Tipimden cok rahatsizim

yok canım küçülmedi göğsüm hala aynı ölçüde giyiyorum zaten normalde küçüktü ama spor aypınca toparlandığından daha hoş duruyor zaten spordan korkma:KK66: benimde 105ten fazlaydı ya kalçam 117 olduğunu hatırlıyorum bir ara şu an tam ölçülerini bilmiyorum ama 100den aşağıda bel kıvrımım çıktı açığa yoktu hiç önceden belim falan benimde rahat ol o yağlar gidince oluyoro kemiklerim iri falan onlara hiç takılma yani çok hoş orantı oluyor sen kafana takma kemiklerini falan hedefe odaklan yapabilirsin:KK66: spor yaptıkça kız gibi oluyırsun erkeklerdeki gibi kas bizde çok olmuyor bak bir yıldır bir sürü spor yaptım hala kas falan yok öyle :KK70:
Aay vallahi cok sevindim suan oh :)) en azından kafam rahat olcak yaz gelsin de basliyim :)) kaydediyorum bu sporları da ekran görüntüsü alıyorum, cok tesekkürler baya yardımcı oldun:)) ferahladım resmen

Olan olmus yeterki iste

Screenshot_2015-12-02-22-05-30.webp

Yılların sporcusuyum yemin billah ben bunun sadece sporla fitnessla falan olduğuna inanmam.
spor bahane mide ameliyatı şahane :KK70:
Oyleymis zaten:p
Mide ameliyati ve kilodan kalan enkaz icin gerdirme

Ama sonuc ayni azimm
Bu sureci yasamakta kolay degil . Benim paramda olsa korkuyorum ameliyattan yaptiramam mesella..kadin milleti kafaya koydugunu yaparEn Büyük KKyapmali:KK64:

yok canım küçülmedi göğsüm hala aynı ölçüde giyiyorum zaten normalde küçüktü ama spor aypınca toparlandığından daha hoş duruyor zaten spordan korkma:KK66: benimde 105ten fazlaydı ya kalçam 117 olduğunu hatırlıyorum bir ara şu an tam ölçülerini bilmiyorum ama 100den aşağıda bel kıvrımım çıktı açığa yoktu hiç önceden belim falan benimde rahat ol o yağlar gidince oluyoro kemiklerim iri falan onlara hiç takılma yani çok hoş orantı oluyor sen kafana takma kemiklerini falan hedefe odaklan yapabilirsin:KK66: spor yaptıkça kız gibi oluyırsun erkeklerdeki gibi kas bizde çok olmuyor bak bir yıldır bir sürü spor yaptım hala kas falan yok öyle :KK70:
canim kalça eritmede en cok hangi hareketler işine yaradi?

sinirlerim bozuluyo yüzüm cirkin sayılmaz pek burnumun hafif yamuklugu olsada ama vücudum beni asiri rahatsiz ediyor..bazen yuzumdende rahatsız oluyorm ama en cok tipim..

Belim ince degl genetik olarak pek ama yinede bi acayip,etrafı yağ bağlamış gibi hazır gıda tüketiyorum etkisi vardır ama kilo versem "kız" gibi vüxudum olurmu ablamgilde böyle degil en azından kalca cıkıntıları normal sürekli ablamlarla kıyaslıyorum kendimi ya.. vücudum dikdörtgen gibi geliyo gözüme,boyum normal sükür ama kalca cıkıntım az göğsüm normal ama göbekten dolayı mı ne küçük görünyo gibi belim de kıvrım kalmamıs. erkegim sanki ya durup durup kendime bakıyorum kilo verince spor yapınca düzelir mi yoksa azcık var olan kıvrımlarmda mı yok olur ?? Göğüs kücülüyo diye duydum da sinirlerim bozuluyo erkek gibi görüyorum kendmi resmen bide spor salaş giyinmissem of cok kötü:KK43: hic bi kıyafet yakıstıramaz oldum
spor ve bıraz bakım canım

Back
X