Hiç çevremde kullanan yoktu bilmiyordum kiSunger olanlari(turuncu) kullan canim.ben yillardir uyku problemim oldugu icin ve esimin horlamasindan oturu kullaniyorum cok memnunum.o 15 liralik degisik seyler var hic iyi degil.rahat edemedigim icin cope attim onlari.
Teşekkür ederim. Oda arkadaşı değiştirme gibi bir şey oluyor mu ? Ben onu değilde beni değiştirirler diye biliyorum ama bi sorayım yine de. Çünkü ben değiştirmek istemem diğer arkadaşlarımla aram çok iyi.Geçmiş olsun. Korkma çıkarırlar.
Oda arkadaşına ihtar yazdır.
Olmadı oda arkadaşını değiştir.
Kalabalıkta yaşamaya mecbursanız biraz daha ılımlı yaklaşıcaksınız.
Robot değilsiniz hepiniz farklı saatlerde kalkıp başka şeyler yapabilirsiniz.
Oda arkadaşlarınız biri belkide siz karanlıkta uyuyamıyo olabilirdiniz bütün gece sabaha kadar ışık açık olabilirdi.
Onunda sizden şikayetçi olduğu konular olabilir tıkacı kılağınıza o tıkmamış gürültüden rahatsız olan sizsiniz diğerleride şikayetçi değil
Eczane hangisi pahaliysa onu tavsiye ediyor.sungerlerde oyle bir sorun olmaz disa dogru buyuyor zaten.Hiç çevremde kullanan yoktu bilmiyordum kiEczaneye sordum hangisi iyi diye silikonlu varmış onu tavsiye etti ben de aldım ve şu an bu durumdayım
Teşekkür ederim. Oda arkadaşı değiştirme gibi bir şey oluyor mu ? Ben onu değilde beni değiştirirler diye biliyorum ama bi sorayım yine de. Çünkü ben değiştirmek istemem diğer arkadaşlarımla aram çok iyi.
Hımm anladım teşekkür ederim ama artık kullanmam herhalde gözüm korktuEczane hangisi pahaliysa onu tavsiye ediyor.sungerlerde oyle bir sorun olmaz disa dogru buyuyor zaten.
Diğer arkadşlarınızla beraber yönetimle konuşun anlatın.
Çözüm mutlaka bulurlar.
Hepiniz şikayet edin.
Diğerleri de şikayetçi ama erken kalkıyorlar. Diğer arkadaşta uyardı diye yazdım sanırım. Kalabalıkta yaşayan bir tek ben değilim o da dikkat etmek zorunda. Kapıyı çarpmasına gerek yok diğerleri gibi yavaşça örtebilmeli bu karşıdaki insana saygı göstermesiyle alakalı bence diye düşünüyorum ama yine de teşekkürler yorum için.
Bunun beyazı hamur gibi elinde şekil veriyorsunhangi modeli bir resmini atar mısın?
Kapıyı çarpıyosa siz uyurken terbiyesizdir ve birlik olup hep birlikte uyarın hatta kapıya yazı asın.
Telefonu içinde powerbank almasını veya siz uyuyosanız sesizce şarja takmasını söyleyin sert uyarın.
Kaç defa söyledim utanıyorum artık o derece. Powerbankı da diğer arkadaş söylemişti. Gerçekten çok sinirleniyorum artık son senem diye idare etmeye çalışıyorum
bunlar en iyileri bana gore.yillardir kullaniyorum
Onu rahatsız edin yönetimle üçünüz konuşun o gitsin anlıycak biri gibi durmuyo.
Aynen anlamaz ama bugün gelsin olay çıkaracam hiç utanmıyor ya daha pişkin pişkin senin uykun hafif diyor deli oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?