ThirtyFouR'un Turkuaz/Beyaz Ceyizi...

[/QUOTE]bende o yüzden basligin ilk msjinda aciklama yapayim dedim :) evliyim evet ama esimle birlikte yasamiyoruz henüz, evimiz yok...
ben ceyiz isine hic önem vermedim, son yarim senedir kosusturuyorum tamamlayayim diye. ama iyi oldu
zevkime göre tam istedigim gibi düzdüm.
önceleri aldigim seyleri begenmiyorum simdi pek, zevki degisiyor insanin zamanla

bence almasanda olur, teflonun varsa her yemekte kullanabilirsin nasilsa, celige ihtiyacin kalmaz bence annen hakli.
teflon daha kullanisli[/QUOTE]

iyi bak ne güzel de olmuş alelacele olsaydı bu kadar olmazdı belki de:)
ama çok güzel ya:16:hakikaten
tamam o zaman almayayım ben çelik tencereyi,çok sağol yardımın için:16::16::16:

Son düzenleme:

iyi bak ne güzel de olmuş alelacele olsaydı bu kadar olmazdı belki de:)
ama çok güzel ya:16:hakikaten
tamam o zaman almayayım ben çelik tencereyi,çok sağol yardımın için:16::16::16:

tsk ederim cnm, daha güzelleri senin olsun insallah :71:
benim tencerelerim cok fazla, annem bi takim almis, kendim aldim bi takim
bide teflon alirsam annem dograr beni :1: 2 kisisin alt tarafi orduya mi yemek yapicaksin diye haha...

ileride ihtiyacin olursa yine alirsin celik takim, hersey illa tam olmak zorunda degil ki evlenirken.
bi sürü masraf oluyor zaten, takimin varken baska bi takima para verme bence simdilik

.

canim benim, ceyizini coooook begendim, hele renkler muhtesem

hele o minik turkuaz tavana bittim cok seker bisi

Allah kocisinle güzel günlerde kullanmayi en kissa zamanda nasib etsin canim

hepsi cok güzel :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

.

.

canim benim, ceyizini coooook begendim, hele renkler muhtesem

hele o minik turkuaz tavana bittim cok seker bisi

Allah kocisinle güzel günlerde kullanmayi en kissa zamanda nasib etsin canim

hepsi cok güzel :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

.

saol tatlim, AMIN... ALLAH bana bu siteye evimin resimlerinide eklemeyi nasip etsin:69:

tatlım Rabbim çookkk iyi mutlu huzurl günlerde kullanmayı nasip etsin.tek kelimeyle bayıldııııımmmmmmmm çççoookk güzeller.inşş eşin gelir de yanına mutlu mutlu kullanırsınız.

tatlım Rabbim çookkk iyi mutlu huzurl günlerde kullanmayı nasip etsin.tek kelimeyle bayıldııııımmmmmmmm çççoookk güzeller.inşş eşin gelir de yanına mutlu mutlu kullanırsınız.

canım benim güle güle güzel günlerde kullan. :nazar:inşallah kocişine biran önce kavuşursun. :16:

seherim, balbtb :71: cok saolun kizlar, INSALLAH...

hayran kaldım Hiç abartılı renkler değil ve hepsi mat :16: Tam benm istediğim gibi. Bende çeyizime başladım ve fikir ediniyorum. Sanırım senin topicinden bakıcam ne alıcağıma :16:

hayran kaldım Hiç abartılı renkler değil ve hepsi mat :16: Tam benm istediğim gibi. Bende çeyizime başladım ve fikir ediniyorum. Sanırım senin topicinden bakıcam ne alıcağıma :16:

fikir verebildiysem ne mutlu bana. bende buraya baka baka aldim herseyimi. buranin cok faydasi oluyor gercekten

tatlım hepsi birbirinde güzell. ama ben özellikle kocanla ikiniz için aldığın kahvaltılığa bayıldım :) inşallah mutlu, huzurlu bol gülücüklü kahvaltı sofralarınız olur en yakın zamanda. Haaa nevresimlerin de inanılmaz hoş hepsini güle güle kullan.

