ThirtyFouR'un Turkuaz/Beyaz Ceyizi...

Elektronik Esyalarim (en cok eksigim burda kaldi, annemlerin evinde fazla yer kalmadigi icin büyük seyleri en sona biraktim)

4006160616415_001.jpg
4006160631173_001.jpg

4006160629095_001.jpg
4006160633207_001.jpg

kahve icin süt köpürtücü
231071414300_002.jpg

4006160621594_001.jpg
mutfak tartim
4006160716672_001.jpg

normal tartim
4006160716641_001.jpg

bayilarak aldigim ütüm :69:
HDitem.aspx

Rowenta_DW_6010_ECO_Intelligence_ikony.jpg

Elektrikli Süpürgem
3236583.jpg

Sac kurutma makinasi
Y-FB-01042_1.jpeg

Son düzenleme:
Yatak Odasi

Nevresimlerim (cok var ama hepsinin resmini cekmem veya nette bulmam mümkün degil)

$resource_57299.webp $0014483.webp $love_blau_534x400.webp
$resource_74190.webp $resource_78675.webp $CIMG2227.webp
$2011-09-24_124425.webp $2011-09-24_124522.webp

bunun 3 rengi var bende turkuaz, yesil ve pembisi, uygun bulmustum 3 tane aldim :)
$resource_31163.webp

tchiboda aldigim ince yatak örtüm, bi türlü kafama uygun bisey bulamiyorum. öyle abarti yatak örtülerini sevmiyorum
daha iyi bisey bulamazsam bunu kullanacagim
2011-09-11_210326.png

Zebra desenli battaniyelerim
$CIMG2276.webp

mavis mavis battaniyem:69:
$CIMG2228.webp

Son düzenleme:
Banyo
burdada baya eksigim var, ama ufak seyler kaldi sadece, büyüklerini hallettim cok sükür

Havlularim, mormenekse markasi... bunlardan aldim büyüklü kücüklü
$CIMG2224.webp

Banyo paspasim ve ayak havlum
$CIMG2220.webp

sac kurutma makinasi icin duvara monte edilen tutacak...
$CIMG2215.webp

:nazar::nazar::nazar:

maaşallah!

kkde çok çeyiz gördüm, çok güzelleri vardı, çok kalabalıkları vardı
ama hem bu kadar özenle seçilip hem de bu kadar çok olan çeyiz ilk defa görüyorum

güzel günlerde kullanın
darısı tüm evleneceklerin başına :69:

:nazar::nazar::nazar:

maaşallah!

kkde çok çeyiz gördüm, çok güzelleri vardı, çok kalabalıkları vardı
ama hem bu kadar özenle seçilip hem de bu kadar çok olan çeyiz ilk defa görüyorum

güzel günlerde kullanın
darısı tüm evleneceklerin başına :69:

ay :78: cok tesekkür ederim cnm bu güzel yorumun icin.
amin, darisi herkesin basina :)

Canım her şeyin çok güzel. Çeyizini turkuaz yapman çok hoş olmuş. Ferah ferah :) Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Mutlulukla kullan inş.:nazar:

Canım aldığın şeyleri görmüş ve önceden çok beğenmiştim. Böyle hepsini bir arada görünce daha da çok beğendim. Güzel günlerde kullanman dileğiyle. Kocişinle mutlulukar :D

ablaaaa tahmin ettigim gibi baya kalabalik bir ceyiz olmuss sasirmadim vallahi :9:
hepsi birbirinden özenle secilmiss güzelll seyler..
hele o SÜT KÖPÜRTÜCÜYE bayildimmm, gittin bana tchibodan aldirdin :9:
banane ondan bende istiyorum ceyizimeee, nerden aldiysan süle cabukk :9:
yatak örtü hastasi seni :9:

bu ceyizlerin görünce kndikendime YANDIM BEN dedim :9:
ben bu ceyizlerin 1/10 u tamamladim sadece :9: o günleri bende görürüm insallahhh

ALLAH agiz tadiylaa mutluluklaa kullanmayi nasip etsin insallahhh
ve masallah :69:

Canım her şeyin çok güzel. Çeyizini turkuaz yapman çok hoş olmuş. Ferah ferah :) Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Mutlulukla kullan inş.:nazar:

AMIN tatlim cok tesekkür ederim. evet bencede turkuaz rengi cok güzel bi secim oldu :) karar veresiye kadar baya kafa yordum ama dogru karar verdigimi simdi daha iyi anliyorum.

