Hiç geçmeyecek gibiSalonda sabahladığım geceler aklıma geldi.Gecer geçer de iste komsular sikayet etmeye baslamiş nezaketle durumu anlatin .Komsunuzun cocugu var mi peki?
Siz yetersiz bir anne değilsiniz kolik bebek bu çözümü yok geçene kadar her gün bu ağlamalar aynı saatlerde olacak benim oğlumunda 21:00-23:30 arasında istisnasızdı..28 yaşındayım ve 3 aylık bir oğlum var. Oğluma 5 aylık hamile iken ihraç oldum. İhraç sebebimle alakalı devam eden bir de davam var. ( lütfen bunlarla alakalı yorum yapmayın. Ben içinde bulunduğum durumu anlatmak adına bu bilgileri verdim)
Zor geçen bu süreç içerisinde oğlum doğdu. Normal doğum yaptım. İlk 1 hafta bir gram sütüm gelmedi. Sütüm geldiğinde de oğlumda meme reddi oldu. Ne yaptıysam emziremedim. Sonrasında da sağsam da sütüm tamamen kesildi. Oğlum 3 aydır özellikle akşam 18:00 ve gece 03:00 aralığında aralıksız ağlıyor. Ağlamaktan sesi kısılıyor. Gündüz de uykusu yok denecek kadar az. Ağlak ve huzursuz bi bebek. Doktora defalarca gittik hiç bir problem yok sadece kolik bİr bebek diyor gaz damlası verip yolluyor.
Alt komşum bebeğin sesinden rahatsız oluyormuş ve son 2 aydır ya kapıma gelerek ya telefondan sürekli uyuyamıyorz diye bizi darlıyor. Dün gece yine mesaj atmış. Bende ne yapayım el kadar bebek yastık mı basıyım ağzına dedim. O da yok yastık basma da büyüyene kadar biraz anneanne yada babaannede mi kalsanız yazmış
Rahatsız olmasınlar diye yatak odası taraflarına hiç geçmemeye gayret ediyorum. Oğlum zaten beni perişan ettine emiyor ne uyuyor bi taraftanda komşu kafayı yemek üzereyim.
Yetersizlik duygusu(iyi anne değilim) pişmanlık (keşke doğurmasaydım) çaresizlik... ve ben delirmek üzereyim. Ne yapmalıyım bu süreci nasıl atlatmalıyım hiç bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?