Tinder kullanan var mi?

Fazlasıyla cinsellik odaklı bir site. Ciddi bir ilişki için girilecek son yer.
Ortalık sapık kaynıyor. Evlisi bekarı cozutmuş durumda ne derece güvenebilirsin??

Tinder tanışma uygulaması tanıştığın kişiyle birbirinizi tanıdıktan sonra nasıl ilerleyeceğiniz sizin karakterinize kalmış her türlü olaya açık ama oradaki erkek kitlenin %80i tinderı indireyimde düzenli bir kız arkadaşım olsun diye girmiyor

Ülkemizde kullanım amacı yanlış. Gerçekten bu ülkede buradan aklı başında birini bulacaklarına inananlara hayret ediyorum.
Benim de bir arkadaşım birisiyle evlilik yoluna girdi, aileler tanışacağı sırada adam eski sevgilisiyle nişanlandı.
Kız veya erkek farketmez birinin yokluğunu doldurmak adına zamanınızı çalıyor, sexting yapmak istiyor, kimisi de sırf sapkınlığını sürdürüyor.
Konuştuğun insan sapık mı katil mi sapkın mı bilmiyorsunki. Ya da fotoğrafı kendine ait olduğunu?
Maalesef yaşananlar bizi bu soruları sormaya itti.

Gunluk iliski cok basit degil mi neden sizede tavsiye edip yuklemeniz konusunda israr ediyor

Ben katılıyorum

Türkiyede tinder = yatma kalkma o kadar. Asla ciddi iliski beklentiniz varsa bulasmayin

Almanya'da tinderdan tanisip cift olan insanlar taniyorum, gayet normal bir sey

Bundan 2 3 sene önce tinder kullanmıştım. 1 buçuk senelik bir birlikteliğim olmustu. Kendisi gayet düzgün biriydi. 1 buçuk senenin sonunda isler ciddiye binmeye başladığında kendini geri çekmişti. Bana yaptığı konuşmayı asla unutamıyorum..

Senin çocukları çok sevdiğini biliyorum. Fakat ben dünyada yeterince çocuk olduğunu düşünüyorum, çocuk istemiyorum. Seni çok seviyorum ama evliliği düşünmüyorum.

Bu sözleri ondan duyduğumda neye uğradığımı şaşırmıştım allak bullak olmustum. Kaçınılmaz son ayrıldık.. ayrıldıktan 1 ay sonra bensiz yapamadığını söyledi evlenme teklifi etti. Fakat o kadar kırgındım ki kabul etmedim güvenemedim. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama tinder hikayem böyle sonlanmıştı:)

Demek istediğim iyi insanlar da vardır şans işi karşına iyi birinin çıkıp çıkmaması..

valla şansına kalmış bence ben bir kere ona benzer uygulamadan biriyle tanışmıştım hayatımı perişan etmişti tanışıp çok mutlu olan çiftlerde tanıyorum

Birde olayın şöyle bir boyutu var uygulama düzgün çalışmıyor .Ben sevgilim benden ayrıldıgında yalnız kalıp ona sarmamak ıcın ındırmıstım daha sonra sıldım tekrar yukledım yuklerken yasımı yanlıs gırmısım 1988 yazacagıma 2018 yazmısım yastan dolayı uygulama benı banladı ama profılı kapamamıs ılk actıgımdakı ben orda hala cıkıyormusum eskı erkek arkadasımla ortak bırı dedı o gormus benı.Ankara kucuk yer herkes de artık tanıyo bırbırını.Ben hesaba erısemıyorum banlıyım ama gorunuyorum ustelık sılemıyorum da ıgrenc bısı yanı.Tınder a falan maıl attım sıkayet ettım ama nafıle 5 ay yuklu kaldı ama bela oldu.Bence bulaşmayın.Şimdi biriyle tanıssam ben ordayım sanacak çevresınden bırı gorse soylese çok kötü.2 yıl sonra uygulamaya hıc gırmezsen sılınıyormus profıl umarım oyle bısı olur yoksa yandım.

Zamaninda indirmis bulundum ayni senin gibi arkadas israri ve merakla nerde eli seyinde adam var onlar denk gelince sildim meger amacta tek gecelik iliskiymis Adamin birine kufur edince ogrendim bu arada arkadasim ordan sevgili buldu 2 sene ciktilar cocugu evlilige ikna edemedi ayrildilar Ben evlendim 3.5 aylik oglum var ve tinder dan bulmadim tinderci arkadassa hala koca ariyo bulamadi bulamadikca da psikolojisi bozuldu..Evlilik isleri tabi ki nasip kismet isi ama bana denk gelen adamlarin hepsi tek gecelik iliski istiyenlerdi sanirim

Tinder kullanan erkekler seks yapacak birini bulmak için kullanıyor biriyle tanışsanız bile ciddi bi ilişki olmayacaktır yani karşınızdaki kişinin ciddi düşünmeyeceğine eminim malesef bütün ergen erkekler o uygulamayı kullanıyor

Ordan tanışıp evlenen bi çift tanıyorum.Onun dışında ben güvenli bulmuyorum.

Hiç bulaşma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…