The Walking Dead

Gerizekalı Carl'dan kurtulduk dedik yaşıyor neyse en azından şapkasından kurtulduk :27:
O çatlak aile de yendi, bitti, kül oldu.. Ama hani benim Daryl'ımı azıcık gösterdiniz yine :( Bu gece yenisi var bakalım..

Gerizekalı Carl'dan kurtulduk dedik yaşıyor neyse en azından şapkasından kurtulduk :KK53:
O çatlak aile de yendi, bitti, kül oldu.. Ama hani benim Daryl'ımı azıcık gösterdiniz yine :KK43: Bu gece yenisi var bakalım..

Şapkası başındaydı yine ama :)) ben gördüm :KK58:zaten 5 6 kişinin etrafında döndü dizi bende gleen carol fln yoktu malesef bu bölümde . Ne yenisi var bu gece anlamadım :KK57:

Şapkası başındaydı yine ama :)) ben gördüm :KK58:zaten 5 6 kişinin etrafında döndü dizi bende gleen carol fln yoktu malesef bu bölümde . Ne yenisi var bu gece anlamadım :KK57:

ay başında mıydı şapkası görmedim orayı :27: bu gece pazartesi ya Fx de yeni bölümü var 21:30 da..

ay başında mıydı şapkası görmedim orayı :KK53: bu gece pazartesi ya Fx de yeni bölümü var 21:30 da..

Normalde ben hep intten diziboxtan izlerim ama dediğin üzere baktım intten Fx e yine 10.bölüm var bu akşam yani bugünkü bölüm :KK64::KK64:

Normalde ben hep intten diziboxtan izlerim ama dediğin üzere baktım intten Fx e yine 10.bölüm var bu akşam yani bugünkü bölüm :KK64::KK64:

evet evet sen dün akşamki yeni bölümü izlemişsin bugün ondan kafan karıştı :) ben dün akşamki yeni bölümü bu akşam izleyeceğim.. :)

evet evet sen dün akşamki yeni bölümü izlemişsin bugün ondan kafan karıştı :) ben dün akşamki yeni bölümü bu akşam izleyeceğim.. :)

İyice allak bullak oldum diyorum ki ben çıktığı an izlerim noluyoo şimdii :D :D

İzlediim ben :)) çokta öyle harika bi bölüm değildi ama idare eder yine de :) Meşhur Negan'ın adını duyduk sadece bir de en sonunda bişiler olur dedim ama olmadı sakin bi bölümdü :)

Jesus çok cool değil mi ya.Kedi canını senin:KK8::KK8:

12744222_1428651347161019_2932627511045727952_n.jpg

Back
X