- 22 Mart 2013
- 574
- 274
- 73
- Konu Sahibi tinkerbell09
canım ne saçmalaması insanın aklına ilk o gelıyor haklısın annemde aynı seyı soyledı ama ınan temızlıgı cok ama cok kolay hıc bır sıkıntı yok nemlı bır bezle hemen cıkıyor ugrastırmıyor..benım rengım beyaz diş budak...sedef beyazı bıraz parlak kaçıyor ben guzel olmayacagını dusundum ama kapagı gorme sansım olmadı sadece renk kartlarında gordum gercı bırebır aynı cıkıyor ..benım rengım beyaz dıs budak tabı secım sana kalmıs..model de 109 olması lazım..hatırladıgım kadarıyla..oncelıkle gule gule kullanın ınsallah ıcıne sıner ...cızılme sorunu yok mat membranda..el izi falan da kalmıyor ..ben baya baya memnunum ..aklına takılan baska seyler olursa yıne sor hatta rsım cekebılırsen yukle buraya olmaz mı..
canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :))
cevabın beni çok aydınlattı gerçekten içime su serpildi.demek temizliği, leke temizliği kolay buna çok sevindim...daha net bir karar vermiş değilim renk konusunda.neden diyeceksin şu var; ben mtfağımı bembeyaz olsun istiyordum ancak senin mutfağını görünce tam beyaz olmadığını görüyorum yanılmıyorsam (resimler yanıltabilir) ve şimdi fikrim şu yönde sanki kırık beyaz gibi mi olsun acaba...mutfakçımızın bizi götüreceği yerde gerçeğini görüp seçerim artık gibi geliyor ama aklım hep beyazda...bilemiyorumm...ama kulplar kesinlikle desenli ve porselen olur...hoşlandığım sevdiğim mutfak tarzı kesinlikle seninki canım. senin fikirlerine çok ihtiyacım olacak :))
canım birde fiyat sorsam ayıp olmaz demi...
bize ölçülerimiz üzerine 4900 TL fiyat verdi mutfakçımız 4700 olur dedi.eşim hiç ağzını açmadı gerçi tam karar vermedik diye o iyi pazarlık yapar en son ne olur daha bilmiyorum yani ilerleyen zamanlarda görcez bakalım...
canım bizim aynı zamanda banyoda yapılacak mecburen, senin banyo resimlerin yok sanırım, diğer topikte Smyrne'in Evi evinede bayılıyorum, onun da banyosunu çok beğenmiştim kendisi çok zevkli bir bayan senin gibi, O'na da sorularım olacak banyo konusunda. hatta bugün öğle paydosunda baumaxa gittim birkaç banyo beğendim bir tanesine özellikle bayıldım, o kadar güzel alınacak aksesuarlar var ki içim gitti hiçbişey almadan geldim, fikir ediniyorum çok gezmem lazımmm çokk

sevdiğim tarz belli ama seçereken ne zor oluyormuşş :))
Son düzenleme: