- 28 Mart 2020
- 4.098
- 16.734
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orda sevgili olan uzun ilişkisi olan evlenen vs? Siteyi az çok biliyorum ve çoğu orası bir günlükilişkilerin sitesi diyo bi arkadaşım yüklemiş biriyle buluşmuş bana da yükle illa diyo ama kararsız kaldım
Daha medeni ve sekse doymuş insanların haşadığı bir ülke olsa tabi ki uzun ilişki çıkar derdim, başka ülkelerde bunun çok örneğini bizzat gördüm arkadaşlarımda. Ama Türkiye’de çok zor. Erkekler yalnızca yatacak kadın aradıkları için orada; kimi ilk geceden tek seferlik, kimi ise biraz daha romantik takılıp nispeten uzun süreli seks partneri aradığı için. Maalesef, bizim aç erkeklerimizde durum bu.
Zamaninda indirmis bulundum ayni senin gibi arkadas israri ve merakla nerde eli seyinde adam var onlar denk gelince sildim meger amacta tek gecelik iliskiymisOrda sevgili olan uzun ilişkisi olan evlenen vs? Siteyi az çok biliyorum ve çoğu orası bir günlükilişkilerin sitesi diyo bi arkadaşım yüklemiş biriyle buluşmuş bana da yükle illa diyo ama kararsız kaldım
Hiç bulaşma derim.Orda sevgili olan uzun ilişkisi olan evlenen vs? Siteyi az çok biliyorum ve çoğu orası bir günlükilişkilerin sitesi diyo bi arkadaşım yüklemiş biriyle buluşmuş bana da yükle illa diyo ama kararsız kaldım