- 20 Ağustos 2021
- 642
- 709
- 33
- Konu Sahibi psikolojikdelipdr
-
Geçmiş olsun ilaçla düşük yapmak biraz zor süreç cnm yaa neden anestezili kürtaj yapmıyor benim de 10 haftalık bir kaybım vardı kalp atışı durduğu için anestezili kürtaj olmuştum benim 3 gebelik kaybım var hep kalp atışı durduğu için kaybettim enson 13 haftalık kaybım oldu ondan sonra genetik test istediler pıhtılaşma için pıhtılaşma dan kaynaklı kayiplarim bundan sonra ki gebelik öncesi mutlaka genetik test yaptırın pıhtılaşma olup olmadığına baktirin mutlaka rabbim kimseye yaşatmasın çok zor tekrar geçmiş olsun10 hftlık hamileyim daha doğrusu hamileydim. Bebeğimin kalbi durdu pazartesi ilaçla hastanede düşük yapacağım doktorum bu yöntemi önerdi. Daha önce ilaçla düşük yapan varsa beni ne bekliyor anlatıp yardımcı olur musunuz? Çok üzgünüm birde üstüne korku ve endişe eklendi. Ne olacağını bilmek biraz rahatlatır belki...
Ayrıca sonrasında nelere dikkat ettiniz gebe kalmak için ne kadar beklediniz gebe kaldınız mı paylaşırsanız sevinirim...
Sonrasında daha çabuk gebe kalınır diye onu önerdi sanırım. Kürtaj da 6 ay bekleniyormuş bunda 2 adet olduktan sonra denemeye başlayabilirmişiz. Sizin sonrasında sağlıklı gebeliğiniz oldu mu? Bende tekrarlamasından çok korkuyorum. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasınGeçmiş olsun ilaçla düşük yapmak biraz zor süreç cnm yaa neden anestezili kürtaj yapmıyor benim de 10 haftalık bir kaybım vardı kalp atışı durduğu için anestezili kürtaj olmuştum benim 3 gebelik kaybım var hep kalp atışı durduğu için kaybettim enson 13 haftalık kaybım oldu ondan sonra genetik test istediler pıhtılaşma için pıhtılaşma dan kaynaklı kayiplarim bundan sonra ki gebelik öncesi mutlaka genetik test yaptırın pıhtılaşma olup olmadığına baktirin mutlaka rabbim kimseye yaşatmasın çok zor tekrar geçmiş olsun
Benim de 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum. Sonrasında 6 ay beklemek gibi bir durum söz konusu değil.ilk adetten sonra deneyebilirsiniz dedi doktorum. Eğer ilaçla düşükte içinizde parça kalırsa kürtaj olmanız gerekebilir. Çok geçmiş olsun inşallah bir sonraki hamileliğiniz sağlıklı geçer.Sonrasında daha çabuk gebe kalınır diye onu önerdi sanırım. Kürtaj da 6 ay bekleniyormuş bunda 2 adet olduktan sonra denemeye başlayabilirmişiz. Sizin sonrasında sağlıklı gebeliğiniz oldu mu? Bende tekrarlamasından çok korkuyorum. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Benim son gebeligim 13 +5 di kürtaj ile alamadılar sezeryan oldum onun için bekledim en az 1 yıl beklemem gerekiyor du genetik testler falan yaptırdım şuan için normal yollardan gebelik istemiyoruz tüp bebek tedavisine başlayacağım bu ay sonu cnm kürtaj dan sonra da enaz 3 ay beklemen gerekiyor düştükten sonra da 3 ay beklemen rahmin dinlenmesi için öneriyor dr lar düşük yaptirinca içinizde parça kalırsa yine kürtaj olmanız gerekecek lSonrasında daha çabuk gebe kalınır diye onu önerdi sanırım. Kürtaj da 6 ay bekleniyormuş bunda 2 adet olduktan sonra denemeye başlayabilirmişiz. Sizin sonrasında sağlıklı gebeliğiniz oldu mu? Bende tekrarlamasından çok korkuyorum. Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Bugün doktorlar konuştum işlemi yarı a aldılar anestezili vakumlu kürtajda karar kıldık. Umarım ilk adetten somra bize de izin verirler Bi sorun yaşamayız. Teşekkür ederimBenim de 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu ve kürtaj olmuştum. Sonrasında 6 ay beklemek gibi bir durum söz konusu değil.ilk adetten sonra deneyebilirsiniz dedi doktorum. Eğer ilaçla düşükte içinizde parça kalırsa kürtaj olmanız gerekebilir. Çok geçmiş olsun inşallah bir sonraki hamileliğiniz sağlıklı geçer.
