- 9 Kasım 2012
- 93
- 24
- 98
- Konu Sahibi theworldismine
-
çok güzel bir çeyiz allah ağız tadıyla kullandırsın maşallah
son eklediklerin de çok çok güzel
Hepsi çok güzel, iyi günlerde kullan :))
Hepsini güle güle kullanın inşallah. Canım son eklediğin baharat takımını nereden aldın ve markası nedir? ablam çok önceden almıştı aynısından, şimdi pek hatırlamıyor. çok kullanışlı güle güle kullan :)
herşey çok güzel canım mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inş.
teşekkür ederim canım:)hayırlı olsun, gülegüle kullanın inşallah.
Lacivert yemek takımını nerden aldınız? fiyatı ne kadar acaba?
hayırlısı olsun cnm güzel günlerde kullanın inş
çooooook güzel çok cici bir çeyizin var güle güle kullan canım
çeyizine bakmaktan çok zevk aldım hepsi birbirinden güzel güle güle kullan
bernardo takımı hiç hesapta yokken dayanamayarak almış oldum :) bunun sonu yok maalesef insan beğendikçe almak istiyor ama bazıları varki karşı koyulamıyor , içinde kalıcaksa eğer al derim :)yenilerde cok tatlıı :)) ya ben bernardo takımına bayıldım dün gittim baktımm ind var ama almıştım ben önceden takımlarımııı yenileri cıkıoo aklım gidioo(
çok teşekkür ederim güzel yorumuna :) porselen takımların fazla değil aslında misafir takımım açelya ve çok uyguna almıştım o yüzden 2 tane daha günlük takım aldım(birisi bernardo diğeride lacivert takım) Kahvaltı takımının haricinde başka da bir takım yok hangisini söylediğini anlamadım ?Hayırlı olsun herşeyin güle güle kullan. Porselen takımlarının sayısı çok ama misafir takımı günlük takım kahvaltı takımı çay takımı ve bir tane daha var, o ne oluyor?
cevabın için çok teşekkür ederim :) Tekrar güle güle kullan canım
iyi günlerde kullan... hepsi çok güzeller
çatal bıçak takımın hisardan milano mu?
çok gzel tüm eşyaların güle güle kullan :)
İki tane günlük takım dediğinde çözmüş oldum:) Hepsi çok güzel güle güle kullan canım. Günlüklerin de gerçekten çok güzel
çok şekerler hepsi güle güle kullan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?