Tipim nasıl yorumlayacak var mı

Zeynep190333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2025
50
-4
1
20
Ozguvensizim gerçekten dürüst yorum yapar mısınız

Bu kabullenme nasıl olucak sorun ediyorum dış görünüşümu

Gördüm tipini. Normalsin neyi sorun ettigini anlamadim sosyal medyadaki estetiklilerden filan etkileniyorsunuz herhalde yoksa tipiniz normal Turk standartlarinda.

Gördüm tipini. Normalsin neyi sorun ettigini anlamadim sosyal medyadaki estetiklilerden filan etkileniyorsunuz herhalde yoksa tipiniz normal Turk standartlarinda.
Sorunda bu zaten normal olmak sıradan olmak

bu konuda kitaplar, videolar ve telefon uygulamaları bile var. Onlardan başlayın. Genel kültür çalışın, kitap okuyun. Bir hobi edinin. Basit bir spor rutini oluşturun iki günde bir 20 dk yürüyüş bile olur.negatif arkadaşları hayatından çıkar. Kişisel bakımını erteleme günlük kıyafetlerin temiz ve ütülü olsun bunlar başlangıç olarak aklıma gelenler. 19 yaş bu tarz bunalımlar olur takılma kardeşim.

Ya tipim siradanmis işte o yüzden kafaya takıyorum takmakla haklı değil miyim nefret ediyorum sıradan olmaktan

Büyüyünce güzellesmwk diye bir şey yok bence şuan nasıl sam öyle olmucak mıyım

Gördüm fotoğrafını. Gencecik, tazecik gayet güzelsin. Kaşlarını biraz daha doğru şekillendirip, giyinip kuşanıp biraz makyaj yapınca gayet fıstık gibi olursun. Neden bu kadar takıntı yaptın?

Bende çok sıradanım şükür ki, çirkin mi sayılırım acaba, aklıma deli sorular düşürdün..

Ben senin tipini dün gördüm, ne istiyorsun anlamdim, güzelsin işte, kim olmak istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…