• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tinkerbell09 ve evi...

tinkerbell09 selam,

öncelikle söyleyeyim..
hep şunu savunurum :ne zaman ki insanların ruhu eve geçer, işte o ev o zaman ev olur...seninki öyle olmuş..evet eksiklerin var belki ama bence herşeyi bir anda ev hazmetmeden doldursaydın o zaman çok zorlama olurdu, zamanla daha da güzel olacak evin, inan bana ;) benim ev neredeyse çıplak sayılır hala -bilhassa büyük banyom- ama kafamda tasarladığım şeyler karşıma çıkmadan almak istemiyorum..

ben de naçizane fikirlerimi sunayım..

-öncelikle allah oğluna sağlık ve baht dolu bir ömür versin..oğlunun odası çok sevimli..boş kalan duvarlara neden onun sevdiği çizgi film kahramanlarının resimlerini çerçeveletip asmıyorsun? ya da doğumundan şimdiki zamanına kadar olan güzel fotoğrafları kolajlayıp koca bir çerçeve haline getirip asabilirsin, hem çok anlamlı olur..

-koridorundaki çerçeveleri de aynayı da çok beğendim..güle güle kullan..

-oturma odandaki kafes şeklindeki mumluk nefis..ben olsam onu balkonda kullanırdım..bahar ve yaz akşamlarında harika dururdu..
-oturma odandaki tv sehpası altındaki kasalar sanırım dvd, vcd depolamak için..kasalar harika ama tv sehpasıyla çok zıt durmuş..tv sehpasının yanına ya da başka bir köşeye kaldırabilirsin, sehpanın rafında güzel durmamış.
-oturma odasında kanape üzerindeki 3lü tablo çok güzel ama orada çok küçük kalmış..oraya ileriki zamanlarda daha büyük çerçeveler asabilirsin..
-oturma odası ile ilgili son olarak, sanki biraz renge ihtiyacı var...ileride koltuklara renkli yastıklar alabilirsin;)

-mutfağına bayıldım :16: çok ama çok sevimli..
-alınlık seramikleri -dolaplarla tezgah arasındaki bölüm- nefis, çok yakışmış mutfağına..
-ben o mutfağa kesinlikle biraz daha büyük ve renkli bir halı alırdım..
-balkona açılması çok ama çok güzel..balkonun zemini çok güzel değil, oraya da bir kilim sererdim -mesela mutfaktaki gibi düz birşey- zemin daha güzel görünür..
-mutfaktaki duvar dediğin gibi boş..neden oturma odandaki küçük gelen tabloları mutfağa almıyorsun? hem renk gelir mutfağa, hem de oturma odasına daha sonra tablo almak için bir nedenin olur ;)

evinde güle güle huzurla oturmanı diliyorum:16:
sevgiler

ev balkonlarla beraber 150 m2 fakat balkonsuz 135 zannedersem.daha kullanmadıgım bır odam var ..azcık paralanınca degerlendırecegım mutlaka ..ben öğretmenim memleketımden uzaktayım .ev almayı dusunmuyorduk hıc ama son sıstemle bırlıkte tayınlerımız baya sıkıntıda en azından memleketlere gıdene kadar yatırım yapmıs oluruz dedık..evlendıgımızde nede olsa ordan oraya gıdecegız dıye cok onemsemedık esyaları bırde yenı yetme tecrubesızlıkle alındı hep ..esımle ben bı basımıza odedık herseyı ..o nedenle kendımızce oldu herseyımız..ama gonul neler ıstıyor bır de bana sor..yorumların ıcın tesekkurlerr

canım 135 demişsin ama daha büyük görünüyor ev..:nazar:
bu arada facebook sayfama mutlaka göz at, oraya blogtan fakrlı görseller koyuyorum, ilerisi için fikir olur ;)
sevgiler

tesekkur ederım ..koyu renk ben de sevmıyorum aslında ama evlendıgımızde hem aldıgımız yerde cesıt sınırlıydı hem de hep acı kahve modası vardı benım favorım de cevız rengı mobılyada..umarım bır gun yenılersek o sekılde olur ...

