Tiksinçli şeyler

Resmen adam PİS miş dahası yok.. Dayanılmaz..

Bende hatırladım
O konunun sonu ne oldu acaba? Ayrılmam ama evlenmem de diyordu.

Yalnız ne zaman koku konusu açılsa, geçmişte minibüste denk geldiğim yağlı saçlı kokulu kız aklıma geliveriyor..
Bir insan bu derece kokmak için kaç gün yıkanmamalı diye düşünmüştüm.
Evinde ortam mı yok? Gir bir hamama iki tas su dökün be mübarek.

Ben ki her gün duş alan biri değilim. Saçlarımı her gün yıkamaktan kaçınırım kuru diye. Yazın sabah akşam vücudumu yıkarım yine saçımı yıkamam. Ama bu derece kokabilmek büyük başarı..

Biz lisedeyken bu sebepten bir hoca kizmisti bize. Daha doğrusu kizmayla söylenme arası birseydi. Diş fırçasıyla macunu elimizde görüyormuş, hiç hoş değilmiş, onun disini fircaladigini kızı bile görmezmiş. Baya laf yemistik koridorda diş fırçası macunla lavobaya gittiğimizi görüyor diye. Simdi yorumunuzu görünce onu hatırladım. Nasıl birşeyse hayatımın her döneminde en çatlak insanlarla karşılaşmışım

Yaşınızı bilmiyorum da hani eskiden bazı şeyler ayıptı... hocanız da bunları benimsemiş. Artık devir değişti., gençler her şeyi çoook rahat ve geniş yaşıyorlar zaten diş fırçalamayın ayıbı mı kaldıayrı tuvaletleri kullanıyorlar zaten ne olacak

Her gün duş alırım yaz kış, çok terliyorum çünkü. Saçımı haftada 2-3 kez yıkarım, fazlası zararlı. Toplu kullanıyorum zaten genelde, açık kullansam her gün yıkamam lazım kirlenir çünkü. Geçen uyumuşum duş alamamışım, ertesi gün akşama zor ettim, gelir gelmez duşa attım kendimi. Bir kere su insanın stresini, elektriğini alır, rahatlatır. Nasıl duruyorlar şaşırıyorum pis pis.

2009 ya da 2010 yıllarıydı sanırım. Yaşlı değilim yani:) ama yine de sevindim yani sizin yorumunuzu görünce yeni nesil öğretmenler o kadar kasıntı değil sanırım:)

Bakımında en hassas olunan flört döneminde böyleyse...

Hayır bence yanlış yapmamissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…