- 3 Eylül 2018
- 9.173
- 48.866
- 548
- Konu Sahibi Zeynep190333
-
Yüz hatları, vücut hatları büyüdükçe oturur.Büyüyünce güzellesmwk diye bir şey yok bence şuan nasıl sam öyle olmucak mıyım
Haklısınız galibaSiz bu kafayla kainat güzeli de olsanız kendinizi beğenmezsiniz.
Kültür eğitim görgü önemli ama tip daha önemliEstetik olsan bu defa da estetik olan siradanlardan olacaksın ne farkedecek? Sıradan olmanın nesi kötü? Kendine fiziksel fark katacak şeyler düşünmek yerine sıradan güzelliğine maksimum düzeyde kültür, eğitim, görgü katsan da öyle fark atsan?
Hiç de değil. Bir insan isterse dünya güzeli olsun, görgülü, kültürlü, konuşmaktan, sohbet etmekten keyif almadığım biriyse bana çirkin gelir mesela. Tam tersi sıradan bir insan da bu diğer saydığım özellikler ile çok çekici güzel gelir.Kültür eğitim görgü önemli ama tip daha önemli
Sana bunu diyenler kim? Kendileri Brad Pitt mi?Sıradan normal diyorlar tipime
Ne oluyor sıradan ve normal olunca?Sıradan normal diyorlar tipime
Kendimi nasıl sevicem nedir bunun yoluKendini sevmeyi öğrenmezsen hep mutsuz olursun. İlişkilerinde de mutsuz edersin. Mesela ben çok aman aman güzel bir kadın değilim. Göz altlarım karanlık, burnum büyük ve kemerli, suratım bazlama gibi. Ama çok güzel bir gülüşüm var bence. Konuşmam ve ses tonum da çok güzeldir. Kirpiklerim gözlerim hep iltifat alır. Herkes biraz böyle güzel ya da çirkin tarafları var. Önemli olan bütünündeki enerji. Sen kendini sevmezsen o enerji hep kötü olur.
Ne yapmam gerekiyor pekiNe oluyor sıradan ve normal olunca?
Birçoğumuz öyleyiz.
Yorum istediğin insanların bile nasılsın olduğunu bilmiyorsun.
Evet dış görünüş önemli ama her şey değil.
Bakım, kendinle barışık olmak, enerji, düzgün bir iletişim dili hepsi çok önemli.
Biraz bunlara yönelirsen kendini daha iyi hissedebilirsin.
Bu zamanlar olur. Bununla ilgili videolar izle. Olumsuz değil olumlu taraflarına odaklan onları besleKendimi nasıl sevicem nedir bunun yolu
Psikolojik kitaplar okumanı, videolar izlemeni, psikoloğa gitmeni öneririm. Kendini olduğun gibi sevip kabul etmenin yollarını uzman desteğiyle daha iyi anlarsın.Kendimi nasıl sevicem nedir bunun yolu
Gönderdim yorumlar mısınızOlur. Ama fotonuz yok.
Bence güzel ve genç bir kız var fotoda. Alımlı ve çekici olmak istediğinizi tahmin ediyorum. Bu yaşla olacak zaten. Duru ve yaşına uygun bir simanız var. Biraz daha büyüyünce kaş tasarımı, saç bakımları, giyim tarzı oluşturmak, takı vs ile tarzı pekiştirmek güzel bir kadına dönüştürecek sizi. Sosyal medya kendinizi eksik hissettirmesin.Gönderdim yorumlar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?