- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
vallah bence. kisisel temizlik cok onemli sanki adam bilerek yapmis belki o latte yi reflekse yaladi insanlik hali ama digerleri igrenc en cok dikkat ettim sey. dis .birdr temizlik ayakkabi temizligi ve. kiyafetlerin utulu olmasi. allaha sukur bu konuda yanilmayip dogru biriyle evlenmisimMerhaba 29 yaşında bir bayanim. Bir hafta öncesine kadar bi erkek ark vardi ciddi dusunebilecegim ancak bazı huyları mi alışkanlığı mi desem öğk duruma geldigim
*kafedeyken lattesi dokuldu eline bulasti peçete istemek yerine parmaklarini gozumun onunde şap şap yaladi.
*benle buluşmaya geldiginde 4 gün olmuş yikanmayali ben kokmuyorum diyor
*dislerini soylemek istemiyorum
Evet insanın aklinda ciddi dusunebilirim dediğim insanın ya huyu kotu oluyor ya da huyu iyi olanı bizim kriterimize uymuyor. Kafayi yemek uzereyim ben bu tarz şeylere önem veriyorum ama karsimdaki böyle biri degil ayrıldık.bende bir hata mi var bende mi sorun? Yanlış mı yapıyorum?
Ben terbiyesizliğe, saygısızlığa kızarım. Diş fırçalamak edinilmesi gereken bir alışkanlıktır ve takdir edilmelidir :) yaşasın temizlik:) bu arada 2009da ben 4 senelik öğretmendim yahu :)2009 ya da 2010 yıllarıydı sanırım. Yaşlı değilim yani:) ama yine de sevindim yani sizin yorumunuzu görünce yeni nesil öğretmenler o kadar kasıntı değil sanırım:)
Yha gercekten iyi oturmussn cafede ben olsam kalkar giderdim ordan acil isim cikti diye sonrasindada bitirirdm bole bor insanla evlilikmi asla dusunmeyin daha temizligin tsini bilmeyen bi adamla bu nasil bi igrencliktir 4gun yikanmiyorum kokmuyorumdaMerhaba 29 yaşında bir bayanim. Bir hafta öncesine kadar bi erkek ark vardi ciddi dusunebilecegim ancak bazı huyları mi alışkanlığı mi desem öğk duruma geldigim
*kafedeyken lattesi dokuldu eline bulasti peçete istemek yerine parmaklarini gozumun onunde şap şap yaladi.
Evet insanın aklinda ciddi dusunebilirim dediğim insanın ya huyu kotu oluyor ya da huyu iyi olanı bizim kriterimize uymuyor. Kafayi yemek uzereyim ben bu tarz şeylere önem veriyorum ama karsimdaki böyle biri degil ayrıldık.bende bir hata mi var bende mi sorun? Yanlış mı yapıyorum?
bence kesinlikle önemli konular küçük şeyler gibi görünse de çok rahatsız edici durumlar bu y,zden kesinlikle yol yakınken yol verMerhaba 29 yaşında bir bayanim. Bir hafta öncesine kadar bi erkek ark vardi ciddi dusunebilecegim ancak bazı huyları mi alışkanlığı mi desem öğk duruma geldigim
Allahimmmm nasil rahat ediyorlar anlamadim evlenirken en onemli kriterim temiz bakimli olmasıydı cok sukur eşim cok temizdir 7 senelik evliyiz sukurler olsun dus almadan ise gitmez aksam eşyalarını asla firlatmaz etrafa elleri disleri hep tertemizdir 2 de evladim var doğdukları andan itibaren cok sık yikadim yazin gunde iki kere kisin 3 4 gunde muhakkak yikarim disardan gelince muhakkak yikatirim ellerini ki alissinlar neden bu kadar pis insanlar nasil rahat ediyorlar aklim almiyor vallahiArkadaşlar 4 gün yıkanmadığını söylemiş sadece buluşmadan sonra Allah bilir daha kaç gün yıkanmadan gezecek. Var böyle insanlar malesef. Kışın üşütürüm hasta olurum diye ayda bir yıkananlar var. Kaloriferli, doğal gazlı evde yaşıyor bunu diyen insan da. Hiç üstünde düşünmeye kafa yormaya gerek yok kesin iletişiminizi geçin gidin.
bence en doğrusunu yapmışsınız. kendisine saygısı olmayanın size mi olacaktı ? zaten size değer verip önemsese temiz şekilde çıkar karşınıza . bu tipler karşısındaki kadının manken gibi olmasını ister ama dönüp de bir kendi tiplerine hareketlerine bakmayı akıl edemezler.Merhaba 29 yaşında bir bayanim. Bir hafta öncesine kadar bi erkek ark vardi ciddi dusunebilecegim ancak bazı huyları mi alışkanlığı mi desem öğk duruma geldigim
Yaa çok güldüm buna :) ya allah he :)Evde elektrikler yokken, ya Allah deyip kış günü buz gibi suyla duş aldığımı bilirim, eşimle buluşacağım diye
Bilhassa okumak için girdim bu konuyu, evet bilhassabugün sevgilisiz, yalnız biri olaraktan, bilhassa irkeklerden tiksinmek için yaptım bunu ivet iğrenç irkekler, hepsine ölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?