- Konu Sahibi tinkerbell09
teekkur ederım canım tam olarak eksık denmese de yapmak ıstedıgım cok sey var dıyebılırım ..ınsallah onlar da zamanla olacakeviniz çok güzel, pek bir eksik göremedim ben :)
güle güle oturun inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teekkur ederım canım tam olarak eksık denmese de yapmak ıstedıgım cok sey var dıyebılırım ..ınsallah onlar da zamanla olacakeviniz çok güzel, pek bir eksik göremedim ben :)
güle güle oturun inşallah :)
canımöncelikle merhaba. bende mutfağına bayılanlar kervanına katıldım sayende. müthiş bir mutfak ve müthiş bir ev. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. benim sana bir kaç sorum olacak. ben senin kapak modelini buldum bakıştan ama senin kapakların rengi ne acaba çünkü orada sedef beyaz gözüküyor. birde tezgahın granit anladığım kadarıyla onunda rengini yada bir adı varsa onu sormak istiyorum. şimdiden cevabını sabırsızlıkla bekliyorum.
Evin tam bir yuva olmuş çok sıcak geldi bana güle güle oturun inşallah,
Mutfağına beyaz ankastre çok çok güzel olmuş ,mutfağı dolabıyla perdesiyle v.s çok sevdim.
Dolap kapakların membran mı ? yani ben bu tarz bi dolabı nasıl tarif edebilirim marangoza cidden bilmiyorum:)
Canm evin hayırlı olsun sade ve şirin olmuş bende Ocak konusunda tereddütlüyüm beyaz su gibi yeni evim için beyaz mı gi mi diye ama mutfağın çok şirin görünüyor yakışmış bana adres konusndacyardımcı olursan çok sevinirm
canım cevabın için çok teşekkür ederim. Annemler mutfak yaptıracaklar yazlıklarına ve ailecek senin mutfağına hayran kaldık ilham kaynağımız oldun kesinlikle. ben bile beyaz ankastre konusunda biraz önyargılarım vardı ama sen bunları kırdın. annemlerin mutfak bitince bende resimlerini koyarım inşallah. tekrar tekrar çok teşekkürler.
tabıkı de olurum.öncelikle teşekkür ederim.yardımcı olayım ama ne konusunda tam anlayamadım mazur gör..ankastrelerı nerden aldıgım konusundaysa seve seve..mekappa marka ankastre set..beyaz burada diye bir siteden almıştım ..ama altıncı cadde gıbı alısverıs sıtelerın dede mevcur ben bu sıteden daha uyguna almıstım su an fıyatı ne tam bılmıyorum..beyaz cam ankastre dıye gecıyor ..
tesekkur ederım kapaklar membran kapak ..mat membran olarak gecıyor ..zaten marangozda membran kapak kataloğu vardır .içlerinde modeller oluyor ayrıyetten renk seceneklerı ..benım yaptırdıgım kapaklar bakış marka..rengı beyaz diş budak diye geçiyor modelının kodunu hatırlayamadım ..aslında ısın ıcıne gırınce olup bıtıyor ..yoksa ben de anlamazdım ne ne degıldır dıye...
hım..Teşekkür ederim ben bir araştırayım o zaman olmayan evim için yani kafama göre ev bulabilirsem mutfağım da country olsun istiyorum ;aniden hepsi üst üste gelirse tutuşmayalım di mi ama![]()
Merhaba evinizi çok beğendim güle güle oturun özellikle parkelere bayıldım parkelerin adı ne çamsan elegant meşe gibi görünüyor bende evime elegant meşe yaptıracağım sanırım sizin parkelerden çok güzel
güle güle oturun eviniz gayet güzel parkelerin rengini çok sevdim özellikle..holdeki duvardaki beyaz çerceveler cok şık olmuş resimler de güzel ..genel havası güzel mutfak dolapları otantik ...eksikleri düşünme hiiiç bitmez çünkü bir de devir tüketm devri oldu malesef eskiden annelerimiz 30yıldan sonra eşya değiştiriyordu bizler doyumsuz olduk 3 5 yıllık evliyken eşya değiştirmek istiyoruz eşyaların gayet güzel güle güle otur allah her seyden önce eşinle ağız tadı versin ve sağlık.
merhaba tinkerbellcim nasılsın :)
biliyosun ben senin mutfağını çok beğeniyorum ve daha öncede bir çok sorum olmuştu, sende sıkılmadan tek tek bilgilendirmiştin beni. öncelikle tekrar çok teşekkür ediyorum ve birkaç sorum daha olucak izninle...
cuma günü iş çıkışı aile dostumuz olan mutfak ve banyo yapan mobilyacıyı ziyarete gittik.biliyosun bende yakında taşınıcam ve şimdiden bakalım dedik. katalogları incelerken mobilyacı mutfak kapaklarında ben daha hiçbirşey demeden "bakış kapak" tavsiye ederim dedi ve benim aklıma direk sen geldin çünkü burda sen bahsetmiştin daha önce. şimdi katalogdan "membran mat sedef beyaz" diye geçen bir renk beğendim ve sanırım seninki ile aynı ama emin olamıyorum tabi. yerine götüreceğim sizi ordan daha güzel seçersiniz dedi bize mobilyacı. katalogda beğendiğim modelde kapaklarda boyuna şetitler var gibi çizgiler yani sanırım seninkide öyle kullanımı nasıl diye tekrar soruyorum belki ama inan kafa çok karışık...el izi falan kalıyor mu, o ince çizgiler arasını silmek nasıl (saçmalamıyorumdur umarım) tavsiyelerine çok ihtiyacım var canımm...