- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.180
- 1.123
İyi de lale durduk yere niye kessin k.v nin ayak tırnaklarını ?Anneciğimin kolu kırıktı,kocam ameliyatlıydı,babacığım kendi kesemediğini söylemişti de ondan.
Gerçekten bir sorun olmasa da keserim.
Dert etmem yani,mutlu olacaklarsa ben kestim diye yaparım yani ne olacak,elime mi yapışır?
Bu kaynana iyice zıvanadan çıktı yine bi pazartesi günü ve ben kaynanama gittim eşimin isteği üzerine. Akşam oldu banyo yaptı geldi oturdu elinde tırnak makası dedi gel ayak tırnaklarımı kesben şok dedim k.bakma da ben niye senin tirnaklarini kesiyorum dedi niye nolur neyse o sırada zil çaldı kocam geldi oğlum gel tırnaklarımı kes pitpitigime söyledim kesmedi baktım kocam kesmeye başladı dedim yok artık ay nasil sinir oldum ne biçim insan bu ya ben mi abartıyorum acaba dedim sonraki kendi kendime
İyi de sizin her üç durumda da bir sebep var, durduk yere değil.Anneciğimin kolu kırıktı,kocam ameliyatlıydı,babacığım kendi kesemediğini söylemişti de ondan.
Dert etmem yani,mutlu olacaklarsa ben kestim diye yaparım yani ne olacak,elime mi yapışır?
Manyak bence!!Bilmem yani durumu gayet iyi niye böyle bişey istedi anlamadim
Ya.
Ben annemin de babamın da kocamın da tırnağını çok kestim.
Kayınvalideminkini de keserdim,gocunmazdım.
Anneciğimin kolu kırıktı,kocam ameliyatlıydı,babacığım kendi kesemediğini söylemişti de ondan.
Etti zaten gecikmedi :):):)az ye de hizmetçi tut deseydin. gıcıklığına yapıyor niye yapsın. sonrada oğluna şikayet edecek gelin tırnağımı kesmedi diye.
Etti zaten gecikmedi :):):)
Bana pis ve çirkin olmasa bile iğrenç geliyor çoğu zaman. Neden bilmiyorum...Ya kızlar ayak tırnaklarından resmen tiksinen tek insan ben miyim?
Ya ben bazen ayak tırnakları çirkin olan biriyle arkadaşlık dahi yapmak istemiyorum. Bazı ayaklar var ki yani inanamazsın pislik içinde, kesilmemiş. Mantardan ölmüş. Hastaneye gidilmemiş.
Topuklar desen aynı şekil. Ayak deyince bende bu uyanıyor
Cidden başkasının tırnaklarını kesmek fikri bana çok iğrenç geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?