- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerizekalı Carl'dan kurtulduk dedik yaşıyor neyse en azından şapkasından kurtulduk
O çatlak aile de yendi, bitti, kül oldu.. Ama hani benim Daryl'ımı azıcık gösterdiniz yineBu gece yenisi var bakalım..
Şapkası başındaydı yine ama :)) ben gördümzaten 5 6 kişinin etrafında döndü dizi bende gleen carol fln yoktu malesef bu bölümde . Ne yenisi var bu gece anlamadım
![]()
ay başında mıydı şapkası görmedim orayıbu gece pazartesi ya Fx de yeni bölümü var 21:30 da..
Normalde ben hep intten diziboxtan izlerim ama dediğin üzere baktım intten Fx e yine 10.bölüm var bu akşam yani bugünkü bölüm![]()
evet evet sen dün akşamki yeni bölümü izlemişsin bugün ondan kafan karıştı :) ben dün akşamki yeni bölümü bu akşam izleyeceğim.. :)
yeni bölümü izleyen varmı![]()
aynen bende bakamıyorum işlerim bitsin öyleYa işten güçten ben daha izleyemedimm çok merak ediyorumm işlerim bitmeden de bakmam yarım yarım hiç sevmem öyle :))
aynen bende bakamıyorum işlerim bitsin öyle![]()
Flight 462 mini dizinin ismiadı yok dizinin canım, the walking dead episode yazarsan çıkar bölümler...