Çok teşekkür ederiz :) Sevgiler.Bu iğrençliği bir çok yetişkin insan yapıyor maalesefÇoğu da yaptığının farkında bile değil yeğeniniz çok akıllı bir çocukmuş maşallah
Bende hatırladımAllahım buna benzer bir konu daha vardı ona da çok söyledik, sırf temizlik için ayrılmayacağım diye tutturdu, ayrıl arkadaşım bu ne ya dibine kadar haklısın, temizlik imandan gelir bir kere, nasıl miden kalkmadı dişlerini vs görünce.
Bu kadar erkek kıtlığı yok yahu, çoğu birbirinin aynısı merak etmeyin, kullanma kılavuzu ile çoğunu idare edebilirsiniz, ama belli kriterler çok önemli. Temiz, ahlaklı, düzgün karakterli, ailesi iyi olanını bulacaksın.
Gözümde canlandı,burdan üşüdüm
Bende hatırladım
O konunun sonu ne oldu acaba? Ayrılmam ama evlenmem de diyordu.
Biz lisedeyken bu sebepten bir hoca kizmisti bize. Daha doğrusu kizmayla söylenme arası birseydi. Diş fırçasıyla macunu elimizde görüyormuş, hiç hoş değilmiş, onun disini fircaladigini kızı bile görmezmiş. Baya laf yemistik koridorda diş fırçası macunla lavobaya gittiğimizi görüyor diye. Simdi yorumunuzu görünce onu hatırladım. Nasıl birşeyse hayatımın her döneminde en çatlak insanlarla karşılaşmışımbir görüşmemde dişinde sigara lekesi vardı, rahatsız oldum. Bir daha da görüşmedim. Belki fırçalayıp gelmiştir de beni beklerken iki tüttüreyim demiştir... ama konuşurken gülümserken bakmadan edemedim, görmezden gelemedim. Ağız ve diş sağlığı bence genel sağlığın ve temizliğin temelidir. Diş fırçalamaya üşenilir mi ya... bazen okuldayken öğle tatilinde öğrenciler görüyorum fırça macunu kutuya koymuş lavaboya gidiyor. Çok takdir ediyorum, aferin gençler böyle olun diye...
Yaşınızı bilmiyorum da hani eskiden bazı şeyler ayıptı... hocanız da bunları benimsemiş. Artık devir değişti., gençler her şeyi çoook rahat ve geniş yaşıyorlar zaten diş fırçalamayın ayıbı mı kaldıBiz lisedeyken bu sebepten bir hoca kizmisti bize. Daha doğrusu kizmayla söylenme arası birseydi. Diş fırçasıyla macunu elimizde görüyormuş, hiç hoş değilmiş, onun disini fircaladigini kızı bile görmezmiş. Baya laf yemistik koridorda diş fırçası macunla lavobaya gittiğimizi görüyor diye. Simdi yorumunuzu görünce onu hatırladım. Nasıl birşeyse hayatımın her döneminde en çatlak insanlarla karşılaşmışım
Yalnız ne zaman koku konusu açılsa, geçmişte minibüste denk geldiğim yağlı saçlı kokulu kız aklıma geliveriyor..
Bir insan bu derece kokmak için kaç gün yıkanmamalı diye düşünmüştüm.
Evinde ortam mı yok? Gir bir hamama iki tas su dökün be mübarek.
Ben ki her gün duş alan biri değilim. Saçlarımı her gün yıkamaktan kaçınırım kuru diye. Yazın sabah akşam vücudumu yıkarım yine saçımı yıkamam. Ama bu derece kokabilmek büyük başarı..
2009 ya da 2010 yıllarıydı sanırım. Yaşlı değilim yani:) ama yine de sevindim yani sizin yorumunuzu görünce yeni nesil öğretmenler o kadar kasıntı değil sanırım:)Yaşınızı bilmiyorum da hani eskiden bazı şeyler ayıptı... hocanız da bunları benimsemiş. Artık devir değişti., gençler her şeyi çoook rahat ve geniş yaşıyorlar zaten diş fırçalamayın ayıbı mı kaldıayrı tuvaletleri kullanıyorlar zaten ne olacak
Bilhassa okumak için girdim bu konuyu, evet bilhassabugün sevgilisiz, yalnız biri olaraktan, bilhassa irkeklerden tiksinmek için yaptım bunu ivet iğrenç irkekler, hepsine ölüm
Hayır bence yanlış yapmamissiniz.Merhaba 29 yaşında bir bayanim. Bir hafta öncesine kadar bi erkek ark vardi ciddi dusunebilecegim ancak bazı huyları mi alışkanlığı mi desem öğk duruma geldigim
*kafedeyken lattesi dokuldu eline bulasti peçete istemek yerine parmaklarini gozumun onunde şap şap yaladi.
*benle buluşmaya geldiginde 4 gün olmuş yikanmayali ben kokmuyorum diyor
*dislerini soylemek istemiyorum
Evet insanın aklinda ciddi dusunebilirim dediğim insanın ya huyu kotu oluyor ya da huyu iyi olanı bizim kriterimize uymuyor. Kafayi yemek uzereyim ben bu tarz şeylere önem veriyorum ama karsimdaki böyle biri degil ayrıldık.bende bir hata mi var bende mi sorun? Yanlış mı yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?