ben de ceviz mobilya seviyorum :52::52:
bu mobilyalarımı çok zaman önce almıştım, çok pişmanım ceviz almadığıma..
şimdi oğlum büyüsün diye bekliyorum..
yatak odasında ceviz sevmiyorum ama salonda kesinlikle mobilyalar ceviz olmalı..:31:
dilerim ileride gönlümüze göre mobilyalar alırız :31:

balkonla ilgili birşey soracağım..
canım biliyorsun benim balkon da cam kaplı..ama yaz geliyor ve güneş çok rahatsız ediyor..malum Antalya..
senin camlara perde yaptırdın mı..ben ne yaptıracağımı hala araştırmadım, yaz yaklaşıyor, çözüm bulmam lazım..

bir fikir daha: balkonun küçükse, o çiçekli tabloları astığın duvara koca bir ayna asabilirsin, derinlk katar daha geniş gösterir ;)
sevgiler

harika bi evin var mutlulukla oturun...benim gibi englısh home hastasısın belli ;)
merhaba bayanlar..Bu bölümün önemli bir takipçisiyim..Ben de evimi paylaşmak istedim sizlerle..Fakat o kadar çoook eksiğim var ki..
işin kötü tarafı bu eksikleri tamamlayacak onlarca düşünce ama maddi dayanak olmayışı..Ev borcu ödeyenlerdeniz biz de..Eksiklikleri ve olanlarıyla benim evime buyrun...

Eki Görüntüle 654349 Eki Görüntüle 654350 Eki Görüntüle 654349 Eki Görüntüle 654350
Hayatımın anlamı oğlum ve odası...
Eki Görüntüle 654360 Eki Görüntüle 654355 Eki Görüntüle 654357 Eki Görüntüle 654359 Eki Görüntüle 654361 Eki Görüntüle 654362
evimin koridoru ...
Eki Görüntüle 654394 Eki Görüntüle 654392 Eki Görüntüle 654391 Eki Görüntüle 654384 Eki Görüntüle 654382 Eki Görüntüle 654378 Eki Görüntüle 654390 Eki Görüntüle 654396
oturma odamız..oğlum çok hareketli olduğu için yemek masamı burda kullanmadım..Bir çok kazaya neden oldu..Yemek masamı mutfağa bağlı ısıtmalı cambalkonlu odamda kullanıyorum..
Eki Görüntüle 654413
yatakodası..
Eki Görüntüle 654415
Eki Görüntüle 654417 Eki Görüntüle 654422 Eki Görüntüle 654420 Eki Görüntüle 654421 Eki Görüntüle 654423 Eki Görüntüle 654428 Eki Görüntüle 654430 Eki Görüntüle 654431 Eki Görüntüle 654436 Eki Görüntüle 654437
balkonum ve mutfağımda çok eksik var..mutfaktaki o boş duvarı henüz dekore edemedim.Mutfakta tezgah arası fayanlar doğal taş. Yorumlarınızı heycanla bekliyorum...

tinkerbell09 selam,

öncelikle söyleyeyim..
hep şunu savunurum :ne zaman ki insanların ruhu eve geçer, işte o ev o zaman ev olur...seninki öyle olmuş..evet eksiklerin var belki ama bence herşeyi bir anda ev hazmetmeden doldursaydın o zaman çok zorlama olurdu, zamanla daha da güzel olacak evin, inan bana ;) benim ev neredeyse çıplak sayılır hala -bilhassa büyük banyom- ama kafamda tasarladığım şeyler karşıma çıkmadan almak istemiyorum..

ben de naçizane fikirlerimi sunayım..