tsk ederim cnm, daha güzelleri senin olsun insallah :71:
benim tencerelerim cok fazla, annem bi takim almis, kendim aldim bi takim
bide teflon alirsam annem dograr beni :1: 2 kisisin alt tarafi orduya mi yemek yapicaksin diye haha...

ileride ihtiyacin olursa yine alirsin celik takim, hersey illa tam olmak zorunda degil ki evlenirken.
bi sürü masraf oluyor zaten, takimin varken baska bi takima para verme bence simdilik

ay unuttum ya mesaj yazmayı:17:
evet ben tencere işini kapatayım yani,doğru ya 2 kişi ne kadar yemek yer:9:
hepsini bi arada almam ben de heralde sadece gerekli eşyaları alsak yeter diyorum zamanla alırız,bakalım
sağol canım verdiğin değerli bilgiler için:38:

tatlım hepsi birbirinde güzell. ama ben özellikle kocanla ikiniz için aldığın kahvaltılığa bayıldım :) inşallah mutlu, huzurlu bol gülücüklü kahvaltı sofralarınız olur en yakın zamanda. Haaa nevresimlerin de inanılmaz hoş hepsini güle güle kullan.

balim cok saol cnm benim. gönül isterdi senide o takimlarla agirlamak :71:

ay unuttum ya mesaj yazmayı:17:
evet ben tencere işini kapatayım yani,doğru ya 2 kişi ne kadar yemek yer:9:
hepsini bi arada almam ben de heralde sadece gerekli eşyaları alsak yeter diyorum zamanla alırız,bakalım
sağol canım verdiğin değerli bilgiler için:38:

bencede canim, hersey illa dört dörtlük olmak zorunda degil.
zamanla ihtiyac olursa alinir...

Her biri o kadar güzel ki.Çok büyük bir özenle hazırlandığı belli oluyor gerçekten.

Benim en çok dikkatimi çeken esmeyer günlük ÇKB takımı,mavi hastası biri olarak desenli mavi teflon tava ve henüz çay setini almamış biri olarak Schafer çay seti.
Sanırım ÇKB takımını buradan bulamam değil mi? :/ Ki çok isterdim.
Çay setini henüz düşünmüyorum ama fikir oldu açıkçası.Ben pek bu tarz şeyleri beğenemiyorum ama annem hevesli. =)

Genel olarak beğenmedim diyebileceğin bir şeyin yok canım.Dilerim kısa zamanla eşinle beraber sağlıklı,huzurlu bir şekilde kullanırsınız bu güzel eşyaları. :nazar:

Her biri o kadar güzel ki.Çok büyük bir özenle hazırlandığı belli oluyor gerçekten.

Benim en çok dikkatimi çeken esmeyer günlük ÇKB takımı,mavi hastası biri olarak desenli mavi teflon tava ve henüz çay setini almamış biri olarak Schafer çay seti.
Sanırım ÇKB takımını buradan bulamam değil mi? :/ Ki çok isterdim.
Çay setini henüz düşünmüyorum ama fikir oldu açıkçası.Ben pek bu tarz şeyleri beğenemiyorum ama annem hevesli. =)

Genel olarak beğenmedim diyebileceğin bir şeyin yok canım.Dilerim kısa zamanla eşinle beraber sağlıklı,huzurlu bir şekilde kullanırsınız bu güzel eşyaları. :nazar:

esmeyer alman markasi tatlim, sanirim sadece burda var.
ben türkiyede hic bi yerde görmedim acikcasi.
zaten burdada birtek bu markanin var laser desenli takimlari, burdada baska markada görmedim hic.
desenli mavi tava ikeadan, ki cokta uygundu. kalite acisindan pek iyi bisey degil ama rengine aldandim :)
cay setini anlik bi kararla aldim, sonra keske almasaydim dedim ama. ben sevmiyorum aslinda pek metal esyalari, bakimi biraz zor oluyor
leke, el izi falan hemen belli oluyor. parlaticam diye ugrasir dururum artik :27:

güzel yorumun icin cok tesekkür ederim tatlim :71:

Back
X