ezgim_ez Seni BekliyoruM BebeğiM Kayıtlı Üye 12 Nisan 2010 2.725 1 156 39 Balıkesir 8 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgim_ez #1 arkadaslar tıbbı dokümantasyon ve sekreterlık mezunu olanlar varmı kpssye gırip yerlesenler kac puanla yerlestınz yazarmısınızz..26 Eylülde sınava gırecek olanlarr varmıı
arkadaslar tıbbı dokümantasyon ve sekreterlık mezunu olanlar varmı kpssye gırip yerlesenler kac puanla yerlestınz yazarmısınızz..26 Eylülde sınava gırecek olanlarr varmıı
M minikcadi Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2009 558 4 118 32 Samsun 10 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgim_ez #2 benim bi ablam tıbbi sekreter olarak girmişti kpssye 92yle kadrolu olarak atanmıstı ama atanmak içn en düşük puan ne kadar blmiyorum .bende laboratuvar teknsyeni olarak giricem canım eylüldeki sınava. şansımız bol olsun, Allah yardımcımız olsun.
benim bi ablam tıbbi sekreter olarak girmişti kpssye 92yle kadrolu olarak atanmıstı ama atanmak içn en düşük puan ne kadar blmiyorum .bende laboratuvar teknsyeni olarak giricem canım eylüldeki sınava. şansımız bol olsun, Allah yardımcımız olsun.
A anqel_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2010 2 0 36 Bursa 11 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ezgim_ez #3 merhaba bende tıbbı dokumantasyon ve sekreterlık mezunuyum.26 eylul de sınava gırıcem en dusuk 70ıle atanıo tıbbı sekreter 70 ve ustu alırsan kesın atanırsın canım....
merhaba bende tıbbı dokumantasyon ve sekreterlık mezunuyum.26 eylul de sınava gırıcem en dusuk 70ıle atanıo tıbbı sekreter 70 ve ustu alırsan kesın atanırsın canım....