-öncelikle allah oğluna sağlık ve baht dolu bir ömür versin..oğlunun odası çok sevimli..boş kalan duvarlara neden onun sevdiği çizgi film kahramanlarının resimlerini çerçeveletip asmıyorsun? ya da doğumundan şimdiki zamanına kadar olan güzel fotoğrafları kolajlayıp koca bir çerçeve haline getirip asabilirsin, hem çok anlamlı olur..

-koridorundaki çerçeveleri de aynayı da çok beğendim..güle güle kullan..

-oturma odandaki kafes şeklindeki mumluk nefis..ben olsam onu balkonda kullanırdım..bahar ve yaz akşamlarında harika dururdu..
-oturma odandaki tv sehpası altındaki kasalar sanırım dvd, vcd depolamak için..kasalar harika ama tv sehpasıyla çok zıt durmuş..tv sehpasının yanına ya da başka bir köşeye kaldırabilirsin, sehpanın rafında güzel durmamış.
-oturma odasında kanape üzerindeki 3lü tablo çok güzel ama orada çok küçük kalmış..oraya ileriki zamanlarda daha büyük çerçeveler asabilirsin..
-oturma odası ile ilgili son olarak, sanki biraz renge ihtiyacı var...ileride koltuklara renkli yastıklar alabilirsin;)

-mutfağına bayıldım :16: çok ama çok sevimli..
-alınlık seramikleri -dolaplarla tezgah arasındaki bölüm- nefis, çok yakışmış mutfağına..
-ben o mutfağa kesinlikle biraz daha büyük ve renkli bir halı alırdım..
-balkona açılması çok ama çok güzel..balkonun zemini çok güzel değil, oraya da bir kilim sererdim -mesela mutfaktaki gibi düz birşey- zemin daha güzel görünür..
-mutfaktaki duvar dediğin gibi boş..neden oturma odandaki küçük gelen tabloları mutfağa almıyorsun? hem renk gelir mutfağa, hem de oturma odasına daha sonra tablo almak için bir nedenin olur ;)

evinde güle güle huzurla oturmanı diliyorum:16:
sevgiler

merhaba öncelikle soyledıklerın bır bır ezberımde dekorasyon zevkıne guvendıgım hatta hayran oldugum bır zevkın var ..ben de aynı fıkırdeyım zamanla evı de sındıre sındıre tamamlayacagım herseyı..yasadıgım yerde zevkıme uygun hıcır sey bulamıyorum ..yazları memlekete gıdınce ızmır mugla aydın kusadası ...oralardan tamamlıyorum hep alacaklarımı dönüşlerde arabanın içindekı halımızı gorsen :1:oturmaya yer kalmıyor..oturma odasına buyuk renklı bır tablo almayı cok ıstıyorum dedıgın gıbı renge ıhtıyacı var..balkonum aslında su an gecıcı olarak bole..balkon ıcın ayrı masa ve mobılyalar dusunuyorum en onemlılerı de saksılar :34:mutfaktakı alınlık seramıklerı yerıne kullanılan dogal tasları muğladan çıkarıldıgı tas ocagından aldım..tokatlılar duysa guler bana ..doseyen usta da ılk defa dosemız zaten burda yapmazlar dıyordu bıze..o tası bulamadım dıye 1 ay mutfagım cıplak kaldı ama sonuc ıstedıgım gıbı oldu ..dıger unsurlar da ole olacak ınsallah ..yorumların ıcın tesekkurler

canım 135 demişsin ama daha büyük görünüyor ev..:nazar:
bu arada facebook sayfama mutlaka göz at, oraya blogtan fakrlı görseller koyuyorum, ilerisi için fikir olur ;)
sevgiler

facebksayfana bakıyorum bloogta takıp edıyorum hem de hergun..adım nesli belki hatırlamıssındır..:1:

ben de ceviz mobilya seviyorum :52::52:
bu mobilyalarımı çok zaman önce almıştım, çok pişmanım ceviz almadığıma..
şimdi oğlum büyüsün diye bekliyorum..
yatak odasında ceviz sevmiyorum ama salonda kesinlikle mobilyalar ceviz olmalı..:31:
dilerim ileride gönlümüze göre mobilyalar alırız :31:

evt çocuklar buyumelı gercekten de ..hele benım kı tam zararcı kerata

balkonla ilgili birşey soracağım..
canım biliyorsun benim balkon da cam kaplı..ama yaz geliyor ve güneş çok rahatsız ediyor..malum Antalya..
senin camlara perde yaptırdın mı..ben ne yaptıracağımı hala araştırmadım, yaz yaklaşıyor, çözüm bulmam lazım..

