Tırnaklarımı kes !!

İyi de lale durduk yere niye kessin k.v nin ayak tırnaklarını ?

Gozleri yakini goremiyor olabilir mi?

60 yasindaysa yakini goremiyor olabilir.

Siz kesmek istememissiniz tamam anlarimda esinizin kesmesinede bozulmayin.

Annem 60 yasina gelse yakini goremedigi icin bende keserim annemin tirnagini.

"Gel tırnağımı kes" nedir yahu, emir verir gibi.
Yapabildiğin sürece bir engelin yoksa kendi kişisel bakımını kendin yap yani.
Valla bence bir anne ya da eş gibi değil kv, öyle görmem, ki eşe göre de değişir. Hani çok çok iyi biri olsun samimiyet fazla olsun ilişkiler süper olsun falan, bir ihtimal kvye göre de değişir belki, bir ihtimal(yaşlılık, rahatsızlıklar dışında).
Sizi şok ettiğine göre bu tarz huyları pek yoktu.

belki kendi ayak tırnaklarını kesmekte güçlük çekiyodur...eğilmek zordur yada gözlerinde sıkıntı vardır...Eşiniz normal mi karşıladı ? size mi tuhaf geldi sadece

İyi de sizin her üç durumda da bir sebep var, durduk yere değil.

Durup dururken bir başkasının ayak tırnakları niye kesilsin ki?

ama ne , vallahi bravo ! ayy benim kafadan aynı :)

İhtiyaç halinde tabii ki hiç tereddüt etmem , aksi durumda büyük konuşmayayım ama yapamam .

Başka birinin tırnaklarını kesmek istememek kötülük mü oldu?
Benim midem bulanır başkasının ayağına dokunmaktan. Ama gerçekten ihtiyacı olan ve sevdiğim biriyse yapmaya çalışırım.
İhtiyacı da yokmuş. şımarıklık
Oturduğu yerden emir veren insanı hiç sevmem ya, kendi işimi kendim görmeye çalışırım ben de hep

Ay en iğrendiğim şeydir ayak... değil tırnak kesmek dokunamam bile .... kaynanada hiç utanmada yokmuş... eli ayağı tutuyorken niye kendi kesmiyor ... Valla yüz vermemişsin iyi olmuş yüz versen tuvalette taharetini bile sana aldırır bu hatun

Tırnak kesemeyecek yaş değil ki burda olay ya. Gel tırnaklarımı kes ne demek. Düzgün söylenmiyor mu bu.

Ya kızlar ayak tırnaklarından resmen tiksinen tek insan ben miyim?

Ya ben bazen ayak tırnakları çirkin olan biriyle arkadaşlık dahi yapmak istemiyorum. Bazı ayaklar var ki yani inanamazsın pislik içinde, kesilmemiş. Mantardan ölmüş. Hastaneye gidilmemiş.

Topuklar desen aynı şekil. Ayak deyince bende bu uyanıyor
Cidden başkasının tırnaklarını kesmek fikri bana çok iğrenç geliyor.

Bana pis ve çirkin olmasa bile iğrenç geliyor çoğu zaman. Neden bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…