Tamam abla BEKLIYORM ☺☺Özelden yazayım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam abla BEKLIYORM ☺☺Özelden yazayım canım
Ayşenaz gibi forumun fenomen üyelerinden birini nasıl bilmezsin. Hacettepeli kendisi.
Ankarada bir universite ama ayrinti vermeyimHangi üniversite?
İyiymiş başarılar..Ankarada bir universite ama ayrinti vermeyim
Ayşenaz gibi forumun fenomen üyelerinden birini nasıl bilmezsin. Hacettepeli kendisi.
Ay tıp öğrencisi değilim ama fakültelerine gittiğimde kızlara hayran hayran bakıyordum vallahi hepsi çok güzel, bakımlı. Nedense böyle bir stereotip var insanların kafasında, "Tıp kazananlar hep çok inekler deli gibi soru çözerler o yüzden kendine bakmazlar yaratık gibiler" falan hiç alakası yok. Hepsi Victoria's Secret defilesinden fırlamış gibilerdi abartmıyorum ve hoppidi hoppidi geziyorlardı. Çok da sosyaller.
Ben öyle bir çalışma programı yazamayacağım ama ders çalışmayı yaratıklık gibi görürsen başarılı olamayacağını biliyorum. Severek ve isteyerek ders çalışabilmen lazım zira tıp çok fedakarlık istiyor, okuması hiç bitmiyor, iyi bir hekimin alanına yönelik güncel çalışmaları takip etmesi, yeni ilaçlardan haberdar olması vs. gerekiyor bana kalırsa. Tıp bölümü için bence kişi çalışmayı yaşam tarzı haline getirmeli. Matematik kimya biyoloji falan çözüp kazanıp bitmiyor yani.
Tıp kazananlara yaratık gözüyle bakmaktan vazgecerek basla :) yapılır temelin varsa. Gece gündüz demeden çalışmalı internet kullanimini minimuma indirmelisin. Soruna cevap verecek öğretmenlerinle iletişim kurmani oneririm kk yerine
Biliyormusun kullandığım ifade yanlışa hangi mntikla yazmissam artık çok iyi bire uniye gidiSon seneden ziyade altta birikiminiz varsa disiplinli çalışarak kazanabilirsiniz.
Ama konunuzun başlığı çirkin ötesi. Tıp kazananlara yaratık gözüyle bakarsanız zaten bilinç altınız sizi kazanmamaya programlayacaktır (kendinizi yaratık olarak görmediginize göre). Herhangi bir çeşit yaratık değil insani vasıfları yüksek, disiplinli, zeki ve çalışkan bir insan olmanız yeterli.
Herkesten fazla çalıştığımız doğrudur, ama bırakın yaratık olmayı insani vasıfları yüksek olmayan hiç kimse iyi bir dr olamaz. Doktorluk sadece üniversite puanıyla olunmuyor. Tıp hayatın boyunca girdigin en kolay sınav üniversite sınavı olacak. Kelimelerin ve telkinin gücünü müşahade eden biriyim ve bu bakış açısıyla sizin için zor görünüyor, günde18 saat çalışsanız bile.
Valla ben çok çalışan biri olmadım açıkçası temelim çok sağlamdı zaten dersane sınavlarında derecelerim vardı hep burslu gittim son sene günde max 360 soru çözmüştüm o da son zamanlarda yarısını okulda yarısını dersanede çözüp akşam 8 de eve gelip günde en az 1 bazen 2 dizi izliyordum![]()
peki bu temeli kaçıncı sınıfta yaptın ortaokuldan kalmamiydiValla ben çok çalışan biri olmadım açıkçası temelim çok sağlamdı zaten dersane sınavlarında derecelerim vardı hep burslu gittim son sene günde max 360 soru çözmüştüm o da son zamanlarda yarısını okulda yarısını dersanede çözüp akşam 8 de eve gelip günde en az 1 bazen 2 dizi izliyordum![]()
Peki hangi unide okuyosunnn 1.5 yılda gunde 20 saatlik verimli çalışma yaparsam sence cerrahpasaaa gidermiyim temeli varrrBen ilkokuldan beri çok çalışam biri değildim ama duzenliydim derslerimde başarılıydım ilkokul hocam iyiydi sonrası peşi sıra geldi adı olan iyi bir anadolu lisesinde okudum ama boştu hocalar oturuyordu biz de dersane sayesinde öğrenirdik nasılsa her şeyi öğrenmiştik hocalar sallamazdı
Bide dayanikliyimdirdaBen ilkokuldan beri çok çalışam biri değildim ama duzenliydim derslerimde başarılıydım ilkokul hocam iyiydi sonrası peşi sıra geldi adı olan iyi bir anadolu lisesinde okudum ama boştu hocalar oturuyordu biz de dersane sayesinde öğrenirdik nasılsa her şeyi öğrenmiştik hocalar sallamazdı
20 saat mi bence akşam 22:00 23:00 de bırak benim bir kuzenim vardı o abartmıştı sabahlayarak ders çalışıyordu izmir de bir tıp kazandı geçen sene kapasite meselesi ben akşam ders çalışamazdım ben de peride bir yeri kazanmıştım sonra yatay yaptım istanbulda bir tıp a adini vermeyeyimPeki hangi unide okuyosunnn 1.5 yılda gunde 20 saatlik verimli çalışma yaparsam sence cerrahpasaaa gidermiyim temeli varrr
Peki hangi unide okuyosunnn 1.5 yılda gunde 20 saatlik verimli çalışma yaparsam sence cerrahpasaaa gidermiyim temeli varrr
PeriferdeGunde
20 saat mi bence akşam 22:00 23:00 de bırak benim bir kuzenim vardı o abartmıştı sabahlayarak ders çalışıyordu izmir de bir tıp kazandı geçen sene kapasite meselesi ben akşam ders çalışamazdım ben de peride bir yeri kazanmıştım sonra yatay yaptım istanbulda bir tıp a adini vermeyeyim
yaparım :)günde 20 saat nedir ya. Hacettepeyi birincilikle bitiren adamı tanıyorum adam günde 15 saat çalışıyordu. Biraz mantıklı hedef koy. 8-9 saat düzgün çalışabilirsen öp başına koy.
2 saat uyurum yeterde artarda :)Bir gün kaç saat ki 20 saat verimli çalışma olsun![]()
Tum mesajlarini okudum usenmeyip. Vardigim kanı şu. Test cozmekten beynin yanmis ve Turkce'yi tamamen unutmussun sanirim. Hayir hizli yaziyor olabilirsin ama yazdiktan sonra bir dön oku lütfen. Böyle egitim almis gencler imla kurallarina dikkat etmezse kim edecek Allah askina? Yani cümleler düsük, noktalama hak getire, yayvan ve gevsek bir üslup. Bu sitede liseye bile gitmemis kadinlar var. Onlari yadirgamiyorum ama Tip fakultesi diye hayal kuran birinin daha donanimli ve birikimli olmasi gerekiyor. Bize lazim olan doktorlar o doktorlar bence. Görgülü bilgili ve birikimli olmak lazim. Bence test cözerken bunlari da ihmal etme.Peki hangi unide okuyosunnn 1.5 yılda gunde 20 saatlik verimli çalışma yaparsam sence cerrahpasaaa gidermiyim temeli varrr