- 14 Eylül 2018
- 207
- 379
- 18
- 39
Kendisi söyledi ben hergun yikanmiyorum kokmuyorum ki yikaniyim diyor
Alıntı yapamadim cevabiniza yeni yeni ogrenicem ins.
Evde elektrikler yokken, ya Allah deyip kış günü buz gibi suyla duş aldığımı bilirim, eşimle buluşacağım diye
Merhaba 29 yaşında bir bayanim. Bir hafta öncesine kadar bi erkek ark vardi ciddi dusunebilecegim ancak bazı huyları mi alışkanlığı mi desem öğk duruma geldigim
*kafedeyken lattesi dokuldu eline bulasti peçete istemek yerine parmaklarini gozumun onunde şap şap yaladi.
*benle buluşmaya geldiginde 4 gün olmuş yikanmayali ben kokmuyorum diyor
*dislerini soylemek istemiyorum
Evet insanın aklinda ciddi dusunebilirim dediğim insanın ya huyu kotu oluyor ya da huyu iyi olanı bizim kriterimize uymuyor. Kafayi yemek uzereyim ben bu tarz şeylere önem veriyorum ama karsimdaki böyle biri degil ayrıldık.bende bir hata mi var bende mi sorun? Yanlış mı yapıyorum?
ayy midem kalktı yaa dişler falan ıiiiyykkMerhaba 29 yaşında bir bayanim. Bir hafta öncesine kadar bi erkek ark vardi ciddi dusunebilecegim ancak bazı huyları mi alışkanlığı mi desem öğk duruma geldigim
*kafedeyken lattesi dokuldu eline bulasti peçete istemek yerine parmaklarini gozumun onunde şap şap yaladi.
Evet insanın aklinda ciddi dusunebilirim dediğim insanın ya huyu kotu oluyor ya da huyu iyi olanı bizim kriterimize uymuyor. Kafayi yemek uzereyim ben bu tarz şeylere önem veriyorum ama karsimdaki böyle biri degil ayrıldık.bende bir hata mi var bende mi sorun? Yanlış mı yapıyorum?
Parmaklarını yalayarak temizleyen adamla değil evliliği arkadaşlığı bile düşünemem, iğrençlikte tavan... Yıkanmayan, dişleri berbat vs. midem kalktı inanın. Ben olsam zaman harcamazdım.Merhaba 29 yaşında bir bayanim. Bir hafta öncesine kadar bi erkek ark vardi ciddi dusunebilecegim ancak bazı huyları mi alışkanlığı mi desem öğk duruma geldigim
Banyo ve diş mevzusu çok önemli yani şöyle net anlatayım kendi üzerimden benim implant yapılması gereken bir dişim var doğal olarak sabah kalktığımda ağzımda koku yapıyor . Her sabah tuvalet ihtiyacım için kalktığımda dişlerimi de fırçalarım eşim eve gelmeden önce fırçalarım neticede hoş olmayan bi durum ve eşimin tedavi olana kadar benden soğumasını istemem yani şahsen ben ağzı çok kötü kokan birini öpmeyi bırak karşısında konuşmak istemem çünkü ağız kokusu öyle bişey ki konuşurken bile nefesle rahatsız eder. Banyodan bahsetmiyorum bile elzemdir.Merhaba 29 yaşında bir bayanim. Bir hafta öncesine kadar bi erkek ark vardi ciddi dusunebilecegim ancak bazı huyları mi alışkanlığı mi desem öğk duruma geldigim
Bu iğrençliği bir çok yetişkin insan yapıyor maalesefŞap şap yaşadı mııııı, buna güldüm yaa niyeyse, 4 yaşında ki yiğenim bile birşey yiyip, eli kirlendiğin de yıkayamayacak durumda ise, ıslak mendil ister de siler yani, şap şap yalamak nedir yaa:)
Mümkün değil katlanılmaz hatta zamanla daha da gözünüze batar, doğru olanı yapmışsınız üzülmeyinÇok dusundum ilerde katlanir miyim diye hatta bi parça üzüldüm de ama yok bu hareketleri kaldiramiyorum umarım ilerde düzgün birileri çıkar diyip kenara cekildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?