Tırlatmama ramak kaldı

Onlar kulaklık alacaklar kulaklarına tıkıp uyuyacaklar, başka yerde mi kalsanız ne demek ya
En alt katta ki komşunun da bebeği var 5 aylık falan onun ki hiç ağlamıyor sana bebek bakmayı bilen biri yardıma gelsin diyor. Yani bakamadığın için ağlıyor gibi bi şey diyor.

Biz de fön makinesiyle biraz sakinleştiriyorduk ama komşu sorun çıkarınca onu da kullanamıyoruz artık. Sürekli kucağımda ama yine de ağlıyor

Komşunuz normal değil. Bebeğiniz daha 3 aylık ve kolikse pek birşey yapamazsınız. Çok istiyorsa kendi gitsin evinden.

Emzirememem, oğlumun sürekli ağlaması, komşunun imaları... geçmeyen bir yetersizlik hissi yarattı. İnşallah çabuk geçer bu günler

Hiç geçmeyecek gibi
Evet var ortaokul yaşında iki çocuğu var
kusura bakmasın kendi de çocuk büyütmüş
şikayete geldiğinde hiiiç ezilip büzülmeyin
hatta carlayın napayım yani çocuk buda diye kızın hatta
bebek yaaa bebek den demek başka yere git

En alt katta ki komşunun da bebeği var 5 aylık falan onun ki hiç ağlamıyor sana bebek bakmayı bilen biri yardıma gelsin diyor. Yani bakamadığın için ağlıyor gibi bi şey diyor.
cins cins konuşmasın hatta o saatlerde kendi gelip bebeğinizi susturmaya çalışsın
bunu teklif edin

bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama, nurseharveys die bir bitki çayı benim hayatımı kurtarmıştı.. ilk 6 ay susmayan bir bebekti.. ya kolik zamanı bitmişti ya da o bitki çayı gerçekten işe yaradı o zaman.. onu içirdikten sonra kolik ağlamaları bitti gerçekten.
allah kolaylık versin.

Dediğiniz dahil bir sürü damla denedik ama fark edilir bi rahatlama olmadı

Dediğiniz dahil bir sürü damla denedik ama fark edilir bi rahatlama olmadı
yaa.. demek ki fark gösterebiliyormuş.. benim hayatımı kurtardı.. bir de şu müzikli salllanan beşikler var.. onun da çok faydasını gördüm ben.. adını anımsayamadım şimdi.

yaa.. demek ki fark gösterebiliyormuş.. benim hayatımı kurtardı.. bir de şu müzikli salllanan beşikler var.. onun da çok faydasını gördüm ben.. adını anımsayamadım şimdi.
Hemen bakıp almaya çalışacağım. Umarım bize de faydası olur

Sünnetini yaptırdınız mı? Yeğenim 6 ay susmamıştı, sünnet sonrası ağlaması birden kesildi. Denk mi geldi mayasıldan mıydı bilemiyoruz tabi.

Bizim gidebilecek durumumuz yok çocuk büyüyene kadar siz annenize ya da kayinvaldenize giderseniz uykunuzu daha rahat alırsınız diyebilirsiniz.

Anlik nefret geldi komşunuza karşı

Ben kıZımın kolik ağrıları için kiraz çekirdeği kullanmıştım. İnternetten kiraz çekirdekli ürün sipariş ettim. Doktorumuz önermişti. Bunu fırında hafif ısıtıp karnına koyuyorduk anında susuyor ve uyuyordu

İnstagramda 'Müzisyenanne' adlı hesapta Ahu hanım, gazlı bebeğinin karnına mercimek büyüklüğünde bir kremle masaj yapmanın iyi geldiğini yazıp kremin adını paylaşmıştı.
İthal bir ürün ve eczanelere sipariş edilerek getiriliyormuş.
Kremin adını öğrenip doktorunuza danışın isterseniz.

Hayır 30-35 civarlarındalar
ay bi de gençlermiş. çok ayıp yaptıkları. kendilerinin çocukları olmamış mı? Anlayışsızlarmış. Ama bana kalırsa sorunlu bunlar, apartmanda da sürekli sorun çıkaran bir tiptir bu. başka problemleri vardır. bir keresinde bizim alt kata bi kadın taşnımıştı sorunlu bir kadındı ses geliyormuş diye sürekli şikayete gelirdi. Gürültü yaptığımız zamanlar olurdu olmaz değil ama bi gün hiç çıtımızın çıkmadığı bi zamanda bile gürültü var diye gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…