• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tikkabilla'nın Gardrobu

Hele bi gelin ol yeni gelin kiyafetlerini paylasirsin. Valla bir gun paylasirim ama hepsini nerden ne kadara aldigimi hatirlamiyorum ki sadece foto paylasirim o kadar :-)
Kız yeni gelin kıyafeti diye bişi mi oluyor? Aynı kıyafetlere devam işte :P

Çeyiz bitti sıra giyimde.. :P

Trendbende.com'dan aldıklarım..

kirmizi-kareli-tunik_160.jpg

39.90 TL

kapsonlu-kusak-detayli-hirka_266.jpg

Soldaki rengi.. 59.90 TL

uzun-orme-hirka_412.jpg

59.90 TL

balik-sirti-orme-fermuarli-pantolon_734.jpg

Kahverengi.. 29.90 TL

pr_01_2120_max.jpg

5.50 TL

Ciddi anlamda makyaj yapmadığım için çakma ürün almaktan çekinmedim :P Amaç alışveriş açlığını gidermek.. :KK51: Yalnız sahte de olsa gerçekten güzel ürünler.. Özellikle Kryolan fondöten çok iyi.. Rimel, allık, naked far paleti ve rujları da çok beğendim. Kontör paletini ve kaş farı-eyeliner setini kullanmayacağım muhtemelen, ilgi alanıma girmiyorlar :)) Fırça seti de buradaki gibi gelmedi. Naked fırça seti geldi bronz rekte..

kjk.webp

Ciddi anlamda makyaj yapmadığım için çakma ürün almaktan çekinmedim :p Amaç alışveriş açlığını gidermek.. :KK51: Yalnız sahte de olsa gerçekten güzel ürünler.. Özellikle Kryolan fondöten çok iyi.. Rimel, allık, naked far paleti ve rujları da çok beğendim. Kontör paletini ve kaş farı-eyeliner setini kullanmayacağım muhtemelen, ilgi alanıma girmiyorlar :)) Fırça seti de buradaki gibi gelmedi. Naked fırça seti geldi bronz rekte..

Eki Görüntüle 1647675

bende senin gibi makyaj yapmuıyorum alıyorum bakıyorum kardeş kullanmış hatta bitmiş :) ben fake ürünlerden korkuyorum özellikle fondöten ve pudrada cildim çok alerjik çünkü
ama çok ciciler

bende senin gibi makyaj yapmuıyorum alıyorum bakıyorum kardeş kullanmış hatta bitmiş :) ben fake ürünlerden korkuyorum özellikle fondöten ve pudrada cildim çok alerjik çünkü
ama çok ciciler
Görüntüye kanıyorum ben de :P Ama çok şükür bir zararını görmedim güzel çıktı ürünler :)

En son Tozlu.com'dan aldıklarım..

1999.webp

Pantolon 19.99 ₺

3499.webp

Pantolon 34.99 ₺

2999.webp

Tunik 29.99 ₺

3999.webp

Tunik 39.99 ₺

4499.webp

Tunik 44.99 ₺

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

jsk2zn.jpg

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

jsk2zn.jpg
Oo süperrr.. Merakla bekliyorum.

Ciddi anlamda makyaj yapmadığım için çakma ürün almaktan çekinmedim :p Amaç alışveriş açlığını gidermek.. :KK51: Yalnız sahte de olsa gerçekten güzel ürünler.. Özellikle Kryolan fondöten çok iyi.. Rimel, allık, naked far paleti ve rujları da çok beğendim. Kontör paletini ve kaş farı-eyeliner setini kullanmayacağım muhtemelen, ilgi alanıma girmiyorlar :)) Fırça seti de buradaki gibi gelmedi. Naked fırça seti geldi bronz rekte..

Eki Görüntüle 1647675
Güle güle kullan kontür paleti olarak çoğu blogger ve vlogger lar bile bu çakmaları kullanıyo bi ara aliekspressten almayanı dövüyorlardı :) bende minik bi şey almıştım bakalım gelecek mi diye geldi :))
özellikle kontür seti süper duruor

Back
X