bir fikir daha: balkonun küçükse, o çiçekli tabloları astığın duvara koca bir ayna asabilirsin, derinlk katar daha geniş gösterir ;)
sevgiler

ayna nasıl olur bılmıyorum cunku o duvın karsısı camlara denk gelıyor ve tam karsıda evler var ..evlerın yansıması olur aynada..zaten balkon baya genıs ..cam balkonda perde aslında sevmedıgım bır sey bana kalsa perde denılen seyı sevmıyorum ..fırıl fırıl heryer acık olsun ınceceık bır tul tamam..ama olmuyor helede tokat gıbı muhafazakar bır yerde acık balkonlarda bıle sallanan perdeler varken:34: şeffaflık cesaret ıstıyor..gercı yaz faktoru de var tabı gunesın vurması da sıkıntı..o nedenle benım aklımda jaluzı vardı..ya da bambu rulo perdeler var koçtaşta falan ..rengını ıstedıgım bırsey olarak bulabılırsem alıcam ..ıp perdeyı de onerıyorlar ama ben sevmıyorum onu..henuz karar vermedım ama sen bırseyler bulabılırsen fıkırlerını beklerım..zaten takıpcınım:1:

merhaba öncelikle soyledıklerın bır bır ezberımde dekorasyon zevkıne guvendıgım hatta hayran oldugum bır zevkın var ..ben de aynı fıkırdeyım zamanla evı de sındıre sındıre tamamlayacagım herseyı..yasadıgım yerde zevkıme uygun hıcır sey bulamıyorum ..yazları memlekete gıdınce ızmır mugla aydın kusadası ...oralardan tamamlıyorum hep alacaklarımı dönüşlerde arabanın içindekı halımızı gorsen :1:oturmaya yer kalmıyor..oturma odasına buyuk renklı bır tablo almayı cok ıstıyorum dedıgın gıbı renge ıhtıyacı var..balkonum aslında su an gecıcı olarak bole..balkon ıcın ayrı masa ve mobılyalar dusunuyorum en onemlılerı de saksılar :34:mutfaktakı alınlık seramıklerı yerıne kullanılan dogal tasları muğladan çıkarıldıgı tas ocagından aldım..tokatlılar duysa guler bana ..doseyen usta da ılk defa dosemız zaten burda yapmazlar dıyordu bıze..o tası bulamadım dıye 1 ay mutfagım cıplak kaldı ama sonuc ıstedıgım gıbı oldu ..dıger unsurlar da ole olacak ınsallah ..yorumların ıcın tesekkurler

tekrar selam :)
öncelikle çok teşekkür ederim, mahçup ettin..
ben de İzmirliyim, seni çok iyi anlıyorum, ben de İzmir ve İstanbul'dan çok şey alıp uçakla, arabayla taşıyanlardanım, bu filmi izlemiştim yani :1:
yine de balkonun çok güzel, madem yenileyeceksin, kilim konusunda ısrar ediyorum :) geçen yaz balkon yazıları yazmıştım blogta, oradaki görsellerden de fikir edinebilirsin;)
biz de bu yazın başında yenilemeyi planlıyoruz balkonumuzu, aslındaki kafamdaki şey belli sayılır ama havalar iyice ısınsın, yaptığım işten keyif alayım istiyorum..buraları 1 haftadır yağmurlu, bir de garip olan kum gibi birşey yağıyor :/
evet o tip doğal taşlar çok tercih edilmiyorum, benim bir dostum da burada duşun içine döşetti, muhteşem oldu..güle güle kullan..
sevgiler

