Saç Uzatma Yöntemleri Thomas Taw Saç Bakım Seti

bilgeabla

Önemsenmek güzeldir :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
42
1
46
Kızlar selam :) Bu set bayağı iddialı olarak Türkiye'ye giriş yaptı. Ayda 7 cm uzamayı vaad ediyor. İki gün önce sipariş verdim ve az önce geldi. Birazdan kuaföre gidip kırıklarımı aldıktan sonra başlayacağım kullanmaya. Yaz tatiline girdiğimiz için eskisi kadar saçımı yıpratacak işlemler yapmayacağım bu yüzden kırıklarımı aldırıyorum. Sonuçları 15 günde 1 yazacağım takipte kalınnn :* :* :* ♡

Konuyu actigin iyi olmuş canım ben de alcaktim ama sahtemi diye cok kararsız kaldim inşallah bekledigin sonucu alirsin bizde aliriz

Kızlar tam bir hafta oldu kullanalı ama henüz bir fark göremedim yani ml uzamasını farkedememem normal olabilir ama hic bir ısı işlemine dahi maruz kalmıyor saçım. Gözle görülür bir fark olabilmeliydi simdiye dek. Umarım böyle devam etmez Size iyi haberler vermek istiyorum. Bakalım haftaya bugün bir farklılık görebilecekmiyim..

Türkiye de iki firma satıyor benim satın aldığım media bilmem neyle başlıyor yurtiçi kargo ile üç kutu sipariş ettim iki haftadır kullanıyorum dökülmeyen saçlarım vardı sadece uzamıyordu sürekli dökülüyor söyledim ölü derideki saçlar gidiyordur kullanmaya devam edin dediler kafamda saç kalmayacak döküle döküle yaptığım yorumları siteden de faceden de silmişler kötü yorumları tutmuyorlar inanmayın sakın üç kutuyu çok güzel paketlemişler ama birinin içindeki şampuan dökülmüş söyledim iki hafta sonra elime ulaştı tabi öncesinde kargocularla onların yüzünden yüz göz oldum adam akıllı adrsi bile düzgün yazamamışlar iki hafta aras kargoda ürün dolandı yurtiçi ile iki hafta sonra geldi yine dökülmüş yine aradım kalktı masus söylüyormuşum gibi bi laf söledi bnde eğer amacım farklı olsa hepsi döküldü derim dedim paramla rezil oldum anlayacağınız sizin kararınıza bırakıyorum hepsini ama ben çok pişman oldum siz olmayın

Kızlar böyle pislik görmedim ben.. 15 gün oldu dökülmekten başka bişey yapmadı. Sayfaya yazdım yasal yollarla ödeşiriz diye. Mesajımı silip beni engellemişler. Bende hepiniz gibi umutla başladım ama şimdi asla önermiyorum. Tuketici haklariyla görüsüp onlari mahkemeye vericem.

Kızlarrrr bende aynı şekilde inandım ve aldım seti. Kullanmaya başladım. Dökülmekten kafamda saç kalmıcaktıııı. 2 set almıştım 15 gün oldu kullanalı öyle bir döküyorki saçı. Hemde kotu yorumları kaldırıyorlar. yazdım ve sildiler ayrıca engellediler yorum yapamıyorum. gitti 150 tl çöpe

kızlar sakın almayın thomas taw ın bu setten haberi bile yok ve tweet atmış türkiye de bi firma adıma ürün satıyor sakın inanmayın diye .
yani tamamen sahtekarlık

Bayanlar merhaba. Bu konuda çok hassas davranarak işin doğrusunu ve güvenilirliğini araştırdım. Thomas taw'ın resmi instagram hesabını kontrol edin. Yalanlamış ve öyle bir ürünü satışa çıkarmadığını söylemiş. Yani Yalan! Dolandırılıyoruz! Lütfen sipariş vermeyin. İsteyenlere link işte burada http://instagram.com/p/qW-vhEESTN/?modal=true

gerçekten şaşırıyorum. insanlar ne kadar kolay sahte ürün üretebiliyorlar. instagram hesabına ben de baktım gerçekten adam bu ürün benimle alakalı değil diyor. hangi ürünlere güvenicez, biri zehirli ayakkabı üretir, öbürü başkasının adını kullanır...

inanamıyorum. instagram hesabının altındaki yorumlara bi bakayım dedim de oradan bile reklam yapıyorlar. bu ne cesaret Allah'ım. adam da yazık bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…