Tiksinçli şeyler

Meltembe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
5
6
1
36
Merhaba 29 yaşında bir bayanim. Bir hafta öncesine kadar bi erkek ark vardi ciddi dusunebilecegim ancak bazı huyları mi alışkanlığı mi desem öğk duruma geldigim
*kafedeyken lattesi dokuldu eline bulasti peçete istemek yerine parmaklarini gozumun onunde şap şap yaladi.
*benle buluşmaya geldiginde 4 gün olmuş yikanmayali ben kokmuyorum diyor
*dislerini soylemek istemiyorum
Evet insanın aklinda ciddi dusunebilirim dediğim insanın ya huyu kotu oluyor ya da huyu iyi olanı bizim kriterimize uymuyor. Kafayi yemek uzereyim ben bu tarz şeylere önem veriyorum ama karsimdaki böyle biri degil ayrıldık.bende bir hata mi var bende mi sorun? Yanlış mı yapıyorum?

Kendinizi şanssız olarak nitelendirirseniz buna inanır ve gerçekten şansız olursunuz.
Bunların hepsi birer deneyim ve insanlar deneyimleriyle bugün ki durumlarına geliyor. Ayrılarak en doğrusunu yapmışsınız temizlik sonradan kazanılan değişen birşey olmuyor. İlişkinizin iyi yönlerini alın kötü yönlerinden tecrübe edinin ve yolunuza bakın.

Allahım buna benzer bir konu daha vardı ona da çok söyledik, sırf temizlik için ayrılmayacağım diye tutturdu, ayrıl arkadaşım bu ne ya dibine kadar haklısın, temizlik imandan gelir bir kere, nasıl miden kalkmadı dişlerini vs görünce.

Bu kadar erkek kıtlığı yok yahu, çoğu birbirinin aynısı merak etmeyin, kullanma kılavuzu ile çoğunu idare edebilirsiniz, ama belli kriterler çok önemli. Temiz, ahlaklı, düzgün karakterli, ailesi iyi olanını bulacaksın.

M Meltembe bir de her görüştüğünüz erkekle evlenmeliyim , ciddi düşünüyorum moduna girmeyin, erkekleri hayatı tanıyın, ilişki deneyiminiz olsun. Ben ailemin baskıları sonucu kimseyle rahatça ilişki kuramadım, ilk ciddi düşünenle evlendim , çok çok pişmanım öyle sıkıntı çektim ki hepsi deneyimsizlikten. Bunların hepsi deneyim, sonunda sana uygun olanı bulduğunda anlaman için:)
Bence çok şanslısın.

4 gün yıkanmayan pis ve pasaklıdır net hele birde bu devirde.
Eskiden insanlar kazanlarda su kaynatıp sobalı evlerde yaşarken olsa amenna ki eminim onlar bile bu kadar beklemezdi yıkanmak için,şimdi musluğu ceviriyorsun istediğin sıcaklıkla akan suyun altında yıkanıyorsun yani,ne kadar zor olabilir.
En doğrusunu yapmışsıniz zira bu yaştan sonra değiştiremezsiniz.

Çok dusundum ilerde katlanir miyim diye hatta bi parça üzüldüm de ama yok bu hareketleri kaldiramiyorum umarım ilerde düzgün birileri çıkar diyip kenara cekildim

Temizlik bir kriter bile olmamalı ya, tüm insanlarda olması gereken bir özellik bu. O yaladığı salyalı parmakları tutmanız gerekecek bir gün, 4 gün yıkamadığı tenine dokunmanız, sararmış dişlerle dolu ağzından öpmeniz... Düşüncesi bile midemi fokurdatıyor. İnsan gönül rahatlığıyla temas bile edemeyeceği biriyle nasıl birlikte olsun? Ayrılmak için çok sağlam bir gerekçe.

Vay kokarca... O herif kokuyordur ama artık kendi kokusuna duyarsızlaşmıştır. Saç dipleri, koltukaltı, genital bölge ısındıkça, terledikçe bakteriler o bölgelerde çoğalır koku yapar. Kokmuyorum diyene inanmıyorum. Ayrıca o kokarcanın evini odasını düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…