facebksayfana bakıyorum bloogta takıp edıyorum hem de hergun..adım nesli belki hatırlamıssındır..:1:

aaa Nesli sen misin :1:
tamam o zaman, sen takibe devam, üşengeçliğimden evde birşey yapasım yok, havalar iyice ısınsın diye bekliyorum, işler bittikçe fotoğraflayıp blogta yayınlarım :)
sevgiler

ayna nasıl olur bılmıyorum cunku o duvın karsısı camlara denk gelıyor ve tam karsıda evler var ..evlerın yansıması olur aynada..zaten balkon baya genıs ..cam balkonda perde aslında sevmedıgım bır sey bana kalsa perde denılen seyı sevmıyorum ..fırıl fırıl heryer acık olsun ınceceık bır tul tamam..ama olmuyor helede tokat gıbı muhafazakar bır yerde acık balkonlarda bıle sallanan perdeler varken:34: şeffaflık cesaret ıstıyor..gercı yaz faktoru de var tabı gunesın vurması da sıkıntı..o nedenle benım aklımda jaluzı vardı..ya da bambu rulo perdeler var koçtaşta falan ..rengını ıstedıgım bırsey olarak bulabılırsem alıcam ..ıp perdeyı de onerıyorlar ama ben sevmıyorum onu..henuz karar vermedım ama sen bırseyler bulabılırsen fıkırlerını beklerım..zaten takıpcınım:1:

aa genişse balkonun boşver aynayı o zaman..tablolarla çok şık olur orası..
perdeyi ben de çok sevmiyorum.
ama balkon yazımı hatırlarsın geçen yaz, özellikle balkonumu yenilemedim.
nasıl kullanacağımı, nelerin benim için işlevsel olacağını görmek istedim.
bu yüzden perde bile yaptırmadım..ama malum Antalya güneşi..akşam olunca balkon hamam gibi oluyor :1:
inanılmaz keyifli bir kış geçirdim cam balkon sayesinde, hatta tüm yazılarımı o balkonda yazdım diyebilirim :)
ama şimdi mecburen perde yaptıracağım, çünkü güneş rahatsız ediyor..
ip perdeyi ben de sevmiyorum, çok alaturka duruyor.
giyinme odasına jaluzi yaptırdım, çok tozlanıyor, elektrik süpürgesi ile temizliyoruz.
sanırım yine mecburen bambu rulolara kaldı işim...hani belki benim bilmediğim birşey vardır diye sana da sormak istedim.
perdeleri takıp balkonu yeniledikten sonra blogta paylaşırım, sana da fikir olur..
sevgiler

perdeleri çok begenmedim yani benim tarzım değil

kahverengiden nefret etmeme rağmen evini çok beğendim hele mutfağına balkonuna resmen bayıldım:3:
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah...
bir tek televizyonunuzun duruşunu ve montların odluğu kısmı pek beğenmedim onun dışında herşey çok güzel maşallah :16:

Eviniz çok şık ve sofistike döşenmiş.

Mutfağınızı herkes gibi ben de çok beğendim.

Sadece tv ünitesi göze batıyor ki eliniz bollaşınca evinize yine çok şık bir ünite seçeceğinize hiiiiç şüphem yok.

Bir ömür boyu mutluluklar oturun.

=)))))))))))))))

mutfak çok güzel ferah beyaz hoş duruyo ya...
ama salon tv.sehpası pek begenmedim...ve kahverengi mobilyaları..

Mutfağına ba-yıl-dımmm :-)) çok hoş canım güle güle oturun eksikler hiiic bitmez bence güzel evinin keyfini çıkar ;))

çok hoş gule gule oturun mutlulukla ınsallah can saglıgı olsun ev sıze aıt olduktan sonra bırde saglıgınız olduktan sonra her eksık tamammlanır.....

Back
X