çok zevklisin maşallah maşallahhhhhhhh allah güzel güllerde kullanmayı nasıl etsinnnn

cok tsk ederim cnm, AMIN

Canım aldığın şeyleri görmüş ve önceden çok beğenmiştim. Böyle hepsini bir arada görünce daha da çok beğendim. Güzel günlerde kullanman dileğiyle. Kocişinle mutlulukar :D

ay ay :) saol canim INSALLAH...

ablaaaa tahmin ettigim gibi baya kalabalik bir ceyiz olmuss sasirmadim vallahi :9:
hepsi birbirinden özenle secilmiss güzelll seyler..
hele o SÜT KÖPÜRTÜCÜYE bayildimmm, gittin bana tchibodan aldirdin :9:
banane ondan bende istiyorum ceyizimeee, nerden aldiysan süle cabukk :9:
yatak örtü hastasi seni :9:

bu ceyizlerin görünce kndikendime YANDIM BEN dedim :9:
ben bu ceyizlerin 1/10 u tamamladim sadece :9: o günleri bende görürüm insallahhh

ALLAH agiz tadiylaa mutluluklaa kullanmayi nasip etsin insallahhh
ve masallah :69:

canim beniim :) süt köpürtücüsünü ben indirimden almistim, ama senin cok sevdigin neckermann sitesindede var siyahi.
pahali biseyde degil. markasi clatronic, bi bak bulursun...
senin daha vaktin var ceyiz icin, sen evlenesiye kdr daha neler cikar :)
o zamana kadar benimkiler demode olur bile:1:

Bayıldım tek kelimeyle :)
Çok orijinal parçalar var, güle güle kullan :)

bunlar siparisini verdiklerim, daha kalip kalmayacaklari belli degil, kalitesini begenirsem anca

saten_deluxe_21.jpg

nakisli_saten_7.jpg

başlığı görünce şaşırdım :53:nedeni ise bazı konularda sizi görüyordum evliliğinizle ilgili örnekler falan veriyordunuz.başlığı da görünce zaten evli değil miydi yoksa içinde ukte mi kalmış çeyizlerini sergiliyor diye düşünmeden edemedim ne yalan söyleyeyim:)
bu siteye çok takıldığımız için heralde hangi rumuz ne,nasıl diye hemen aklımıza geliyor.neyse umarım sizi sıkmamışımdır.sadede geleyim:)

ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.çok zevklisin hakikaten de,ne yalan söyleyeyim imrendim ya:84:

ha bir de şey soracağım şaka bir yana ben geçen sene teflon tencere takımı aldım ama çelik tencere takımım yok
almam gerekiyor değil mi?çünkü annem almasan da olur falan demişti:26:
sizden bi akıl alayım ben ya:17::17::17:

sağlık mutluluk içinde kullanırsın çeyizlerini inşallah. en çok mutfak eşyalarını ve ütünü beğendim

saol canim, insallah... bende tüm esyalarin icinde en cok ütümü begeniyorum valla ne yalan söyleyeyim :)

bende bıçaklara bayıldım ... :69:
nereden aldınız acaba ?
marka :26:

tatlim ben yurtdisinda yasiyorum, haliyle burdan aldim. markasi thomas üzerinde yazdigi gibi.
bi kampayadan almistim, baya uyguna gelmisti. normalinde 100 liralik falan bicaklar
ben 20-30 liraya almistim tanesini.
Türkiyede benzeri vardir muhakkak ama nerde bulunur hic bilmiyorum :50:

başlığı görünce şaşırdım :53:nedeni ise bazı konularda sizi görüyordum evliliğinizle ilgili örnekler falan veriyordunuz.başlığı da görünce zaten evli değil miydi yoksa içinde ukte mi kalmış çeyizlerini sergiliyor diye düşünmeden edemedim ne yalan söyleyeyim:)
bu siteye çok takıldığımız için heralde hangi rumuz ne,nasıl diye hemen aklımıza geliyor.neyse umarım sizi sıkmamışımdır.sadede geleyim:)

ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.çok zevklisin hakikaten de,ne yalan söyleyeyim imrendim ya:84:

ha bir de şey soracağım şaka bir yana ben geçen sene teflon tencere takımı aldım ama çelik tencere takımım yok
almam gerekiyor değil mi?çünkü annem almasan da olur falan demişti:26:
sizden bi akıl alayım ben ya:17::17::17:

bende o yüzden basligin ilk msjinda aciklama yapayim dedim :) evliyim evet ama esimle birlikte yasamiyoruz henüz, evimiz yok...
ben ceyiz isine hic önem vermedim, son yarim senedir kosusturuyorum tamamlayayim diye. ama iyi oldu
zevkime göre tam istedigim gibi düzdüm.
önceleri aldigim seyleri begenmiyorum simdi pek, zevki degisiyor insanin zamanla

bence almasanda olur, teflonun varsa her yemekte kullanabilirsin nasilsa, celige ihtiyacin kalmaz bence annen hakli.
teflon daha kullanisli

Back
X