Tırlatmama ramak kaldı

Yok artık. Tabiki de anneanne ya da babaannede kalmayın.
Kim ister bebeği sürekli ağlasın uyumasın hem kendini, hem sizi, hem çevresini rahatsız etsin.
Komşunuzla konuşun kapısını çalın durumunuzu anlatın. Çok zor zamanlar geçirdiğinizden elinden geldiğince dikkat ettiğinizden bahsedin.
Umarım atlatırsınız bu günler de geçer, suçlamayın kendinizi

Bizim de bebekli komşularımız oldu. Ne zaman ağlama sesi duysam (bazen uykumdan uyandığım olurdu) üzülür, içimden annesine sabır dilerdim. Aklıma hiç bu nedenle şikayet etmek veya haddimi aşıp “acaba ananızın evinde mi kalsanız?” diye sormak gelmedi. Ne ara böyle egoist olduk?

Bizim alt komşunun yerinde olsa napacakti biri 5 biri 2 yaşında çocuk sürekli tepiniyorlar bi gün bile kapıma gelmedi allah razı olsun

Benim üst komsumun da çocuk var inanın avizelerim sallanıyo gece olmadık saatlerde gürültü ama bi kere uyarmadim el insaf diyorum bu kapıya dayananlara sadece yetişkinler olsa gider kibar bi şekilde ricacı olurdum ama çocuk dur sus bilmez çocuk dediğiniz hareketli olur . Valla benim çocuğum yok bu durumun çocuklu çocuksuz olmakla alakası yok Allah anlayış versin diyorum . Eşim çok yoğun çalışıyor gün doğmadan kalkmak zorunda kalıyor yeri geliyor çok geç geliyor vs vs o bile bunu sorun etmez . Üst katta çocuk ağlayinca biz üzülüyoruz gürültü olunca en azından mutlu aglamasindan iyidir diyoruz.
Çocuğun durumuna gelirsek Allah size kolaylık versin önce sizin huzurlu bi ortama ihtiyacınız var sizin kafanız rahat olsun insanların söylediklerini o ihraçla ilgili kulağınıza gelen her şeyi duymamazlıktan gelin . İnşallah en kısa zamanda tüm sorunlarınızı atlatirsiniz

Komsunuzda tekrar gelir ve böyle bir tavsiye de bulunursa bence siz gidip annenizde ya da kv kalın bi süre diyin .

Bir daha gece yazarsa komşunuza kulak tıkacı almasını önerin.

Komşunuza söyleyin gelsin sustursun bebeğinizi, başarabiliyorsa buyursun
Hiç hoşgörü kalmamış ne yazık.

Biraz büyük olsa da koştursa hak vericem de el kadar bebeğe kim ne anlatabilir?

Maksimum bir ay sonra geçer kolik, sabır dilerim.

Aç mı kalıyor acaba verdiğiniz mama miktarını arttırsanız biraz ve süt olmasa da meme verin bence benim de sütüm yoktu sonradan geldi mama ile besledim ama memeden ayırmadım hiç sakinleştirir bebeği ... Komşuya söyle kendi gitsin töbe ya...
Bizde de türlü çeşitli damla vs işe yaramamıştı en son eczacı bitkisel abla bunu kullan diye zin... ile başlayan gaz damlasını verdi 15 gün sonra hiç şikayetimiz kalmadı.

Kendisinin de çocuğu varmış, bebekken hiç mi ağlamamışlar sorsaydınız keşke. İnsanlarda ne hoşgörü kalmış, ne de tahammül. Küçücük bebek ağlayacak, kolik veya gaz sancısı da çekecek elbet buna kesin bir çözüm yok, sıkmayın canınızı hepsi geçiyor. Komşu da terbiyesizlik etmiş, insan konuşmadan önce bir düşünür.

