Tırnak içi temizliği

Nil Duru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
107
47
18
Merhabalar .Bu çok büyük bir dert değil fakat beni rahatsız eden bir konu .Öğrenci olduğumdan sık sık silgi kullanırım ve bu silgi bir şekilde tırnak arama girerek pislik oluşturuyor buraya kadar tamam girmesi engellenemez fakat mesele temizliğinde yani uzun olduğunda kesip bir şekilde hallediyorum zaten fakat kısa olduğunda napabilirim nasıl temizleyebilirim çünkü gerçekten çok iğrenç ve pasakli bir görünüm oluyor ?

tırnak fırçalarından alıp ellerini yıkarken tırnak içlerini üstlerini de fırçalayacaksın canım tırnaklarının uzun olmamasına dikkat et, benim çok dikkat ettiğim bir konudur.

tırnak fırçalarından alıp ellerini yıkarken tırnak içlerini üstlerini de fırçalayacaksın canım tırnaklarının uzun olmamasına dikkat et, benim çok dikkat ettiğim bir konudur.
Tırnak firçasından haberdar değildim nerelerde bulabilirim?

İlla tırnak fırçası olması gerekmiyor kullanmadığın bir diş fırçası işini görür.

Ben de öğrenci oldum, ben de tırnak uzattım ama hiç silgi pisliği olduğunu bilmem ki ben çizim üzerine okumuştum :KK64:
Ben de anlamış değilim nasıl giriyor ki içine .Sizin girmiyor muydu ? ben sayısalci olduğum için çok kullanırım o yüzden mi diyecem ama siziki de çizim o da silgi gerektiriyor

Ben bir tane orta yada yumuşak kıllı diş fırçasını tırnaklarımı temizlemek için kullanıyorum uzun tırnak kullandığımda.
Islatıp kalıp sabuna sürüp yada antibakteriyel sıvı sabun dökerek fıŕcalayıp güzelce temizlerim.
Tırnak fırçası varmış bahsetmişler,hiç dikkatimi çekmedi ,bende öğrenmiş oldum bu sayede,bir ara alıp denerim onuda.

Eskiden musluk başında dururdu tırnak fırçası.. ortası oyuk oyuk.. hey gidi günler..

Dış fırçası da olur hem yanınızda bile taşınır..

Ya bir de benim tırnaklarım da çok sarı hiç hos bir görüntü oluşmuyor acaba genetik bir faktör mü yoksa beyazlatmam mümkün mü

Silginin tirnak arasina girmesi mi:KK64:

Onca yillik silgi kullanicisiyim boyle bir sikinti yasamadim enteresan:ıslık:

Bi de uzun oldugunda halledilir de kisa olunca napicam demissin de iyice bir sasirdim. Biraz takinti mi yapiyorsun acaba:KK64:

Ya bir de benim tırnaklarım da çok sarı hiç hos bir görüntü oluşmuyor acaba genetik bir faktör mü yoksa beyazlatmam mümkün mü
Sürekli oje kullanınca sararıyor genelde tırnaklar. özellikle koyu renk oje sürmeden önce altına bir kat cila sürerseniz hem temizlenmesi daha kolay olur hemde sararma daha az olur. Fırçalamakta işe yarayacaktır. Genetik olduğunu sanmıyorum,uzun süre hava aldırmadan sürekli oje sürersem benimde sararıyor,bir süre sürmüyorum,fırçalıyorum,nemlendiriyorum düzeliyor.

Back
X