Tıkanık ilişki

nslhn024

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
334
189
18
Merhaba hanımlar hemen konuya gireyim üniversite son senemde biriyle tanıştım ve ilişkim başladı her yönden çok iyi seviyorum seviliyorum neyse ben mezun oldum şuan ailemin yanındayım sevgilimle toplam 6 ay beraber 6 ay uzakta olacak şekilde yürüttük halada yürütüyıruz hiçbir şikayetim yok günde 50 kez arar normal görüntülü kendiside diyor sende beni istediğinde her an ara diye ve aradığımda şak diye açar şifrelerimiz birbirimizde bunları söylüyorum çünkü ilişki iyi birbirimzden bir haber değilizz uzaktan bu kadar olması bile cok iyi üç günlüğüne yaşadığım şehire geldi bu üç gün çokk güzel gecti özlemişim hasret giderdik doya doya bundada bir problem yok. Asıl mesele kendisi okudugum şehirde sözü gecen biri eli kolu uzun ve seneye için yüksek lisansla beni tekrar oraya aldırmak istyor ev tutup yaşamak bundada problem yok bende aynı şekilde istyorum ama tek bir sorun var daha doğrusu hissettiğim ben bu uzakta ki 6 ayda onun yokluğuna alışmışm ilk zamanki kadar heyecanlı değildim benim bu kişiye sevgim var ama sevgisinden ziyade ben çok alışmışım her günümüz mesajdada olsa dolu dolu geçiyor çok alıştım sevgiden ziyade onun ilgisinee üstüme düşmesine aramasına sormasına kapıldığımıı hissettim ve işin içinden çıkamıyorum bitirmek isremiyorum ama bir yanımda tekrar o şehre dönüp aynı eve girince yine eski heyecan sevgi olurmu diye çok düşünüyorum ve gercekten cıkmazdayım sevmiyorum diyemem çünkü çok kıskanıyorum deli gibi ama ne biliyim ben kendi duygularımı çözemedim benden anlayan varsa bir el atsın banada

Nasıl üniversite mezunusunuz yahu? Hani noktamalayı geçtim, dahil anlamındaki -de veya ünlü, ünsüz düşmesine bile dikkat edilmemiş. Gözlerim limon dökmüşüm gibi yanıyor.
Bir dahakine dikkatli yazarım hızlı yazmak için acele ettim telefondan giriyorum ve bazen yanlış yazıyor

Uzun mesafe olunca oluyor böyle şeyler. Beraber olduğunuzda heyecan, istek oluyor mu onu tam anlayamadım. Bunu açar mısınız? Mutlu, huzurlu musunuz birlikteyken?

ilk zamanlarin tutkusu hangi iliskide ayni kalabilir ki,
illa zaman gectikce azaliyor.

ama sizin plan yine de bana garip geldi,
yuksek lisansi istediginiz icin mi yoksa ayni sehirde yasamak icin mi yapacaksiniz?

Uzun mesafe olunca oluyor böyle şeyler. Beraber olduğunuzda heyecan, istek oluyor mu onu tam anlayamadım. Bunu açar mısınız? Mutlu, huzurlu musunuz birlikteyken?
Birlikteyken evett cok mutluyum huzurluyum onda problem yok ondan yana soğukluk hissetmedim ben de hissettirmedim fakat geldi gitti yine o kendi hayatına bakıyor ben kendi hayatıma bu moda girdim seviyorum bırakmak istemiyorum bazen benden soğuyup bırakacagını düşünüyorum uzakta olunca hepten böyle oluyor

Nasıl üniversite mezunusunuz yahu? Hani noktamalayı geçtim, dahil anlamındaki -de veya ünlü, ünsüz düşmesine bile dikkat edilmemiş. Gözlerim limon dökmüşüm gibi yanıyor.
Ben de bunu anlamıyorum, bizlerden sonra ülkede okullarda eğitim dili mi değişti. Korkunç!

ilk zamanlarin tutkusu hangi iliskide ayni kalabilir ki,
illa zaman gectikce azaliyor.

