Tıp okurken evlenmek

bi de siz söylediğinizde hemen evlenemeyeceksiniz. Bir de nişan süresi olacak. Onları ikna etmeye çalışın. İkna olmuyorlarsa sizin evlenmeyi düşündüğünüz tarihten bir yıl ya da altı ay önceden nişanlanabilecek şekilde ayarlarsanız anca yani...

Benimkiler sıkıntı cıkarabilir işte öyle de bi durum var :KK64: tabi henüz tanışmadıkları için de önyargılı olabilirler :KK70:
Evet şuanda nasıl özlüyorum mesela. Bilsem ki yan odada uyuyor, oh derim ders çalışmaya devam ederim. Mesajla ugrasmam attı mı atmadı mı derdi olmaz, en rahatı :KK70: ama iste şuan iş durumlarını ayarlayıp ayarlamaması meçhul, mezun benimki de mühendis. Ama ilerletmek istiyor kendini. Bir de ayrı sehirlerdeyiz.. bizim evlilik anca 5.6.sınıflara kaliyor olursa.. bu durumda da annemler aceleniz ne bekleyiverin biraz daha diyebilirler :KK70: ortalamam da hep sınırda gidiyorum, onu da bahane edebilirler.. edebilirler de edebilirler yani :)

Tabi biz kendimizi en yakın zamana ayarlamaya çalısıyoruz da bakalım hayat bize ne getirecek.

ahaha adeta bir ben :D benim esim de sehir disindaydi.. hep gecme notuyla gecerdim .. benim esim de meslegine asik ve yurtdisina cikma imkanlari vardi yuksek lisansti doktoraydi.. simdi yuksek lisansa basladi gerci isle beraber goturuyo.. velhasili kelam olur olur cok da guzel olur.. ogrenci olmak engel olacak en son seydir..
he bu arada okulda ogrendigin muayeneleri vs esinin uzerinde deneyerek kendini gelistirebilirsin :D bak avantajlari bile var dusununce.. Hakkinizda hayirlisi olsun

bi de siz söylediğinizde hemen evlenemeyeceksiniz. Bir de nişan süresi olacak. Onları ikna etmeye çalışın. İkna olmuyorlarsa sizin evlenmeyi düşündüğünüz tarihten bir yıl ya da altı ay önceden nişanlanabilecek şekilde ayarlarsanız anca yani...

Evet evet zaten evlilige kesin karar verirsek seneye falan acmam gerek konuyu. Nisan hazirliklar düğün derken de bir süre geçecek. Ikna edebilirim gibi duruyor, sert bi ailem yok. Sakin sakin konusabiliriz ve birbirimizi anlarız diye düşünüyorum ama kalplerini kırmak istemiyorum asla evleniyorum diye..

ahaha adeta bir ben :KK70: benim esim de sehir disindaydi.. hep gecme notuyla gecerdim .. benim esim de meslegine asik ve yurtdisina cikma imkanlari vardi yuksek lisansti doktoraydi.. simdi yuksek lisansa basladi gerci isle beraber goturuyo.. velhasili kelam olur olur cok da guzel olur.. ogrenci olmak engel olacak en son seydir..
he bu arada okulda ogrendigin muayeneleri vs esinin uzerinde deneyerek kendini gelistirebilirsin :KK70: bak avantajlari bile var dusununce.. Hakkinizda hayirlisi olsun

Ya o kadar çok heveslendim ki anlatamam, şuan telefon acıp evlenme teklifi edicem sanırım :KK200: önemli olan mesleğini oturtması şuanda, sanırım onun icin de 1 yılı falan var. Ondan sonra ailem çok da tepkili olmazlar herhalde. 4.sınıfa gecmiş olucam çünkü artık belli bir asama katetmis olurum. Ayy amin Allahım :KK51:

Senin de hakkında hayırlısı olsun insallah :KK19:

mumkunse hic evlenme. saka tabi arkadasim.
Valla bence okul bitir sonra evlen evlilik her zaman olur ama genç kızlızk bekarlık olmaz tadını cıkar gez eğlen teknkendınden sorumlusun oh ne güzel kesınlıkle evlenme çünkü aynı evın içi farklı olur arkadasım okulun zor bıtır güzelce sonra evlen ben 27 de evlendım valla 30 dan sonra evlenseydım dıyorum şimdi

Valla bence okul bitir sonra evlen evlilik her zaman olur ama genç kızlızk bekarlık olmaz tadını cıkar gez eğlen teknkendınden sorumlusun oh ne güzel kesınlıkle evlenme çünkü aynı evın içi farklı olur arkadasım okulun zor bıtır güzelce sonra evlen ben 27 de evlendım valla 30 dan sonra evlenseydım dıyorum şimdi

Sakın böyle bir hata yapmayın.

Bir kısım hata diyor bir kısım da hicbir problem yok diyor anlamadım ki :)

geçen yıl erkek arkadaşmla birlikte bitirdik tıpı.yine de tusuydu şuydu buydu derken evlenemiyoruz.4. sınıf ki fakültenin en zor sınıfıdır evli olarak çok zor.tus çalışıyoruz diye 2 aydır erkek arkadaşını göremeyen bir pratisyen olarak asla diyorum

geçen yıl erkek arkadaşmla birlikte bitirdik tıpı.yine de tusuydu şuydu buydu derken evlenemiyoruz.4. sınıf ki fakültenin en zor sınıfıdır evli olarak çok zor.tus çalışıyoruz diye 2 aydır erkek arkadaşını göremeyen bir pratisyen olarak asla diyorum

Evet işte sürekli uzayacak bu durum. Ben de kendimce baska cözümler bulmaya çalışıyorum. Herhalde artık okulu bitirip tusu beklemeden düğün yapabilicez.

Uzun yıllardır birlikteyiz artık sinir bozucu olmaya başladı bu durum.

Size de Allah kolaylık versin hem tusta hem pratisyenlikte hem de evlilikte..

Ne yaotiniz ne durumdaainiz bilmiyorum. Ben sözel ama zor bir bölümde okudum. Evlilik okul birlikte götüren con arkadasim oldu.
Tipta okuyan bazi arkadaslarim cok özenirdi. 3. Sinifi bitirelim hemen evlilik derdi bi tanesi :) simdi 3.sinif bakalim bitince ne olacak :)

Ne yaotiniz ne durumdaainiz bilmiyorum. Ben sözel ama zor bir bölümde okudum. Evlilik okul birlikte götüren con arkadasim oldu.
Tipta okuyan bazi arkadaslarim cok özenirdi. 3. Sinifi bitirelim hemen evlilik derdi bi tanesi :) simdi 3.sinif bakalim bitince ne olacak :)

Benim evlenmeme daha coook.. ama istenirse yapılmayacak sey degildir muhakkak, ama iste karsilasacagim zorluklari bilmek istedim.

Back
X