- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
cnm ilk yorum benden olsn çeyizinin çok güzel olduğunu tahmin etmiştm gerçkten de öleymiş hele o 13 yaşındaki çeyiz fincanlarn beni benden aldı, bu ne çeyiz aşkı bölesefer tası fln da çok hoş güle güle kullan inş en kısa zmanda da kavuş kocişine
devamını bekliorz yarına
cok saol canim insallahayy cnm benim misafir yemek takımın kahvaltı takımına bayıldım renk seçimin harika inşallah en kısa zamanda eşin vizesini alır kavuşursur mutlu mutlu kullanırsınız koçişinle
güle güle kullanırsın inş.çeyizlerini,eşinle bir an önce kavuşman dileğiyle..
MaşallahBütün parçalar ayrı ayrı çok güzeller, İnşallah sağlıkla, huzurla, mutlulukla kullanırsınız. 13 yaşındayken aldığınız fincanlar da çok şekermiş, çeyizin en kıymetlilerindendir şimdi onlar
Bu arada sakıncası yoksa birşey sorabilirmiyim? Acaba bu çatal-bıçak takımını (karışık olanı) nerden ve kaça aldınız?Uzun zamandır böyle birşey arıyorum ama hiçbir yerde bulamamıştım.
Eki Görüntüle 261911
Aldıklarına bayıldım hepsi ayrı ayrı güzel. Çok zevklisin Maşallah. Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
Cerez takımların ne marka acaba?
cok saol tatlimhepsi Çok qüzel canım huzurlu günlerde ağız tadıyla kullan her bir parçayı
maaşallah hepsi çok güzel umarım bir an önce kavusursunuz :))
yalnız şu resimdeki ney ben anlayamadım cahilliğime verin :26:
hepsi ne kadar özenle seçilmiş çok belli güzel günlerde kullanmanı nasip etsin allahım çok beğendim
Hepsi çok güzel tatlım güle güle kullanırsın İnşallah. Bu arada sen de benim gibi İkeacıymışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?