'un ayağını yiyenlerin arasında o adamda vardı.

Bob bencede ölmeyecek dediğin gibi Hershell'deki gibi virüslü ayaktan kurtulduğu için kör topal yaşayacak. Fragmanda Beth'i gördüm çok mutlu oldum :) Neyse yeni bölüm çok şeylere gebe olacağa benziyor.

allahima sukur dogum yapmadan bi kac bolum izleme sansina sahip oldum :-)

Güzel iki bölümdü.

: )

Ne olacak sence?
Bir de aklıma bir sey takıldı, bu yamyamlar anladıgım kadarıyla beyne zarar vermeden insan öldürüyor? Bir de yiyorlar bunları? Bunlar neden zombi olmuyor sence? Mantıksız degil mi?

Güzel iki bölümdü.

Ne olacak sence?
Bir de aklıma bir sey takıldı, bu yamyamlar anladıgım kadarıyla beyne zarar vermeden insan öldürüyor? Bir de yiyorlar bunları? Bunlar neden zombi olmuyor sence? Mantıksız degil mi?
bencede ya hic o aklima gelmedi ... igrenc bi sekilde kesip resmen mezbaha gibi milleti bicip bicip yiyorlar ... ama zombi olmuyuorlar ... mantiksiz tabiki ... ama en cok sevindigim ilk bolumde rick ve carolun ayrica judithin bulusmasiydi... gozlerim doldu resmen

bencede ya hic o aklima gelmedi ... igrenc bi sekilde kesip resmen mezbaha gibi milleti bicip bicip yiyorlar ... ama zombi olmuyuorlar ... mantiksiz tabiki ... ama en cok sevindigim ilk bolumde rick ve carolun ayrica judithin bulusmasiydi... gozlerim doldu resmen

Burası yani : )
Daryl'in gözler nasıl da doldu : ) Annesine kavusmus gibin.
Ayrıca tyrese ile cok dalga geciyorlar, hani bebege baktı ya bu sürecte. Carol'dan cok o ilgilendi. Sey yazmıslar ''Still a bettter mom than Lori'' Lori'den daha iyi anne gibisinden.
Bob için de Ke-bob diye espri yapmıslar. Cok güldüm ona. Bizim türk kebabı yani : )

Bölümü izleyenler yorumlarınızı esirgemeyin. : )

Carol'a bir sey oldu ama ne? Aklım kaldı...

Arkadaşlar kızıl saçlı adam -Abraham'ın akıbeti ne olacak,çizgi romanını okuyan var mı ?Yabancı sitelere baktım ,sanırım korktuğum şey olacak ,bari uzun sezon kalsa adam,pofffff :mad:

Dediğim gibi, Terminus ekibi hakettiği gibi yokedildi... Şimdi ne olacak? Son sahnede Daryl kimi getirdi??? süper bir bölümdü... p.tesi hemen gelsin istiyorum.....

pazartesi çıkacak bölüm çoğunlukla Beth ile ilgili olacak sanırım,hiç de sevmiyorum kendisini

Carol'a bir sey oldu ama ne? Aklım kaldı...

Daryl sanırım Beth'i kaçıranlardan birini yakaladı. Carol'da Beth'in bulunduğu hastaneye gitmiş olabilir.

Önümüzdeki bölüm sadece Beth'i göreceğiz. Bir hastanede açıyor gözlerini. Sanki zorla tutuluyormuşcasına. Bazı forumlardan edindiğim bilgiye göre Beth'in bulunduğu yer bu Eaguene'nin bizimkileri götürmek istediği yer ve burada insanlar üzerinde deney yapılıyor. Beth sanırım bu deneklerden biri :( Çok merakla bekliyorum pazartesiyi.

Daryl sanırım Beth'i kaçıranlardan birini yakaladı. Carol'da Beth'in bulunduğu hastaneye gitmiş olabilir.

Önümüzdeki bölüm sadece Beth'i göreceğiz. Bir hastanede açıyor gözlerini. Sanki zorla tutuluyormuşcasına. Bazı forumlardan edindiğim bilgiye göre Beth'in bulunduğu yer bu Eaguene'nin bizimkileri götürmek istediği yer ve burada insanlar üzerinde deney yapılıyor. Beth sanırım bu deneklerden biri :KK43: Çok merakla bekliyorum pazartesiyi.

Daryl son sahnede Beth'i kaçıranlardan birini yakalıyor ismide Noah

Güzel bilgiler...
Noah'a baktım, su patlama olan bir merkez vardı ikinci sezon muydu neydi...Oradaki adam cıkıyor, doktor olan, hani karısı kendini denek olmak icin kurban etmisti ısırıldıktan sonra? Bir alakası var mı ki?

Dediğim gibi, Terminus ekibi hakettiği gibi yokedildi... Şimdi ne olacak? Son sahnede Daryl kimi getirdi??? süper bir bölümdü... p.tesi hemen gelsin istiyorum.....

Chase Chase Beth'i yakalayanlardan biri oldugunu söylüyor. Neti nedir bilmiyorum.

Bu bölüm full Abraham grubunu gösterecekler sanırım ,hehehhee .100 kere seyredicemm.
Kızılımm benim:KK8::KK8:

Abraham 'ın yıkıldığı bölümdü... Artık bence kliseye dönmeyi tercih edecekler...Grup tekrar biraraya gelecek , Beth'i Carol'ı alıp yine yollara düşecekler.. Bu son bölüm sıkıcıydı diye düşünenler olsada Abraham'la Eguene'in nasıl yollarının kesiştiğinide öğrendik... Washington'dan vazgeçeceklerini sanmıyorum... Kısacası bir kez daha p.tesi gününü iple çekiyorum............

Back
X