• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tinkerbell09 ve evi...

mutfak dolapları ne kadara mâl oldu :17:
güle güle oturun :16:

tezgah ve tezgah ası dogal tasları saymazsak 4500 tl.mebran kapak kullanıldı..bırde dolapların tamamında fren sıstemı var..ıkı tane de cıft acılır dolap var..bunlarla beraber bu fıyattı..tabı bunları dahıl etmezsen daha bıle uygun olabılır

bence gayet şık evin var güle güle oturun
duvarda ki iki resim çok hoşuma gitti birinde bebeğiniz ve eşiniz diğerinde siz ve eşiniz çok anlamlı olmuş
ALLAH ağız tadıyla eşinle ve evladınla bir ömür nasip etsin İNŞALLAH AMİN
:34:

duvada resımlere bayılıyorum ..ınsallah o resımler daha da artacak..tesekkurler

güle güle oturun eviniz gayet güzel parkelerin rengini çok sevdim özellikle..holdeki duvardaki beyaz çerceveler cok şık olmuş resimler de güzel ..genel havası güzel mutfak dolapları otantik ...eksikleri düşünme hiiiç bitmez çünkü bir de devir tüketm devri oldu malesef eskiden annelerimiz 30yıldan sonra eşya değiştiriyordu bizler doyumsuz olduk 3 5 yıllık evliyken eşya değiştirmek istiyoruz eşyaların gayet güzel güle güle otur allah her seyden önce eşinle ağız tadı versin ve sağlık.

sagolasın evet doyumsuzluk var ..aslında ılk aldıgımda hersey cok ıcıme sınseydı sımdı yenısını ıstemezdım..herhalde ...galıba ..emın degılım...:1:

Sade ve çook güzel eviniz, ağız tadıyla oturun inşallah :16:
Perdelere bayıldıımmm..
Ben de tüm perdelerimi rustik istiyoruumm..
Ama herkes saçmalama diyor, basitmiş, ucuz duruyormuş :47:
Sanki perde çok olunca metresine verdiğim para gösterecek güzelliğini :47:
Çok güzel valla, Rabbim huzur mutluluk ve sağlıkla doldurur inşallah :))

evet bana da annem cok karşı çıktı ..perdeler ve sıstemlerı tamamıyla ıkea dan aldım..sadece salondakı perde topuzu ve toplayıcı halatı englısh home..

eviniz çok şık özellikle country detaylarınıza bayıldım deri kolları olan koltuklardan nefret etmeme rağmen çok göze batmıyor mutlulukla oturun inş oğlunuz pek bir tatlı allah bağışlasın:nazar::16:

derı koltuk furyası cıktıgı zamanda evlenmısım malesef..ve esyalarımı gorev yaptıgım yerden almıstım cesıt azlıgı vardı...ama su an ben de sevmıyorum ..sade bır köşe koltugu ıstıyorum onların yerıne ve ılk ısım de o olacak..

ne kadar cici bi evin var canııımm,bu arada ben pek eksik falan farkedemedim maşallah her şeyin yerli yerinde..detaylar çok tatlı..Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah..ah benim evimde biteydi iyiydi :)

tesekkurler ınsallah sızınkı de yakın zamanda ıstedıgınız gıbı sonuclanır

canım evin cok guzel özelliklede mutfagın :3: yalnız bi fikir vermek istiyorum vestiyerin rengini ilk bakınca nasıl gördüm bilmiyorum mor gördüm hoşuma gitti ama değilmiş bence boyamayı düşünebilirsin çokta tarz durabilir yanındaki aynayla:16:
canım merhaba..vestıyer ve yanındakı ayna çam ağacından ve el işi..rengıde sadece koyu renk ciladan oluşuyor ..boya yok yani ahşabın kendi rengi..ama boyamak benım de aklımda var da ahsap eskıtme dusunuyorum ..tabi öğrenırsem ..:1:

merhaba ,biraz yorum yapmak istiyorum bende ,öncelikle mutfağın balkona açılan bölümüne bayıldım ,
sanki yaz kış oturup sohbet edilebilecek ,çay-kahve içilebilecek hoş bir mekan ,
balkondaki tablolardan tutun ,saksı ,gazetelik ,peçetelik dahi aynısından evimde var ,english home ,bayılıyorum oraya .
sonrasında az eşya ama fonksiyonel ,yani işe yarayacak herşey var ,izlemeye tv ,oturmaya koltuk ,yatmaya yatak gibi ,
fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum ,ve sizinde bu geniş evinizde kullanmış olduğunuz az eşya gerçekten insana huzur veriyor..
mutfağı söylemeye gerek yok muazzam güzel ,bembeyaz ,ankastreler dahil ,beğendim çok ,banyonuzu göremedim merak ettim açıkçası ,koyarsanız ayrıyetten yorum yaparım ,
tek sevmediğim detay antredeki askılık ,ben dışarda olmasını sevmiyorum montların v.s lerin onlar için antrenizde bir kapaklı portmanto türü birşey yaptırabilir ,bu askıyı onun içinde kullanabilrisiniz ..
çocuk odası güzel ,rahata benziyor ..birde gözüme kötü görünen tv sehpası ,onun yerine ince uzun bir sehpa kullanıp tv yi üzerine koyabilirdin ,yada duvara monte edip altına bir veya iki raf koyabilirdin ,
yorumlarım bu kadar ,bu güzel evde ağız tadıyla oturmak nasip etsin allah ..:16:

