The Walking Dead

öylemiiii bende merak ediyordum hatta geçen aklıma geldin, baktı mı izledimi cevap yazmadı diye :KK66:
beğendinmi nasıl buldun?? birkaç bölüm izle sıkılma hemen... sonrasında başından kalkamayacaksın inan bana :KK14:
sıkılmadım canım ya bilgisayar bozuktu bugün geldi eve 2 bölüm ardarda izledim çok güzel çok beğendim merak ediyom şimdiden neler olacak diye :KK57::KK19:

ben izledim canım iyi bölüm ama sıradaki bölüm çok daha iyi olacak gibi. enneeeeeeeeeem çocugun mu var senin kız yirim kaç yaşında :) olur içerm valla bi sade :KK50:

ben pek beğenmedim bölümler çok yavaş gidiyo yaa, şu washingtona bi varsalar da azcık ekşın görsek.... artık saftirik gibi bakıyorum izlerken ekrana :confused:
evet canım bi oğlum var dört yaşında allah bağışlasın herkesin evladını...

ben pek beğenmedim bölümler çok yavaş gidiyo yaa, şu washingtona bi varsalar da azcık ekşın görsek.... artık saftirik gibi bakıyorum izlerken ekrana :confused:
evet canım bi oğlum var dört yaşında allah bağışlasın herkesin evladını...
ben sevdim nedense ya çok canlı bi bölüm değildi ama sürükleyici geldi bana.
Oyyy Allah bağışlasın canım benim :KK68:

gerçi 6. sezon olmayıp 5. sezona da devam edecek olabilirler ama ben bitirmiştim aralıkta bitmişti ara vermişti subatta baslıcak yeni bölümler diye.

arastırdım 5. sezona devam ediyolarmıs. ben en son 5. sezon 8. bölümdeyken bitmişti. gecen hafta 9. bölüm olarak tekrar baslamıs ben 6. sezon olarak baslar diye düşünmüştüm. neyse 9. bölümümüde izliyim bian önce

Uzuuuunca bir aradan sonra izlemeye başladım tekrar. 4 sezon 2. ve 3. bölüm tamamdır. :KK48:

Fena halde sıkıcıydı iki bölümde... Eskisi gibi merak uyandıracak şekilde bitirmediler. Şaşırdım.

Spoiler.

Hıh! Tahmin ettiğim gibi katil Carol... :KK51:

Uzuuuunca bir aradan sonra izlemeye başladım tekrar. 4 sezon 2. ve 3. bölüm tamamdır. :KK48:

Fena halde sıkıcıydı iki bölümde... Eskisi gibi merak uyandıracak şekilde bitirmediler. Şaşırdım.

Spoiler.

Hıh! Tahmin ettiğim gibi katil Carol... :KK51:

canım bi an önce yetiş bize de kritik yapalım azcık :KK70:
carola bende sinir oluyorum ama sonraki bölümlerde çooooook faydalı şeyler yapacak gruba...:KK53:

Back
X