Tırnaklarımı kes !!

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Bu kaynana iyice zıvanadan çıktı yine bi pazartesi günü ve ben kaynanama gittim eşimin isteği üzerine. Akşam oldu banyo yaptı geldi oturdu elinde tırnak makası dedi gel ayak tırnaklarımı kes ben şok dedim k.bakma da ben niye senin tirnaklarini kesiyorum dedi niye nolur neyse o sırada zil çaldı kocam geldi oğlum gel tırnaklarımı kes pitpitigime söyledim kesmedi baktım kocam kesmeye başladı dedim yok artık ay nasil sinir oldum ne biçim insan bu ya ben mi abartıyorum acaba dedim sonraki kendi kendime

ya kendi kessin kesemiyosa oğlu kessin. size gelene kadar insan mı yok?

düşünüyorum da ben de ihtiyaç halinde annemin tırnaklarını keserim ama annem allah korusun kör olmadıkça değil çocuklarının eşine kendi çocuklarına bile teklif etmez. ne munasebet.

Tırnak kesemeyecek kadar yaşı varmı?
Sağlık sorunu olur anlarım bunu..

Sağlık sıkıntısı vs varsa neyse ama keyfiyse ne münasebet.

Ya dedem 85 yaşına kadar kendi kesti artık elleri titriyor diye annem kesiyor ki kendi "kızı"
Kaynana şımarmış hayır olsun!!

Hastaysa egilemiyorsa tamam da gerci banyosunu kendi yapiyor hasta insan yapamaz otursun kendi kessin esimede kizarim ya ne alaka eli ayagi tutan kadinin tirnagini niye kesiyo

Annem kesemezdi eğilemediğinden kuaföre gidip manikür pedikür yaptırırdı gidemezse ben keserdim çoğu zaman ama kesemiyorum yavrum bi kesiver derdi. Ama kayınvalide farklı ne biliyim bi şey diyemedim ihtiyaç varsa keserim herhalde biraz da kayınvalideyle aradaki bağa göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…