Son düzenleme:
merhaba :)
evını cok begendım
yazlık ev havası verdı bana nedendır bılemedım
oturma odası guzel mutfak cok guzel cok dogal camı fılan mınık
balkon zaten harıka
balkona fılan kestırme halı yaptırsana
yere ; ve camlar seffaf sanırım
ip perde takarsan dahada butunlesmıs olur mutfakla
dedıgın gıbı maddı olanaksızlıktan oturu bırsey yapamıyormussun
bbızdımde evın bı takım eksıklerı var
buyuk seyler degıl ama alamıyoruz kredıden ; neyse ılerıde rahatlayınca yemek masanı beyaza boyatmanı tavsıye dıyorum
mutfakta masa yokmu goremedım buarada

tezgah ve tezgah ası dogal tasları saymazsak 4500 tl.mebran kapak kullanıldı..bırde dolapların tamamında fren sıstemı var..ıkı tane de cıft acılır dolap var..bunlarla beraber bu fıyattı..tabı bunları dahıl etmezsen daha bıle uygun olabılır
buarada bende yenı mutfka yaptırdım mebran parlak
ama benı pısman edıcek sanırım altı murdum ustu beyaz sanırım gunes alıyor cok mutfak kısmı ve ız fılan bellı olacak dolapta
2.5 ay oldu eve tasınalı

merhaba ,biraz yorum yapmak istiyorum bende ,öncelikle mutfağın balkona açılan bölümüne bayıldım ,
sanki yaz kış oturup sohbet edilebilecek ,çay-kahve içilebilecek hoş bir mekan ,
balkondaki tablolardan tutun ,saksı ,gazetelik ,peçetelik dahi aynısından evimde var ,english home ,bayılıyorum oraya .
sonrasında az eşya ama fonksiyonel ,yani işe yarayacak herşey var ,izlemeye tv ,oturmaya koltuk ,yatmaya yatak gibi ,
fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum ,ve sizinde bu geniş evinizde kullanmış olduğunuz az eşya gerçekten insana huzur veriyor..
mutfağı söylemeye gerek yok muazzam güzel ,bembeyaz ,ankastreler dahil ,beğendim çok ,banyonuzu göremedim merak ettim açıkçası ,koyarsanız ayrıyetten yorum yaparım ,
tek sevmediğim detay antredeki askılık ,ben dışarda olmasını sevmiyorum montların v.s lerin onlar için antrenizde bir kapaklı portmanto türü birşey yaptırabilir ,bu askıyı onun içinde kullanabilrisiniz ..
çocuk odası güzel ,rahata benziyor ..birde gözüme kötü görünen tv sehpası ,onun yerine ince uzun bir sehpa kullanıp tv yi üzerine koyabilirdin ,yada duvara monte edip altına bir veya iki raf koyabilirdin ,
yorumlarım bu kadar ,bu güzel evde ağız tadıyla oturmak nasip etsin allah ..:16:

çok güzel yazmışsın ..tesekkurler dusuncelerın ıcın..tv unıtesıne gelınce bu yaz planımız memleketten dogal tas getırıp tv unıtesının arkasını beyaz tugla gorunumlu veya traverten dedıklerı patlatma taslardan dosemek ...duvara monte etmek tv yı...portmantoya gelınce herhalde ıhtıyaclarım arasında en son ona sıra gelır ama aklımda var bırseyler ..tuvalet ve banyo ya gelınce ...henuz dolaplarını yaptırmadım ..fayansları falan yapılı ama dolaplarını taktırmadıgım ıcın resımlerını de koymadım ..eksıklıkler tamamlandıkca resımlerde ekleyecegım

merhaba :)
evını cok begendım
yazlık ev havası verdı bana nedendır bılemedım
oturma odası guzel mutfak cok guzel cok dogal camı fılan mınık
balkon zaten harıka
balkona fılan kestırme halı yaptırsana
yere ; ve camlar seffaf sanırım
ip perde takarsan dahada butunlesmıs olur mutfakla
dedıgın gıbı maddı olanaksızlıktan oturu bırsey yapamıyormussun
bbızdımde evın bı takım eksıklerı var
buyuk seyler degıl ama alamıyoruz kredıden ; neyse ılerıde rahatlayınca yemek masanı beyaza boyatmanı tavsıye dıyorum
mutfakta masa yokmu goremedım buarada

yorumların için tesekkurler..aydınlıyım ve tokatta görev yapıyorum ..denize ne kadar hasretim tahmin edebilirsin..kokusu havası ...belkı de onlar yansımıştır bılemıyorum..mutfakta masa yok..beyaz ferforje sandalye ve masa dusunuyorum veya ahsap ..yemek masamı boyatmak aklımda ama mdf ler boyanıyor mu ki..zamanında yatastan almıstım ...cam balkona da jaluzı dusnuyoruz...koyu renk cam olmasına ragmen ısık yanınca oldugu gıbı gorunuyor ıcerısı

