- 8 Ocak 2015
- 6.074
- 19.079
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablalar yardımcı olun bana lise3 geçtim temelim varr 1.5 sene içinde cerrahpaşa tıp kazanmak istiyorummm sizce nasıl çalışmalıyım yapılabilrmi bu zaman dilimi içinde gece gündüz çalışılarak
disiplinli ol . hiç öyle gözünde büyütme yaratık frlan tıptakilrri tanısan büyütmessinablalar yardımcı olun bana lise3 geçtim temelim varr 1.5 sene içinde cerrahpaşa tıp kazanmak istiyorummm sizce nasıl çalışmalıyım yapılabilrmi bu zaman dilimi içinde gece gündüz çalışılarak
Hangi üniversite?Ben tip kazandim ama lisede hic gece gunduz ders calistigimi hatirlamiyorum.
Ilkokuldan bu yana temelim cok iyiydi ve butun dersleri dinleyip klise olarak "dersi derste ogrenirdim"
Hangi üniversite?
Valla doğru dedin :))))))))))Ayşenaz gibi forumun fenomen üyelerinden birini nasıl bilmezsin. Hacettepeli kendisi.
tıp kazananlar yaratık mı oluyormuş :)ablalar yardımcı olun bana lise3 geçtim temelim varr 1.5 sene içinde cerrahpaşa tıp kazanmak istiyorummm sizce nasıl çalışmalıyım yapılabilrmi bu zaman dilimi içinde gece gündüz çalışılarak
tıp kazananlar yaratık mı oluyormuş :)ablalar yardımcı olun bana lise3 geçtim temelim varr 1.5 sene içinde cerrahpaşa tıp kazanmak istiyorummm sizce nasıl çalışmalıyım yapılabilrmi bu zaman dilimi içinde gece gündüz çalışılarak
Inşallah kazanırım tamam atarım ablammmCerrahpaşalıyım ve yaratık değilim. Bizim okulu kazanırsan bana burdan mesaj at, seni tanımak isterim yiğidim.
Vayyy ve hellal olsun kısa çok saoll ablacm hevesinden simdiiBak simdi face te gezerken ne buldum.Ilham olabilir sana.
işte insanın içinde olacakHalamın kızından örnek vereyim , babası askerdi doğuda görev yapıyordu, halam memlekette tuhafiye açtı sabahtan aksama kadar onun basındaydı, askeri lojmanda oturuyorlardı, kuzenimin basında ana yoktu baba yoktu eve bile gidesi gelmiyordu,aksama kadar dersanede ders çalışıyordu halama çok kızıyorlardı çocukların basında durup okıtmuyor diye, kuzeniöe sorardım böyle nasıl çalışıyorsun diye o da aksama kadar test çözüyorum, dersi çok iyi dinliyorum tekrar yapıyorum ve telden uzak duruyorum derdi ,sunu söylemek istiyorum da kazanmasa o kazanamazdı basında ana yoktu baba yoktu aksama kadar dersanede çalışırdı akşam olunca eve gelip çocuk bakardı şimdi Gazı tıpta her şeyden önemlisi azimli olmak ,
Tebrik ederim sizi. Merak ettim hangi bölümü kazandınız?Tıppp kazanan "yaratıklardan" daha fazla puan aldım ve kendimi yaratık olarak görmüyorum. İnsanım :)
11.sınıfta matematik,fizik,kimya anlamında eksik bırakmadan tamamlayarak devam et.
Kendine yakın arkadaşlarından olmayan bir ders çalışma grubu oluştur. Yapamadığın soruları kes bir deftere yapıştır. Arkadaşların da öyle yapsın. Ama bu basit değil hani bakınca "ben ösym olsam sorardım bunu" dediğin sorulardan olsun. Haftalık o defterleri değişin. Görmediğin kadar çok soru görürsün.
11.sınıf bitince de 12 ye başlamadan ygsyi konu anlamında tamamla. Geriye test çözmek kalsın. Zaten ygs kimya basittir. Biyolojide ygs lys ayrımı yoktur. Sınava girmeden önceki aralık ayında da trigonometri ve logaritmadan başlayarak türev,limit,integral kasmaya başla. Ocak sonu itibariyle tekrar ygsye dön ama lysyi de bırakma.
Bu taktikle mf-3'te 3k,mf-4'te 2k sıralama yaptım. Eğer kendine böyle bir program cizersen kazanmaman için sebep yok daha çok zaman var.