Tiksinçli şeyler

4 gün yıkanmadığını kendimi söyledi yada senmi sordun en son ne zaman yıkandın diye

ee pazar günü banyo günü olan bir nesil büyüdüğünde de böyle olur işte... kokmuyorum ki neden yıkanayım diyen adama "sen öyle san" der kalkarım yanından.. o "4 gün " lafını duyar duymaz yeşil koku dumanları belirir gözümde.... hiç üzülmeyin böyle bir pislikle arkadaş bile olunmaz eş sevgili olmayı düşünme bile

Sizde ne sorun olacak ki? Tepkiniz cok normal. Okuyunca bizim bile midemiz bulandi. Aman ya!

4 gün yikanmadigini mi söyledi çok iğrenç. Ben de Üniversiteye ilk basladigimda birisiyle buluştuk. Saçları parlak gibiydi jöle mi sürdün dedim yok dedi günlerdir yikanmadim yaglandi ondan parlıyor dedi. O an acil isim vardı hatırladım dedim terkettim.

Tabiki doğru yapmışsınız ayrılmakla böyle bir insanla ciddi düşünüp aynı evde yaşanmaz

Gayet normalsin merak etme

ayy midem kalktı yaa dişler falan ıiiiyykk Ne hatasından bahsediyosunuz gayet haklısınız insanın midesi kaldırmaz. En özen göstermesi gereken dönemde bile böyleyse ilerisini hiç düşünemiyorum

Bazı insanlar 2..3 günde de olsa kokar . Bazıları 5.6gün kokmaz. Bazıları da kokar parfümle kapatmaya çalışır ki en iğrenci budur . Bir yakın akrabam vardı genç bir kadın . Kışın 10 gün duş almazdı . Kokmazdı da . Saçını yıkardı 3 güne bir. Evlenince düzelir dedik düzeldi çünkü mecbur abdest alıyorsun . Kışın 3 günde 1 banyo en normali .

bir görüşmemde dişinde sigara lekesi vardı, rahatsız oldum. Bir daha da görüşmedim. Belki fırçalayıp gelmiştir de beni beklerken iki tüttüreyim demiştir... ama konuşurken gülümserken bakmadan edemedim, görmezden gelemedim. Ağız ve diş sağlığı bence genel sağlığın ve temizliğin temelidir. Diş fırçalamaya üşenilir mi ya... bazen okuldayken öğle tatilinde öğrenciler görüyorum fırça macunu kutuya koymuş lavaboya gidiyor. Çok takdir ediyorum, aferin gençler böyle olun diye...

Görücü usulü mü sevgili oldunuz yani daha önce dişlerini falan fark etmediniz mi ya da bu kadar pisse illaki daha önceden de gözünüze batan bi şeyler olmuştur. Tanıştığınız gün sevgili olmadıysanız eğer fark etmenize rağmen neden sevgili oldunuz ki?

Parmaklarını yalayarak temizleyen adamla değil evliliği arkadaşlığı bile düşünemem, iğrençlikte tavan... Yıkanmayan, dişleri berbat vs. midem kalktı inanın. Ben olsam zaman harcamazdım.

Şap şap yaşadı mııııı, buna güldüm yaa niyeyse, 4 yaşında ki yiğenim bile birşey yiyip, eli kirlendiğin de yıkayamayacak durumda ise, ıslak mendil ister de siler yani, şap şap yalamak nedir yaa:)

Banyo ve diş mevzusu çok önemli yani şöyle net anlatayım kendi üzerimden benim implant yapılması gereken bir dişim var doğal olarak sabah kalktığımda ağzımda koku yapıyor . Her sabah tuvalet ihtiyacım için kalktığımda dişlerimi de fırçalarım eşim eve gelmeden önce fırçalarım neticede hoş olmayan bi durum ve eşimin tedavi olana kadar benden soğumasını istemem yani şahsen ben ağzı çok kötü kokan birini öpmeyi bırak karşısında konuşmak istemem çünkü ağız kokusu öyle bişey ki konuşurken bile nefesle rahatsız eder. Banyodan bahsetmiyorum bile elzemdir.

Bu iğrençliği bir çok yetişkin insan yapıyor maalesef Çoğu da yaptığının farkında bile değil yeğeniniz çok akıllı bir çocukmuş maşallah

Çok dusundum ilerde katlanir miyim diye hatta bi parça üzüldüm de ama yok bu hareketleri kaldiramiyorum umarım ilerde düzgün birileri çıkar diyip kenara cekildim
Mümkün değil katlanılmaz hatta zamanla daha da gözünüze batar, doğru olanı yapmışsınız üzülmeyin

4 gün yıkanmamak nedir allah aşkına?!
küçücük çocuklarım gün aşırı banyo yapıyor kışları, banyo günü olduğu zaman kapıda bekliyorlar yıkanmak için... alışkanlıklar çocukluktan gelir.
kendi böyleyse aileleri de böyledir. evlerinde su içmeye tiksinir insan.
dişlerini fırçalamayan adamla nasıl öpüşeceksiniz?
bu yaştan sonra temel kişisel bakım öğrenmez zaten.
3. su neydi unuttum bile.
ama biri bile yeterli devam etmemek için
doğru olanı yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…