Arkadaşlar bu ana kucağını kullananlar lütfen yorum yazın çooook kararsız kaldım. Tiny Love mı alsam yoksa Fisher Price ın 3 fonksiyonlu salıncağını mı? Salıncakta çok hoş ayrıca daha sonra sallanan sandalye oluyor ama Tiny Love da beşik oluyor ikisinden birine karar veremiyorum bir türlü ne olur kullananlar bir şeyler söyleyin
Ben de çok düşündüm ama beşik olması açısından tiny love'da karar kıldım. İçine incecik şilte yaptırıp, uyuduğunda olduğu yerde bırakıp bebeğin rahatını bozmayız diye düşündükKullananlar da çok memnunlar. Ayrıca özelcanbebe'nin sitesinde geçen hafta fiyatı bir kaç günlüğüne 217 TL'ye düşmüştü. Başka ödemelerim olduğu için o fırsatı kaçırdım, şimdi takipteyim :)
kızlar ben birşeyi merak ediyorum bu tiny love yeterince geniş mi? Yani çocuklar 3 - 4 yaşındada 18 kiloya kadar rahatça kullanabilecekler mi sizce?
kızlar ben birşeyi merak ediyorum bu tiny love yeterince geniş mi? Yani çocuklar 3 - 4 yaşındada 18 kiloya kadar rahatça kullanabilecekler mi sizce?
kızlar biz aldık kullandık hatta kırdık bile benim oğlum altı aylık oldu ve altı aydır neredeyse hep üstündeydi. uyurken otururken mama yerken hatta şehirler arası gitti geldi bile ürün ve sonunda kırdıkta. ben park yatak almadım zaten bence kullanışlı değil o yataklar uyduruk şeyler anca yer kaplıyor. beşiği var benim oğlumun birde bu ana kucağı süper işimize yaradı artık içine sığmıyoruz zaten evet pahalı bir ürün ama bebelere feda olsun :)))
Arkadaşlar 44 günlük bebeğimi gündüzleri fisher prisein ana kucağından başka birşeyde uyutamıyorum. Ondada uzun süre uyuduğunda vücudu bir garip hale geliyor. İçinde tortop oluyor. Tiny love'ın bu ürünü ana kucağı olduktan sonra yatabiliyormuş kullanan arkadaslar lütfen acil olarak önerilerini söyleyebilirler mi?:44:
Almadan önce burayı okumuştum fikrimi yazayım alacak olanlara faydam olsun dedim :) prematüre bi bebeğim oldu ilk başlarda aman rahat etsin aman uşumesin diyerek altına battaniye vs. Sererek yatırdım geceleri yatak odasına alıyordum biraz onda biraz yanımızda yatıyordu taki iki aylık olana dek şimdi uyanınca içinde ayaklarını kaldırıp kenarlarına vuruyo o yüzden gece yatırmıyorum artık gunduz kısa kısa uykularında kıllanıyorum sallanma özelliği güzel halının üzerinde verimli değil oyuncaklarından şuan korkuyo ilerleyen zamanlarda diğer özellikleri ile ilgili yorum da yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?