buarada bende yenı mutfka yaptırdım mebran parlak
ama benı pısman edıcek sanırım altı murdum ustu beyaz sanırım gunes alıyor cok mutfak kısmı ve ız fılan bellı olacak dolapta
2.5 ay oldu eve tasınalı

parlak mebran hıc dusunmedım ben ablamdan tecrubelıyım leke konusunda..ama ınsan sevınce mutfagını butun gun elınde bezle de gezse mutlu oluyor ..o yuzden dusunme fazla gule gule kullanın sız de...mat mebrana gelınce temızlıgı ınanılmaz rahat ankastrelerde de cam ankastre hosuma gıdıyordu..ama sıyahlar leke gosterıyor dedıklerı ıcın beyaz cam aldım onlardan da ınanılmaz memnunum ..

çok beğendim evini belli araştırıp günceli takip etmişsin çocuk odasınd aki dolabı beğendim nerden ve ne kadar aldın
benimde ihtiyacım var da
cam balkonu beğendim
bizde balkonu kapatmayı düşünüyoruz aynı senin gibi sürgülü balkon kapım var ama ben kapıyı kaldırayım duvarı kırdırayım diyorum ya
bakalım sonuç ne olacak
bende antrede ki görüntüyü beğenmedim askılım yerine dolap tavsiyem
resimlerde bayıldım
aynı yerde benimd eduvarım boş duruyor bekliyorum :nazar::nazar::nazar::nazar:

yorumların için tesekkurler..aydınlıyım ve tokatta görev yapıyorum ..denize ne kadar hasretim tahmin edebilirsin..kokusu havası ...belkı de onlar yansımıştır bılemıyorum..mutfakta masa yok..beyaz ferforje sandalye ve masa dusunuyorum veya ahsap ..yemek masamı boyatmak aklımda ama mdf ler boyanıyor mu ki..zamanında yatastan almıstım ...cam balkona da jaluzı dusnuyoruz...koyu renk cam olmasına ragmen ısık yanınca oldugu gıbı gorunuyor ıcerısı

jaluzı hasır gıbı olanlarmı onlar olabılır
ancak stor fılan hıc bulamasmayın kullanısmı olmuyorlar
bendede ıkı tane cam balkon var bırı fume bırı seffaf seffaf olana ıp perde takacagım en azından goruntuyu kırar dıye
valla ev guzel ev harıka aydın co guzel bı yer tokatı bılmıyorum ama gened eo havayı vermıs dogrusu
buarada zımparalanıp boyanıyor kayınvalıdem boyattı cokta harıka oldu

parlak mebran hıc dusunmedım ben ablamdan tecrubelıyım leke konusunda..ama ınsan sevınce mutfagını butun gun elınde bezle de gezse mutlu oluyor ..o yuzden dusunme fazla gule gule kullanın sız de...mat mebrana gelınce temızlıgı ınanılmaz rahat ankastrelerde de cam ankastre hosuma gıdıyordu..ama sıyahlar leke gosterıyor dedıklerı ıcın beyaz cam aldım onlardan da ınanılmaz memnunum ..

banada bı cok kısı beyz ankastrelere cok elestrı yaptıkları ıcın ben sıyah cam aldım
ama kolay ya dedıgın gıbı sevdıgım ıcın herhalde mutfkgım hep toplu her ısı bana keyıf verıyor
buarada mutfaıgn onundekı balkonlara bayılıyorum
benımkı yanda kalıyor mutfagı baska odayla degıstırmek ıstemsıtık ama mumkun olmadı neyse oldu artık :)
buarada lımantalarımız aynı renk

canım İngiliz evlerine benzemiş evin. ferah geniş geniş. hiç sevmem eşya kalabalığını. senin evinde hiç göz yormayan cinsten canım. güle güle oturun.

çok beğendim evini belli araştırıp günceli takip etmişsin çocuk odasınd aki dolabı beğendim nerden ve ne kadar aldın
benimde ihtiyacım var da
cam balkonu beğendim
bizde balkonu kapatmayı düşünüyoruz aynı senin gibi sürgülü balkon kapım var ama ben kapıyı kaldırayım duvarı kırdırayım diyorum ya
bakalım sonuç ne olacak
bende antrede ki görüntüyü beğenmedim askılım yerine dolap tavsiyem
resimlerde bayıldım
aynı yerde benimd eduvarım boş duruyor bekliyorum :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım eger balkonun tabanı ısınıyorsa duvarı yık derım ama eger balkonda ısıtma yoksa soguk olur benım dusuncem ..tabı yasadıgın yer de onemlı ege deysen veya akdenız hıc dusunme yık:1:çocuk odası çilekten almıstık 3 yıl once..sımdı bu modelı kalmadı çileğin..yatagı buyuyen besıktı ..su an buyumus halı..su an guncel fıyatlarını bılemıyorum çileğin..ama kalite konusunda guvenebılırsın

Back
X