• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri timur gürkan na giden var mı arkadaşlar

meri58

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
4.884
233
363
İstanbul
arkadaşlar istanbul alman hastanesi yada ankara gürgan klinik yani timur gürkan ın hastası var mı aranızda????

canım ben timur hocada 3 sefer tüp bebek tedavisi gördüm ama üçüde olumsuz oldu.timur hocayı sadece transferde görebiliyosun birde ilk görüşme esnasında çok kısa bir süre o kadar bütün kontolleri aygül hoca yapıyor.çok kalabalık bir yer kesinlikle saaatinde muayene olamıyosun bekliyosun bekliyosun.hemşirelerin bir kısmı çok iyi ilgililer.bence işi ticarete dökmüşler.psikolojik anlamda hiç destek olmadılar bana.tedavi bitince ne arıyolar ne soruyolar yani çok ilgisizler ben kısaca bunu söylüyorum.sana tavsiye etmiyorum kesinlikle.

Gürgan kötü seçim. TV programları ve seminerderden hastaya zaman ayırabiliyormu ki?????

bende son tedavimi orda oldum ve üçüz bebeklerim var ama arkadaşlara kesinlikle katılıyorum tamamen ticaret hiç ilgi alaka çok şükür ben hamile kaldım ama ağlaya ağlaya psikolojim dahada bozuldu saatlerce beklemekten

bende hepinize fazlasıyla katılıyorum arkadaşlar haziran ayında gidiyodum kendisine istanbulda alman hastanesi var haftanın belli günleri burda oluyor ama dediğiniz gibi adam bence sadece cebini düşünüyor,artık gitmiyorum onlarda hiç arayıp sormadılar öyle kaldı,ALLAH tan erken farkettim durumu,aslında alanında iyi bi doktormuş diyolar ama önceliğinin para olduğunu hissettiriyor insana,bir muaynesine 250 milyon verdim sağolsun sperm sonucunda bile detaylı bilgi vermedi sorduğumuzda sitres yapıyosunuz falan diye geçiştirdi,,

ben şu an araştırma içerisindeyim açıkcası kafam çok karışık istanbulda olsaydım kesinlikle bahçeci kliniğine gitmek isterdim.umarım hepimiz için hayırlısı olur en kısa zamanda bizde hayırlısıyla anneliği tadarız.allah hepimizin yardımcısı olsun.

ben şu an araştırma içerisindeyim açıkcası kafam çok karışık istanbulda olsaydım kesinlikle bahçeci kliniğine gitmek isterdim.umarım hepimiz için hayırlısı olur en kısa zamanda bizde hayırlısıyla anneliği tadarız.allah hepimizin yardımcısı olsun.

ben istanbuldayım şu anda ama taşınıcam dediğin gibi insanın kafası çok karışıyor çünkü sağolsun bazı doktorlar insanların ümitleriyle oynama çabasındalar o yüzden canım iyi araştır derim,şöylede birşey var vakti geldiğinde orası burası pek farketmiyor,inşallah bizlerde o duyguyu yaşarız

bende tımur hocanım hastasıyım ordan hamıle kaldım evet dogru tımur hocayı sadece ılk gorusme ve bıde transferde goruyosun bıdaha goremıyosun bekleme konusunda gelınce ne yapsınlar okadar hastaları var mecbur bekletıyolar bence doktorlugunda cok basarılı bı doktor benımlede hep aygul hoca ılgılendı ben gayet memnunum tedavı sırasında kendısını goremedım ama bana tel actı herseyın yolunda oldugunu felan soyledı cok ıyı bencee

bende tımur hocanım hastasıyım ordan hamıle kaldım evet dogru tımur hocayı sadece ılk gorusme ve bıde transferde goruyosun bıdaha goremıyosun bekleme konusunda gelınce ne yapsınlar okadar hastaları var mecbur bekletıyolar bence doktorlugunda cok basarılı bı doktor benımlede hep aygul hoca ılgılendı ben gayet memnunum tedavı sırasında kendısını goremedım ama bana tel actı herseyın yolunda oldugunu felan soyledı cok ıyı bencee

senin adına çok sevindim memnun kalmana bişey diyemiycem,ben kendisine istanbulda gittim bir kaç kez ve tekrar gitmeme kararı aldım,birincisi maliyeti oldukça yüksek,ikincisi çok da memnun kalmadım,mesela bizden detaylı bir sperm testi istedi ama sonucu konusunda hiç bilgi vermedi sorduğumuzda ise söylediği tek şey stres yapıyosunuz vs. oldu,evet oldukça sohbetli biri kendisi halini hatrını falan soruyo muhabbet ediyo alanındada başarılı olduğunu biliyorum ama bu başarısını bence herkeste çokda etkili olucak şekilde kullnmıyor,yani şöyle söylüyüm alanında başarılı olabilir ama hastalarını bankamatik gibi görüyor ne kadar çok gelirlerse o kadar çok kar hesabı,sizleri bilemem ama bende bıraktığı izlenim böyle eşimde benimle aynı fikirde ve ben kendisine gittiğim dönemlerde netten araştırmıştım hakkında olumlu yorum yapan çok nadirdi,sizin düşüncenize saygı duyuyorum ve umarım sağlıklı sıhatli bir evlat sahibi olursunuz

bu işte şans faktörü çok önemli.ben gürganda 3 sefer tedavi gördüm fakat olumlu bir sonuç alamadım şöyle söyleyim 2. tedavimde aşırı uyarılma olduğu için hastanede yattım gerçekten çok zor günler geçirdim yinede timur hocaya karşı inanılmaz bir güven vardı yine oraya gittim eşim istemediği halde sonuç yine olumsuz oldu ama bu herkes için aynı şey yaşanacak diye bir sonuç çıkarmıyo.mutlakaki olumlu sonuçlar alanlar vardır ama ben yine de önermiyorum.kimseyi de etkilemek istemiyorum bu konuda. şu an anatolia yı düşünüyorum aslında hiç düşünmediğim bir yerdi taki bülent traş çalıştığım yere gelene kadar sadece resmini internetten görmüştüm ve emin olmamakla birlikte konuştum ve oydu.bana vaktini ayırıp dinledi.gerçekten çok sıcak ve ilgiliydi.bir yandanda bunun tesadüf olmadığını düşünüyorum.sizce???

Back
X