Thigh Gap

Grunge

*knee socks*
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
109
57
Siz de üst bacaklarınız birbirine değmesinden bıktınız mı? Ben fena halde bıktım ve başladım google ve youtube'dan araştırmalara. Aşırıya kaçmadığı sürece gayet hoş gözüküyor.

c34dbfac26306eed19ae87d1a54931e2.jpg

tumblr_ms5h4djR0B1rlb4i4o1_500.png

2199c3a8f1400f4e7b0ff19ba1e6ee33.jpg

Çok hoş gözüküyor. Şimdi böyle bacaklara nasıl sahip olacağımıza bakalım;

Bu egzersizleri yarından itibaren yapmaya başlıcam. Siz de başlarsanız buraya yazabilirsiniz, sonuçları karşılaştırırız. :KK54:

Ben pilates yapıyorum. Üst bacak 1 2 cm incelmis gibi gözüküyor ama bana.oyle gelmiyor. Sonuçları bizimle paylaşır mısın bende yapmayı planlıyorum

paylaşırım tabi bugün 2. günüm iç bacak ve basenlerimin fena halde yandığını hissediyorum

paylaşırım tabi bugün 2. günüm iç bacak ve basenlerimin fena halde yandığını hissediyorum
Cok tesekkur ederim. Bende baslamayi çok isterdim. Ama su an plates yapıyorum. Ondanda bile zorlanıyorum. Inşallah emeklerimizin.karsiligini alırız.

30daythighs.jpg

Burda da 30 günlük bir program mevcut. Hareketlerin tanımını gösteriyor yukarıda resmin.

Cassey Ho'nun bir sürü challenge'ı var böyle 30 günlük bacak inceltme, basen ve karın kası için olanları yapıyorum

6-7 gün falan oldu benim dediğim gibi yürüyüş ve diyetle destekledim 58 cm'den 56 cmye indi üst bacaklarım
Bi haftada süper sonuç bu
Su an tatildeyim kalabalık bi yerdeyim rahat yapamam
Ama kendi evime gittigimde ben de başlarim
Zaten düzenli olarak squat mekik yapan biriyim hatta vücudum bu sporlarla değişti bile :)

X