Bir dahakine dikkatli yazarım hızlı yazmak için acele ettim telefondan giriyorum ve bazen yanlış yazıyorNasıl üniversite mezunusunuz yahu? Hani noktamalayı geçtim, dahil anlamındaki -de veya ünlü, ünsüz düşmesine bile dikkat edilmemiş. Gözlerim limon dökmüşüm gibi yanıyor.
Birlikteyken evett cok mutluyum huzurluyum onda problem yok ondan yana soğukluk hissetmedim ben de hissettirmedim fakat geldi gitti yine o kendi hayatına bakıyor ben kendi hayatıma bu moda girdim seviyorum bırakmak istemiyorum bazen benden soğuyup bırakacagını düşünüyorum uzakta olunca hepten böyle oluyorUzun mesafe olunca oluyor böyle şeyler. Beraber olduğunuzda heyecan, istek oluyor mu onu tam anlayamadım. Bunu açar mısınız? Mutlu, huzurlu musunuz birlikteyken?
Ben de bunu anlamıyorum, bizlerden sonra ülkede okullarda eğitim dili mi değişti. Korkunç!Nasıl üniversite mezunusunuz yahu? Hani noktamalayı geçtim, dahil anlamındaki -de veya ünlü, ünsüz düşmesine bile dikkat edilmemiş. Gözlerim limon dökmüşüm gibi yanıyor.
Her ikisinide istyorum sınava girdim belli puan aldımm işte onun arkadaşları var rektörlükte bu işlere bakan o bile dedi halledeceğiz bu işi diye olmaması %30 bir ihtimal çünkü torpille vs gireni çok gördüm. Hem kendim için hem ben kendimi o şehire ait hissediyorum o olsun olmasın oraya git eyi istyorum ne olursa olsun aynı evde yaşamak sorun değil evlilik düşünmüyorum istemiyorum dailk zamanlarin tutkusu hangi iliskide ayni kalabilir ki,
illa zaman gectikce azaliyor.
ama sizin plan yine de bana garip geldi,
yuksek lisansi istediginiz icin mi yoksa ayni sehirde yasamak icin mi yapacaksiniz?
Bir dahakine dikkatli yazarım hızlı yazmak için acele ettim telefondan giriyorum ve bazen yanlış yazıyor
Ben arızanın ta kendisiyimm desem,Oncelikle yazdiklarinizda sorun yok. Hepimiz insaniz ve telefondan girince oluyor oyle seyler :) burda dert paylasiliyor hata aramiyoruz.
Iliskinize gelince ortada bir sorun yok ama sevgiliyken ben de sizin gibiydim ortada bir sorun yoksa bile sorun arardim :) bu tamamen benim ariza olmamdan kaynaklaniyordu acaba siz de mi boylesiniz diye dusundum :)
Umarımm öyle olurr..Mutluysanız dert etmeyin derim. Uzun süre gorusmediginiz için sana öyle geliyordur. O rutine tekrar girersen bu dediklerini unutursun diye düşünüyorum.
Eski heyecan herkeste zamanla soner ama seninki daha ayrı Bir durum.
Her ikisinide istyorum sınava girdim belli puan aldımm işte onun arkadaşları var rektörlükte bu işlere bakan o bile dedi halledeceğiz bu işi diye olmaması %30 bir ihtimal çünkü torpille vs gireni çok gördüm. Hem kendim için hem ben kendimi o şehire ait hissediyorum o olsun olmasın oraya git eyi istyorum ne olursa olsun aynı evde yaşamak sorun değil evlilik düşünmüyorum istemiyorum da
Ben arızanın ta kendisiyimm desem,sorun bulmada çıkarmada üstüme yok ama korkumda var seviyorum uzaktayız bitsin istemyorum ama yinede çıkıyor bir şekildee bu sorunlar
Birlikteyken evett cok mutluyum huzurluyum onda problem yok ondan yana soğukluk hissetmedim ben de hissettirmedim fakat geldi gitti yine o kendi hayatına bakıyor ben kendi hayatıma bu moda girdim seviyorum bırakmak istemiyorum bazen benden soğuyup bırakacagını düşünüyorum uzakta olunca hepten böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?