Tienen'in Beslenme & Egzersiz Günlüğü

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.389
980
398
güncel spor günlügüm

Eklentiler

• $1342467979-nicole-scherzinger-hot-wallpaper2.webp
    $1342467979-nicole-scherzinger-hot-wallpaper2.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 974
Son düzenleme:
başarılar diliyorum :46:
inşallah sonunda tam istediğin gibi olur. takip edeceğim seni:nazar:

teşekkür ederim insallah olur :)

Başarılar canım :)

Hergün yaptıklarımı yazacağım demişsin :) bugun neler yaptın bakayım ,anlattttttt :1:

Başlıyorum :))

Geç kalktım saat 12ye yaklaşıyordu oruçlu değildim bugün regl olduğum için :)
Sucuklu yumurta yaptım 1 yumurtadan yanına yeşil çay ile yedim birde akşamdan kalma ramazan pidesi vardı

3 saat içinde 1.5 litre suyu bitirdim çünkü kahvaltıdan sonra evi temizlemeye başladım 2 saate yakın sürdü :)

Sonra biraz dinlendim forumda takıldım falan.. 1 kase ayarladım kendime içine cips koydum ve bir tane çokoprens yedim (regl kaçamağı :D)

Jillian level 1/2 yaptım

Şimdi yemek yediğim için şişkinim 1.5 saat sonra callan ve bacak eritme hareketleri yapıcam ayrıca sopayla bel çevirmeyide düşünüyorum.
Şimdilik her şey iyi Jillian bugün beni bu sefer fazla terletti hava hem çok sıcaktı hemde dünden dolayı ağrılıydı vücudum kaslar çalışmış yeterince çalışmaya devam ediyor galibaa..
Günün özeti bu kadar belki bir ihtimal birazdan yeşil çay içerken kaçamak bisküvi falan yiyebilirim ama belkiii :))​

dakika tutmuyorum ama kafama göre sayı belirliyorum eskiden günde 100 kere çeviriyordum şimdi 2 egzersiz üstüne 30 bazen 50 tane :D ama çok etkili

Jillian Level 1'ın 3.sü bitti :) karnım feci ağrıyor bacaklarım da tutuldu diyebilirim
1,5 saat sonra callan yapacağım

ve basen bel hareketleri ekleyeceğim..

Şimdi dondurma yemeye gidiyorum <3 profiterollüüü

bugün elma sirkesi icmedim çünkü çok ağrım var ağrısı sirkedenmi kaynaklanıyor spordanmı cözemedim bu yüzden icmedim

2 litreye yakın su tükettim :))​

Gece annemlerle beraber sahur yaptığım için aksamda onlarla beraber yemek yedim

2 litreye yakın su ictim bugün az oldu maalesef
cok az dondurma yedim
2 öğün yemek yemiş oldum

bugün 1 bardak yeşil çay içtim :51:

callanda mola günümdeyim yarın 13/21 yapacağım..
Jillian 4.bitti rahatım suan basenlerimde erime varr..
Unutmadan basen hareketlerini yapıcam uyumadan :34:

Abur cubur olarak bugün sadece tadım antep fıstığı yedim ama 1 avuç kadar bişeycik...

Jillian Level 1'ın 5.si bitti :17: tabi bende bittim.
birazdan callanetics yapıcam
yeşil çayımı ve suyumu içtim rahatım incelmeye devammm :27:

Başladığımda basenlerim 54 cm di şuan 1,5 cm incelmiş bulunuyor :21:
mutlu oldum eriyorum yavaş yavaş :))
Bugüm Jillian'da mola verdim yarın Level 1 6.yapıcam
Callanetics yaptım
120 ye yakın basen eritme hareketi yaptım :10:
100 kere sopayla bel çevirdim
erimek istiyorum :17:

Başlıyorum :))

Geç kalktım saat 12ye yaklaşıyordu oruçlu değildim bugün regl olduğum için :)
Sucuklu yumurta yaptım 1 yumurtadan yanına yeşil çay ile yedim birde akşamdan kalma ramazan pidesi vardı

3 saat içinde 1.5 litre suyu bitirdim çünkü kahvaltıdan sonra evi temizlemeye başladım 2 saate yakın sürdü :)

Sonra biraz dinlendim forumda takıldım falan.. 1 kase ayarladım kendime içine cips koydum ve bir tane çokoprens yedim (regl kaçamağı :D)

Jillian level 1/2 yaptım

Şimdi yemek yediğim için şişkinim 1.5 saat sonra callan ve bacak eritme hareketleri yapıcam ayrıca sopayla bel çevirmeyide düşünüyorum.
Şimdilik her şey iyi Jillian bugün beni bu sefer fazla terletti hava hem çok sıcaktı hemde dünden dolayı ağrılıydı vücudum kaslar çalışmış yeterince çalışmaya devam ediyor galibaa..
Günün özeti bu kadar belki bir ihtimal birazdan yeşil çay içerken kaçamak bisküvi falan yiyebilirim ama belkiii :))​

kk yü olmasaa kızkardeşiminnn neler yaptıgını bilemicem :D seni çokça özledimmmmmmm bebeğimmmm en kısa zamanda görüşmek ümidiyle muah:nazar::nazar::nazar::nazar: bende başlıcam tekrar bozdum dieti :D

aynen kk olmasa ne yaptığımdan haberin yok :47: basıma nelerin geldiğinden de :47:
:D anlatacaklarım var tatlım

Bugün Jillian Level 1/6 bitti :10:
Callanetics yapacağım birazdan :32:
Basen hareketleride yaptım ve kaldı geriye sopayla bel çevirme

Hergün yeşil çay ;)
en azzz 1,5 litre su

Jillian Level 1/7 bitmiş bulunuyor :10:
Şimdi sırada basen hareketleri var...
biraz mola verip yeşil çay içeceğim :ssz:
iftardan bu yana 2 litreye yakın su içtim :))
Sonra Callanetics
ve sopayla bel çevirerek kapanışş :34:

:nazar: maşallah cok azimlisiniz...sizde olan bu gayretin 10 da biri bende olsa keske:2:...sizi takip ederek belki bende gaza gelirim:31:..azminizden dolayı tebrik ediyorum inş istediğin gibi olursun:34:

içinizde eminim vardır ama kendinizi hazır hissetmiyor olabilirsiniz bir gün sizinde başlamanız dileğiyle.. :)))

Oruclu bir günün ardındannn
iftara yarım saat kala callan yaptım..
İftardan bu saate kadar 1,5 litre su bitti ve sahura kadar 1,5 daha içerim..
Şimdi mari winsor ve jillian zamanı
Sonra mekik hareketleri düşünüyorum vee ödül yeşil çay <3

Back
X