düzeltim o hattamı özür diledimmmm bunuda göz önüünde bulundurYazmayayım yazmayayım dedim ama artık dayanamadım konu çok geldi gözümün önüne.
Konu başlığına yazdığına bakılırsa yazdığın yaratık kelimesinden dolayı tıpı kazanmayı bir hayal olarak görüyorsun. Zaten kazananlar da düzenli çalışmıştır günde 20 saat çalışsan ne fayda adam akıllı düzgün sistemli çalışmadıktan sonra?
kesinlikle yalnış kanıııııııı lise 1 lise 2 de hep eğlendimmm bu yaz tatilide eğlendimmm ortaokuldan gelme temelim varrrrr ayrıca kendimi çok geliştiren vizyonlu bir öğrenciyimdirde telefondan yazdığım içiiin hatalar oluyorrTum mesajlarini okudum usenmeyip. Vardigim kanı şu. Test cozmekten beynin yanmis ve Turkce'yi tamamen unutmussun sanirim. Hayir hizli yaziyor olabilirsin ama yazdiktan sonra bir dön oku lütfen. Böyle egitim almis gencler imla kurallarina dikkat etmezse kim edecek Allah askina? Yani cümleler düsük, noktalama hak getire, yayvan ve gevsek bir üslup. Bu sitede liseye bile gitmemis kadinlar var. Onlari yadirgamiyorum ama Tip fakultesi diye hayal kuran birinin daha donanimli ve birikimli olmasi gerekiyor. Bize lazim olan doktorlar o doktorlar bence. Görgülü bilgili ve birikimli olmak lazim. Bence test cözerken bunlari da ihmal etme.
Ben universite sinavina girdigim yil Turkiyede ilk 5 teydim. Sayisalci degilim ama yaratik da olmadim :) hergün gazetemi kitabimi okurdum. Bu da beni biraz imla takintili yapmis olabilir:) Mazur gorun. Test cozmekten baska sey yapmadan benimle ayni sinifa yerlesen arkadaslarim sinifta iki kelime edemezdi (kendileri de soylerdi ama cok da belliydi zaten). Biz ise hocalarla catir catir tartisir fikir alisverisi yapardik. Lütfen dikkat. Test cözmek hersey degil.