Komşunun tavrı resmen terbiyesizlikEl kadar yavru sanki bilerek yapıyor.Akıl vermeler falan.Tabii ya kadıncağız senin için kalksın gitsin evindenBöyle densiz insanlara hiç takılmayın.Çok sinir oldumAynisi basima gelse surekli uyarsa bir yerden sonra bana gelenler gelirdi,patlardim.Bebeginizi sağlicakla buyutun.Kolik olayini hic yasamadim ama cok zor bir surec oldugunu duymustum cevremden.Zor ama gececek insallah.

En alt katta ki komşunun da bebeği var 5 aylık falan onun ki hiç ağlamıyor sana bebek bakmayı bilen biri yardıma gelsin diyor. Yani bakamadığın için ağlıyor gibi bi şey diyor.
Ee yuh artık, herkesin bebeği farklıdır ama bunu anlayacak bir kapasitesi yok sanırım. Siz dikkat etmeye çalıştıkça emin olun bazı tipler basit tıkırtıdan bile nem kapar, sizin komşu da bunlardan sanırım.

Böyle çözüm mü olur ya başka yerde kalsanız o kaldığınız yerin komşuları da böyle çıkarsa napacaksınız? Elinizde bebek ev ev gezecek misiniz? Sonradan ses yalıtımı yapılıyor mu bilmiyorum ama Apartman olarak onu konuşabilirsiniz oluyorsa.
Zor bir süreç umarım atlatırsınız yakın zamanda.

Geceleri aglamaya baslayacagi zaman kurutma makinasiyla acin veya arabayla gezdirin öyle uyuyakalanlarda var benim eltimin kizi cok agliyordu süreli her gece arabayla gezdirmek zorunda kaldi atlatana kadar 4cü aydan sonra kolikligi gitti masallah suan 5 yasinda :)

bir kere o komsun yalan soyluyor canim kucuk bebegin sesi o kadar cikmaz 3 cocuk dogurdum . aglasada kimse duymaz ama buyuk aglasin bak bakiyim yer inliyor yalana yani ben inanmadim neyse kuzum gelelim sana. mama ver sen acliktan agliyordu birdr rezene cayini tavsiye edrim .bagzilari bebek susamaz derler bir iki kasik su ver ise yarayacaktr

Başka sıkıntıları var mı? Alerjisi olabilir bununla ilgili bir doktora götürdünüz mü?komşunuz tam Allaha havalelik. Duymazdan gelin bebek bu sonuçta yapacak birşey yok.Allah yardımcınız olsun.eger alerjisi varsa mamasını değiştirmeniz gerekir.

Kolik bebek zordur. Fön makinesi sesi aspiratör sesi veya hamak tarzi besikler iyi gelebilir. Memeye de döndürebilirsiniz ten temasi ile. Bence bu durumda komşular en son dusunulecek konu

Kolik bebekler için salıncak tarzı beşikler var çingen beşiği diyorlar sanırım onun ise ise yaradi söylemişlerdi. Kolik bebek gerçekten zor ama çok az kaldı 1-2 aya kadar geçer insallah

Kızlar bu baska bısey ya. Ben kuzenimle aynı apartmajdayım 10 gun arayşa dogurduk. Inanın o cocuk yakın zamana kadar her gece saatlerce aglardı, benım bebegımın ayı buyudukce oda sesıne uyanmaya basladı benıde rahatsız ettı elbette ama bısey demedik Neyse bebegınıxın bır problemı olmalı, benım ılk oglumda kolıktı allah ikincide vermedı kolık diyorum, ancak bahsettıgınız kadarda uzun aglayamadı aglayamazda. Muhtemelen uyutamıyorsunuz, anlayamıyorsunuz uykusunun geldıgını ek olarak bebegınızı huzursuz eden bısey var. Ayrıca yurt dısından damla getırttım ben her ıkı oglumda da sızde getırtebılırsınız tanıdıklarınız varsa

Geçenlerde 14 saat uçak yolculuğu yapıodum, yanında küçük bebekli bi kadın. Bebek nasıl ağlıor millet başladı cıklamaya. Kızcağız da yazık bebeğin ağzını kapatıo hafifçe duyulmasın die. Dedim sen deli misin eşşek gibi katlanacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…