hakkınızda hayırlısı olsun. Tekrardan çok geçmiş olsun. İnşallah en yakında zamanda güzel haberi alırsınız ve rahat bir hamilelikle sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.Bugün doktorlar konuştum işlemi yarı a aldılar anestezili vakumlu kürtajda karar kıldık. Umarım ilk adetten somra bize de izin verirler Bi sorun yaşamayız. Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun. Tıbbı düştükten bugün vazgeçtik vakumlu kürtaj talep ettim anestezili. Yarın öyle yapılacak pcr testi lazımmış vs. Umarım sağlıklı ve koaly atlatırım bu süreci. Bi hasar kalmasından korkuyorum. İlk olunca genetik de istemediler kendim yaptırsm da çok pahalıymış nasıl olacak hiç bilmiyorum. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Benim son gebeligim 13 +5 di kürtaj ile alamadılar sezeryan oldum onun için bekledim en az 1 yıl beklemem gerekiyor du genetik testler falan yaptırdım şuan için normal yollardan gebelik istemiyoruz tüp bebek tedavisine başlayacağım bu ay sonu cnm kürtaj dan sonra da enaz 3 ay beklemen gerekiyor düştükten sonra da 3 ay beklemen rahmin dinlenmesi için öneriyor dr lar düşük yaptirinca içinizde parça kalırsa yine kürtaj olmanız gerekecek l
İlaç ağır olduğundan kusma mide bulantısı halsizlik yapar 3 4 gün. Ben aralık ayında olmuştum hala gebe kalamadım10 hftlık hamileyim daha doğrusu hamileydim. Bebeğimin kalbi durdu pazartesi ilaçla hastanede düşük yapacağım doktorum bu yöntemi önerdi. Daha önce ilaçla düşük yapan varsa beni ne bekliyor anlatıp yardımcı olur musunuz? Çok üzgünüm birde üstüne korku ve endişe eklendi. Ne olacağını bilmek biraz rahatlatır belki...
Ayrıca sonrasında nelere dikkat ettiniz gebe kalmak için ne kadar beklediniz gebe kaldınız mı paylaşırsanız sevinirim...
Amin canım. Hiç beklemek istemiyorum umarım Bi an önce yeri dolsun istiyorum. Allah nasip eder inşallahhakkınızda hayırlısı olsun. Tekrardan çok geçmiş olsun. İnşallah en yakında zamanda güzel haberi alırsınız ve rahat bir hamilelikle sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz.
Anestezili vakumlu kürtaj olarak değiştirdik yöntemi. Umarım böyle daha iyi olur. Bi an önce sağlıklı bi gebelik yaşarsınız inşallahİlaç ağır olduğundan kusma mide bulantısı halsizlik yapar 3 4 gün. Ben aralık ayında olmuştum hala gebe kalamadım
Kürtaj da daha kolay atlatırsın özel laboratuvar da evet pahalı ama araştırma hastaneleri yapıyor küçük bir meblağ ödersiniz çok yüksek bir ücreti yok ben bilmiyordum önce bilseydim ilk kayıptan sonra yaptırırdım kendini biraz toparladiktan sonra üniversite araştırma yada şehir araştırma hastanesinde genetik laboratuvar bölümüne gidip bebek kayiplarim var dediginizde yapıyorlar ister esin ile birlikte yaptır istersen yalnız kendin yaptır tekrar geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın cnmÇok geçmiş olsun. Tıbbı düştükten bugün vazgeçtik vakumlu kürtaj talep ettim anestezili. Yarın öyle yapılacak pcr testi lazımmış vs. Umarım sağlıklı ve koaly atlatırım bu süreci. Bi hasar kalmasından korkuyorum. İlk olunca genetik de istemediler kendim yaptırsm da çok pahalıymış nasıl olacak hiç bilmiyorum. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Amin amin. Kendimi toparlayınca giderim bende çok teşekkür ederim canımKürtaj da daha kolay atlatırsın özel laboratuvar da evet pahalı ama araştırma hastaneleri yapıyor küçük bir meblağ ödersiniz çok yüksek bir ücreti yok ben bilmiyordum önce bilseydim ilk kayıptan sonra yaptırırdım kendini biraz toparladiktan sonra üniversite araştırma yada şehir araştırma hastanesinde genetik laboratuvar bölümüne gidip bebek kayiplarim var dediginizde yapıyorlar ister esin ile birlikte yaptır istersen yalnız kendin yaptır tekrar geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın cnm
İnşalllahAnestezili vakumlu kürtaj olarak değiştirdik yöntemi. Umarım böyle daha iyi olur. Bi an önce sağlıklı bi gebelik yaşarsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?