Yok basbaya obsesif kompulsif bozukluk bu işte. Bence de hayatınızı kolaylaştırmak adına bir doktora görününŞöyle takıntılarım var mesela beyaz ve yakası tırtıklı olan tişört çorap vs giyemiyorum giyersem tüm gün onları ısırmamak için kendimi zorlayarak ağlamakla geçiyor,yada mesela televizyon izleyemiyorum çünkü açıları beni rahatsız ediyor tamamen kare olması lazım ve boyumun çok üstünde olması lazım. Bunlara gözlerim doluyor ama obsesif daha abartılı bişey değil mi?
Abartma değil bu bir rahatsızlık, konu sahibinin abartıyorum galiba yapmayayım deme seçeneği yok yaniSeni anliyorum ama biraz bartdigini düsünüyorum. Benim dedem bazen takma disini düzeltir masada bu gercekten cok igrenc ve gegirir ben ne diyim migdem bulaniyor her seferinde. Kim bilir biz nasil olcaz yaslaninca ama ne bilim insan biraz dikkat eder ama senin anneanende öyle migde bulandirici olay göremedim
Siz abartının dibini yaşıyorsunuz :) ne kadar takıntılısınız farkında değilsiniz.. tamam bende de var yemek yerken çiğnediği şey ağzının kenarına bulaşınca midem bulanıyo yiyemiyorum.. ama bu hemen hemen herkeste olan bi şey..Şöyle takıntılarım var mesela beyaz ve yakası tırtıklı olan tişört çorap vs giyemiyorum giyersem tüm gün onları ısırmamak için kendimi zorlayarak ağlamakla geçiyor,yada mesela televizyon izleyemiyorum çünkü açıları beni rahatsız ediyor tamamen kare olması lazım ve boyumun çok üstünde olması lazım. Bunlara gözlerim doluyor ama obsesif daha abartılı bişey değil mi?
Konu sahibi canim senin yazdiklarina sunlari da eklemek istiyorum;
-elleriyle yemek yiyenler
-koskoca sofrada sadece bir su bardagi bulunmasi ve herkesin sirayla o bardagi kullanmasi
-catalin yanina bicak konulmamasi
-ortaya konulan karpuz, herkesin uzanip oradan yemesi ve cekirdeklerini de ortada birakmalari
-ekmek dilimlerini agziyla isiranlar
-zeytin cekirdeklerini onlerindeki tabaga degil de sofranin uzerine birakan insanlar
-tabagindakileri bitirmeyen cocugun yemegi mincik mincik yapmasina izin veren anneler, bu da yetmezmis gibi sonra o minciklanan seyi yer misin diye sana teklif etmeleri
-cay bardaginin altinda tabak olmamasi
Ben de bunlardan hoslanmiyorum ama elimden bisey gelmiyor ne yazik ki
Tedavi gormeliyiz bence de
Pacoz degilsin cok tatlisin yaaaaayyy bir çoğunu anladım da çay tabağı olmazsa ne olur ki
tamam evde misafire vs verilir de ne bileyim piknikte vs olmasa mesela hiç. eksikliğini hissetmem hatta evde de tabağı bir kenarda unutup çayımı elime alıp içebilirim
"catalin yanina bicak konulmamasi" demişsin mesela
sofrada pilav ve kurufasülye var bıçağı ne yapacaksın ki
hani et tavuk vs olsa anlarım lazım da
ben fazla paçozum galibaaaa
Çay bardağı ve bıçak dışındakilerden bende rahatsız oluyorum, bazıları kahvaltıda zeytin çekirdeklerini çay bardaklarının içine atarlar, kazara kullanmış olmamak için çöpe atasım geliyo bardağı. Bunlardan rahatsız olmadan yaşamak ne rahattır kimbilirKonu sahibi canim senin yazdiklarina sunlari da eklemek istiyorum;
-elleriyle yemek yiyenler
-koskoca sofrada sadece bir su bardagi bulunmasi ve herkesin sirayla o bardagi kullanmasi
-catalin yanina bicak konulmamasi
-ortaya konulan karpuz, herkesin uzanip oradan yemesi ve cekirdeklerini de ortada birakmalari
-ekmek dilimlerini agziyla isiranlar
-zeytin cekirdeklerini onlerindeki tabaga degil de sofranin uzerine birakan insanlar
-tabagindakileri bitirmeyen cocugun yemegi mincik mincik yapmasina izin veren anneler, bu da yetmezmis gibi sonra o minciklanan seyi yer misin diye sana teklif etmeleri
-cay bardaginin altinda tabak olmamasi
Ben de bunlardan hoslanmiyorum ama elimden bisey gelmiyor ne yazik ki
Tedavi gormeliyiz bence de
Ayyy çok fena!!!Çay bardağı ve bıçak dışındakilerden bende rahatsız oluyorum, bazıları kahvaltıda zeytin çekirdeklerini çay bardaklarının içine atarlar, kazara kullanmış olmamak için çöpe atasım geliyo bardağı. Bunlardan rahatsız olmadan yaşamak ne rahattır kimbilir
Amcamın kahvaltısını hazırlamıştım, kahvaltıdan sonra zeytin çekirdeklerini peçeteye sarmış , hiç görünmüyor:) çok hoşuma gitmiştiAyyy çok fena!!!
Biri bizim evde çay bardağını o konuma getirse ben o bardağı atarım çöpe...
Seni anliyorum ama biraz bartdigini düsünüyorum. Benim dedem bazen takma disini düzeltir masada bu gercekten cok igrenc ve gegirir ben ne diyim migdem bulaniyor her seferinde. Kim bilir biz nasil olcaz yaslaninca ama ne bilim insan biraz dikkat eder ama senin anneanende öyle migde bulandirici olay göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?