Tip 1 diyabet hastası talibim

Diyabet o kadar yaygin bir hastalik ki...
Sizin de basiniza gelmesi cok muhtemel. Bu kisi sadece biraz erken yakalanmis.
Allah yardimcisi olsun.

Bu konunada yorum yapmışım diğer konunada :)

Bacım sen evlenme ya da evleneceksen tam teşekküllü hastaneden sağlık raporu ve gelir testi iste adayından zira senin için önemli kriterler :) :)

Ha bu konuda ki yorumum sevgi varsa fedakarlık yapılır ama ,yoksa boşuna kasma rapor iste rapor :) :)

Diğer konularınıda okudun mu canım hay ağzına sağlık canım

Benim erkek kuzenim diyabet hastası. Yıllar önce istedikleri kızın ailesi de aynı şeyleri söylemiş ve kızı vazgeçirmişlerdi. Kuzenim tedavisine devam edip hayatına kaliteli bir şekilde devam etti ama yaşanan olaylar onu çok üzmüştü

Birçok kez söylenmiş, herkes diyabet adayı. Sizin de herhangi bir hastalığınız olmayacağı belli değil. Siz ne düşünüyorsunuz önemli olan o...

Sadece insülin kullanıp diyetine dikkat edecek ne moral vermesi? Adam kanser mi sanki (Allah korusun ) . Ki öyle olsa bile Hangimiz 4 4 luk sağlıklıyız? Yarın yatalak kalmayacağımız, kanser olmayacağımız, ölmeyeceğimiz ne malum?
Cevrenizdekilerin lafiyla böyle basit şeyleri kafaya takmayın. Yarın sizin bir rahatsızlığınız olsa ve hayatınızdaki insan böyle düşünse siz Üzülmez misiniz?

Ben gerçekçi olma taratarıyım. Genlerimizde var. Her erkek ve her kadın kendi neslinin en kusurdan uzak nesil olmasını arzu eder. Kadınların meme ve kalçalarının büyüklüğü evrimsel olarak gelişmiş bir doğurganlıkla bağdaşık olarak algılandığından dikkat çeker ve arzulanır. Geniş omuzlu güçlü kariyer sahibi bir erkek hem neslin doğumu hem devamı için daha kabul görür olduğundan ideal erkek tanımında bahsi geçer.

Evrimi bir kenara koyarsak,
Benim eşim de diyabet olmasa da hasta. Mide ve bağırsak sorunları arşa değer. Bilerek ama severek evlendim. Bu beyefendi size talip olmuş. Aşık falan değilsiniz. Dolayısıyla yarın kim sağlam kalacak belli değil ki diye sevmediğiniz fakat rahatsızlığı sizi zorlayacak biriyle evlenmezseniz ahlaka aykırı birşey yapmış olmazsınız. Bi' bile bile lades demek var bi' de hayatın getireceği mechul ve muhtemel rahatsızlıklar.

Ben bile bile lades diyenlerdenim ama sevgi burada önemli bir faktör. Yerinizde olsam ailemi dinlerdim.

İyi de normal yaşantılarına devam ediyorlar. Bildiğim kadarıyla ani bayılma olayları var ama o da çok sık olan birşey değil. Belki o korkutabilir sizi. ama dikkat ederse bunu bile yaşamayabilir.

merhaba benım kızımda tip 1..8 yasına girecek gonlumden gecenlerı yazmıssınız

İyi de normal yaşantılarına devam ediyorlar. Bildiğim kadarıyla ani bayılma olayları var ama o da çok sık olan birşey değil. Belki o korkutabilir sizi. ama dikkat ederse bunu bile yaşamayabilir.
Ani bayılma nedir ? epilepsi değil diyabet lütfen arastırıp yazın doğru beslenme ve ınsülin eslesmesıyle herkes gıbı yasam surdurebılırler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…