ama sizin plan yine de bana garip geldi,
yuksek lisansi istediginiz icin mi yoksa ayni sehirde yasamak icin mi yapacaksiniz?
Her ikisinide istyorum sınava girdim belli puan aldımm işte onun arkadaşları var rektörlükte bu işlere bakan o bile dedi halledeceğiz bu işi diye olmaması %30 bir ihtimal çünkü torpille vs gireni çok gördüm. Hem kendim için hem ben kendimi o şehire ait hissediyorum o olsun olmasın oraya git eyi istyorum ne olursa olsun aynı evde yaşamak sorun değil evlilik düşünmüyorum istemiyorum da

Bir dahakine dikkatli yazarım hızlı yazmak için acele ettim telefondan giriyorum ve bazen yanlış yazıyor

Oncelikle yazdiklarinizda sorun yok. Hepimiz insaniz ve telefondan girince oluyor oyle seyler :) burda dert paylasiliyor hata aramiyoruz.

Iliskinize gelince ortada bir sorun yok ama sevgiliyken ben de sizin gibiydim ortada bir sorun yoksa bile sorun arardim :) bu tamamen benim ariza olmamdan kaynaklaniyordu acaba siz de mi boylesiniz diye dusundum :)

Mutluysanız dert etmeyin derim. Uzun süre gorusmediginiz için sana öyle geliyordur. O rutine tekrar girersen bu dediklerini unutursun diye düşünüyorum.

Eski heyecan herkeste zamanla soner ama seninki daha ayrı Bir durum.

Ben arızanın ta kendisiyimm desem, sorun bulmada çıkarmada üstüme yok ama korkumda var seviyorum uzaktayız bitsin istemyorum ama yinede çıkıyor bir şekildee bu sorunlar

Mutluysanız dert etmeyin derim. Uzun süre gorusmediginiz için sana öyle geliyordur. O rutine tekrar girersen bu dediklerini unutursun diye düşünüyorum.

Eski heyecan herkeste zamanla soner ama seninki daha ayrı Bir durum.
Umarımm öyle olurr..

o zaman sorun yok,
iliskinin ilk zamanlarindaki o tutku olsun isteniyorsa her yil bir sevgili degistirmek gerekir.

15 yildir ayni adamla birlikteyim,
hala cok severim, gozum yollarda beklerim uzak bir yere gitse,
ama elim ayagima da dolasmaz yani, Tv dizilerindeki gibi karnimda kelebekler de ucusmaz

Ben arızanın ta kendisiyimm desem, sorun bulmada çıkarmada üstüme yok ama korkumda var seviyorum uzaktayız bitsin istemyorum ama yinede çıkıyor bir şekildee bu sorunlar

O arizanin biri de tam karsinizda ama simdi evliyiz :)))
Belki de kaybetme korkusundandir yasadiginiz zamanla yoluna girecektir akisinda yasayin. Mutluluk sizinle olsun.

Bence içinide sevgi değil alışkanlık var ona karşı. Yıllarca uzak mesafe ilişkisi yaşamış biri olarak söylüyorum ki seven insan yokluğuna alışmıyor, aynı evde kalınca aynen ilk günkü gibi heyecan yaşıyor. Oturup sevginizi sorgulayın bence henüz planınız gerçekleşmemişken

O psikoloji çok kötüdür biliyorum. Bu durumu sevdiğiniz için yaşıyorsunuz. Boşluğa düşüyor insan gidince. Başka problem yoksa sık sık görüşün, sabırlı olmaya çalışın.

Senin duygularından biz nasıl emin olacaz bari çocuğu bi görseydik :)

Bu kadar düşünme herşeyi bazı şeyleri zamana bırakmak iyidir,herşeyi planlayamazsın,yada her planladığın tam istediğin gibi gitmez,işte buna hayat diyorlar.

sen bunu seviyorsun
ama ondan istediğin sevgi ve adımı görememişsin.
vazgeçmemişsin de.
bu böyle gelmiş böyle gider..
sen onla aynı gelecek planlayabılırken o bunu yapmıyor kendı hayatında oldugna kendı hayatında olmak ıstıyrsun
aynı evde yaşama mevzuusna gelince. nasılsa evlenmez dıyorsun oyle kabul edıyorsun.
sakın aynı evde yaşama. evlilik olmadan bunu yaparsan afedersin sana iyi gözle bakmaz. bı kadın olarak bu seni çok üzer pişman eder.
sen bile tıkanık demişsin açılmaz
kaç kurtar kendini
hayatımızda barındırmayın tıkanık şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…