Tipim nasıl yorumlayacak var mı

Neden güzel değilde tatlısın diye yorum yapılıyor
simdi de bunami takildin kiz Allah seni ne etmesin onemli olan senin düşuncen bosver baskalarinin düşuncelerini bak herkes cok guzel yorumlar yapmis cidden guzel kizsin ama onemli olan bu degil onemli olan senin dusuncelerin bizimlemi eğleniyosun ben anlamadim

Sen insanları çileden çıkarmaya mı çalışıyorsun hiç birşeyi beğenmiyorsun demek ki farklî değişik bir havan yok olanla idare edeceksin ne ağladın be
Sen insanları çileden çıkarmaya mı çalışıyorsun hiç birşeyi beğenmiyorsun demek ki farklî değişik bir havan yok olanla idare edeceksin ne ağladın be
Sende ne tahammülsuz bir insansin ya fark ettiysen aramızda kaç yaş var aranızda 5 yaş olan biri sizin gibi bilgili olamaz

Vallahi eglenmiyorum teşekkür ederim

Neden güzel değilde tatlısın diye yorum yapılıyor
Senin fotoğrafını görüp güzelsin diye yorum yapanlar da oldu. Daha 19 yaşındasın muhtemelen sosyal medyada gördüğün şeyler seni etkiliyor. Tatlısın demesi de güzel bir yorum. Olayların, cümlelerin iyi yanından bakabilirsen daha mutlu olursun.

fotografta cok masum akilli bir kiz var ama burda konusurken cok tutarsiz ve alayci konusuyor bn napmaya calistigini anlamadim umarim disarda da boyle kendini degersiz gormuyordur

Evet sosyal medya etkiliyor çok kusursuzlar

Kızımız bu seviye falan olmak istiyor normal olmak istemiyor olağanüstü güzelliği olsun istiyor

Eklentiler

• IMG_0746.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 18
Gitsin estetik yaptırsın biz burdan ona napabilicez sanki yorumla diyor yorumluyorlar neden tatlı diyorsunuz çirkinsin tamam napak Allahta seni öyle yaratmış bebem
Bu seviye güzel kadınlar %5 falan bence bizim ülkede ama onun dışında kendi potansiyelini gerçekleştiren güzel kadınlar da dolu yani. Doğuştan gelmedi diye ağlayak mı napak anlamadım

He bi de sıçtığı bku temizlemeyen adamlar için gerek var mı bunca üzüntüye sanki brad pittle evlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…