Doğru sporu yaparsanız eğer, çok güzel kıvrımlara sahip olabilirsiniz. Bunun için bölgesel fazlalıklarınıza yoğunlaşın ağır bir cardio yapmak yerine. Belinize, kalçanıza çalışın.
Temiz olun, tüysüz olun, bir nude ruj, biraz rimel ve temiz saçlar, salınmış veya güzelce toplanmış farketmez, gri gibi soft renklerde bir kazak, bir pantolon, bir şal .. Benim en sevdiğim en fresh görüntüdür.
Ama bütün bunlardan evvel ruhunuzu süsleyin. Kendinizi sevin. Gerçekten sevin.
Doğrularla yanlışlarla yılmadan başeden psikolojinizi sevin, size güneşi gösteren gözlerinizi sevin.. 'tip' iniz dağılır bazen, aynada korkunç görünür insan kendine bile. Görünsün. Dağılsın.. Kabuğa değil, özünüze bakın. Aynada gözlerinize bakın sadece.. Sağınıza solunuza değil. Kim olduğunuzu hep hatırlayın.. Naçizane kısa tutmaya çalıştığım tavsiyelerimdir.