En alt katta ki komşunun da bebeği var 5 aylık falan onun ki hiç ağlamıyor sana bebek bakmayı bilen biri yardıma gelsin diyor. Yani bakamadığın için ağlıyor gibi bi şey diyor.Onlar kulaklık alacaklar kulaklarına tıkıp uyuyacaklar, başka yerde mi kalsanız ne demek ya
Ne yazık ki aynen öyle oldu. Rutin bir hayattan sonra karmaşaya düştük resmenHersey ust uste gelmis. Bunca gerginlige bebek kolik , komsu ayarsiz cıkınca resmen katmerlemis sorunlar.
Biz de fön makinesiyle biraz sakinleştiriyorduk ama komşu sorun çıkarınca onu da kullanamıyoruz artık. Sürekli kucağımda ama yine de ağlıyorKolik bebek cok zordur , allah yardımciniz olsun
3 aydan sonra biraz rahatliyirlar , benim oglum da kolikti , 3.aydan sonra azalmaya baslamisti aglamalari , 4.ay bittikten sonra tamamrn kesildi
Komsuya ise diyecek birsey yok , az anlayis yahu , hic stres yapmayin , bebek bu , hani biraz buyuk olsa derim siz de izin vermeyin gurultu yapmasina diye ama adi ustunde bebek
Emzirememem, oğlumun sürekli ağlaması, komşunun imaları... geçmeyen bir yetersizlik hissi yarattı. İnşallah çabuk geçer bu günlerSiz yetersiz bir anne değilsiniz kolik bebek bu çözümü yok geçene kadar her gün bu ağlamalar aynı saatlerde olacak benim oğlumunda 21:00-23:30 arasında istisnasızdı..
komşunuza istersen sen biraz git olur mu benim kimseye gidecek gücüm yok burdaki de bir bebek bu duruma çözümüm yok evine ses yalıtımı yaptırabilirsin diyip muhatap olmayın.
kusura bakmasın kendi de çocuk büyütmüşHiç geçmeyecek gibi
Evet var ortaokul yaşında iki çocuğu var
Bende numarasını engelleyip kapıyı da açmayacağım artık.O komsunun birdaha yüzüne bakmam. Kapiyida acmam. Net.
Evet hiçbir şey yapamıyorum. Keşke defolup gitse ama nerdeeeKomşunuz normal değil. Bebeğiniz daha 3 aylık ve kolikse pek birşey yapamazsınız. Çok istiyorsa kendi gitsin evinden.
cins cins konuşmasın hatta o saatlerde kendi gelip bebeğinizi susturmaya çalışsınEn alt katta ki komşunun da bebeği var 5 aylık falan onun ki hiç ağlamıyor sana bebek bakmayı bilen biri yardıma gelsin diyor. Yani bakamadığın için ağlıyor gibi bi şey diyor.
bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama, nurseharveys die bir bitki çayı benim hayatımı kurtarmıştı.. ilk 6 ay susmayan bir bebekti.. ya kolik zamanı bitmişti ya da o bitki çayı gerçekten işe yaradı o zaman.. onu içirdikten sonra kolik ağlamaları bitti gerçekten.28 yaşındayım ve 3 aylık bir oğlum var. Oğluma 5 aylık hamile iken ihraç oldum. İhraç sebebimle alakalı devam eden bir de davam var. ( lütfen bunlarla alakalı yorum yapmayın. Ben içinde bulunduğum durumu anlatmak adına bu bilgileri verdim)
Zor geçen bu süreç içerisinde oğlum doğdu. Normal doğum yaptım. İlk 1 hafta bir gram sütüm gelmedi. Sütüm geldiğinde de oğlumda meme reddi oldu. Ne yaptıysam emziremedim. Sonrasında da sağsam da sütüm tamamen kesildi. Oğlum 3 aydır özellikle akşam 18:00 ve gece 03:00 aralığında aralıksız ağlıyor. Ağlamaktan sesi kısılıyor. Gündüz de uykusu yok denecek kadar az. Ağlak ve huzursuz bi bebek. Doktora defalarca gittik hiç bir problem yok sadece kolik bİr bebek diyor gaz damlası verip yolluyor.
Alt komşum bebeğin sesinden rahatsız oluyormuş ve son 2 aydır ya kapıma gelerek ya telefondan sürekli uyuyamıyorz diye bizi darlıyor. Dün gece yine mesaj atmış. Bende ne yapayım el kadar bebek yastık mı basıyım ağzına dedim. O da yok yastık basma da büyüyene kadar biraz anneanne yada babaannede mi kalsanız yazmış
Rahatsız olmasınlar diye yatak odası taraflarına hiç geçmemeye gayret ediyorum. Oğlum zaten beni perişan ettine emiyor ne uyuyor bi taraftanda komşu kafayı yemek üzereyim.
Yetersizlik duygusu(iyi anne değilim) pişmanlık (keşke doğurmasaydım) çaresizlik... ve ben delirmek üzereyim. Ne yapmalıyım bu süreci nasıl atlatmalıyım hiç bilemiyorum
Dediğiniz dahil bir sürü damla denedik ama fark edilir bi rahatlama olmadıbebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama, nurseharveys die bir bitki çayı benim hayatımı kurtarmıştı.. ilk 6 ay susmayan bir bebekti.. ya kolik zamanı bitmişti ya da o bitki çayı gerçekten işe yaradı o zaman.. onu içirdikten sonra kolik ağlamaları bitti gerçekten.
allah kolaylık versin.
yaa.. demek ki fark gösterebiliyormuş.. benim hayatımı kurtardı.. bir de şu müzikli salllanan beşikler var.. onun da çok faydasını gördüm ben.. adını anımsayamadım şimdi.Dediğiniz dahil bir sürü damla denedik ama fark edilir bi rahatlama olmadı
Hemen bakıp almaya çalışacağım. Umarım bize de faydası oluryaa.. demek ki fark gösterebiliyormuş.. benim hayatımı kurtardı.. bir de şu müzikli salllanan beşikler var.. onun da çok faydasını gördüm ben.. adını anımsayamadım şimdi.
Hayır 30-35 civarlarındalarkomşunuz çok mu yaşlı?
ay bi de gençlermiş. çok ayıp yaptıkları. kendilerinin çocukları olmamış mı? Anlayışsızlarmış. Ama bana kalırsa sorunlu bunlar, apartmanda da sürekli sorun çıkaran bir tiptir bu. başka problemleri vardır. bir keresinde bizim alt kata bi kadın taşnımıştı sorunlu bir kadındı ses geliyormuş diye sürekli şikayete gelirdi. Gürültü yaptığımız zamanlar olurdu olmaz değil ama bi gün hiç çıtımızın çıkmadığı bi zamanda bile gürültü var diye gelmişti.Hayır 30-35 civarlarındalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?